| PRIHLASKA - SAW | |
|
+4Rydder Eddward Quintas Jarci 8 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Anonymný Anonymný
| Predmet: PRIHLASKA - SAW Št 04 august 2011, 01:12 | |
| * Nick postavy : Saw * Class,Spec,Offspec,Profese : Druid,Restoration , offspec nemám nehraji nic jiného než restoda * Vaše Gearscore : moje Gs je 5.7k s tím že mám i nějaké pvp věci, zatím sem nenašel lepší pve se kterýma byhc se mi hrálo lépe. * Talent strom link na muj build : nejde mi ho sem hodit pise mi : Noví členové se nemohou přidávat externí odkazy nebo e-mailů na 7 dní. Prosím, kontaktujte administrátora fóra pro více informací. * Info o altech (nick,class,spec,GS) Altů mám více : Sawa ( DK- pvp- 6k GS ) Smiles ( fury pve- 5.5k GS , pvp - 5.7k GS ) Zenis ( holy pvp- 6k GS, pve retri 5.6 k GS ) palata sem zařazuji mezi alty i palacha , kterého sem později daroval bratrovi. Hrávám za něj i Já * Kolik ti je let? Je mi 17 let. * Průměrné fps na raidu, obvyklá latence, nemáš stím problémy? FPS- jak kdy někdy bývá 20 někdy i 60 stejně je na tom i latence. Nevím čim to je. * Prumerne dps na dummy po 1 Milionu udmg : Nemám, nezkoušel sem, hraji jen spec resto. * Jak ti vyhovuje náš raid time? Neměl bych mít s tím problémy. TS3 ovládám. MIkrofon mám. UI používám základní * Tvoje PVE zkušenosti. : Jsou TOC, TOGC, ICC - vše raidy 10/25 * Predchazející Guilda duvod proc jsi ji opustil?Důvod proč chces join CHOL a co * od toho očekávaš? Znáš tu někoho kdo by sa za tebe mohl zaručit? Původní guilda jak sem začal hrávat byla CHOL , přinesla mi hodně zkušeností jak v PVP tak i v PVE . Jenže leavnul sem ji skrz to že Capri (když jeste byl alík ) mi ukradnul postavu. Později mě vzali do LMYC - kde sem strávil chvilku ale po té sem byl kicknut (důvod sám nevím). Poslední gulda byla OS - tam sem nabral víceméně nejvíc pve eq a zkušeností v raidech ICC. Vím že přihláška není až moc dokonalá ale snažil sem se být upřímný a vyplnit podle očekávání. PS : nakonec bych rád zaspomínal na staré dobré časy a raidovaní s CHOL, na staré /nové tváře. s pozdravem SAW A promiňte za hrubky kdyby jste nějaké našli. |
|
| |
Jarci Admin
Počet príspevkov : 492 Join date : 21.07.2010 Age : 32
| Predmet: Re: PRIHLASKA - SAW Št 04 august 2011, 01:16 | |
| no keby to bol povodny saw tak ano ,ale ty evidentne niesi ,ci ano?
Naposledy upravil Jarci dňa Št 04 august 2011, 01:17, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
Quintas Hero
Počet príspevkov : 355 Join date : 18.04.2011 Age : 41 Bydlisko : Liberec
| Predmet: Re: PRIHLASKA - SAW Št 04 august 2011, 01:17 | |
| A jaký máš důvod k leavnutí OS, když říkáš, že tě ta guilda equipla a v jejích raidech ses naučil všechny taktiky? | |
|
| |
Jarci Admin
| Predmet: Re: PRIHLASKA - SAW Št 04 august 2011, 01:18 | |
| toby ma tiez zaujimalo,myslim ze ordo je asi posledna guilda co sa este drzi u aliancie okrem cholu:) | |
|
| |
Jarci Admin
| Predmet: Re: PRIHLASKA - SAW Št 04 august 2011, 01:19 | |
| Lebo pokial si original saw tak myslim ze dvere mas otvorene dokoran:) | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: PRIHLASKA - SAW Št 04 august 2011, 01:22 | |
| - Quintas napísal:
- A jaký máš důvod k leavnutí OS, když říkáš, že tě ta guilda equipla a v jejích raidech ses naučil všechny taktiky?
No duvod byl že sem jich nezaujal -zapomel sem vyplnit . |
|
| |
Anonymný Anonymný
| |
| |
Jarci Admin
| Predmet: Re: PRIHLASKA - SAW Št 04 august 2011, 01:30 | |
| Ano presne ten:) tak vitaj spet stratena ovecka:) | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: PRIHLASKA - SAW Št 04 august 2011, 01:37 | |
| - Jarci napísal:
- Ano presne ten:) tak vitaj spet stratena ovecka:)
jojo konečně sem nasel zpet svoju cestu |
|
| |
Eddward Admin
Počet príspevkov : 174 Join date : 26.07.2010 Bydlisko : Košice-KS
| Predmet: Re: PRIHLASKA - SAW Št 04 august 2011, 02:16 | |
| | |
|
| |
Rydder Nováčik
Počet príspevkov : 28 Join date : 22.07.2010 Age : 31 Bydlisko : Nitra čermanska stoka
| Predmet: Re: PRIHLASKA - SAW Št 04 august 2011, 02:18 | |
| To neni stary Saw | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| |
| |
Jarci Admin
| Predmet: Re: PRIHLASKA - SAW Št 04 august 2011, 02:21 | |
| ved sa mi zdalo dopici ze original bol slovak,sak chodis so starym edom tusim skoly nie? | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: PRIHLASKA - SAW Št 04 august 2011, 02:23 | |
| |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: PRIHLASKA - SAW Št 04 august 2011, 02:24 | |
| - Jarci napísal:
- ved sa mi zdalo dopici ze original bol slovak,sak chodis so starym edom tusim skoly nie?
Ja nejsem Laco ... Ved to rikam ! |
|
| |
Eddward Admin
| |
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: PRIHLASKA - SAW Št 04 august 2011, 03:16 | |
| |
|
| |
Eddward Admin
| Predmet: Re: PRIHLASKA - SAW Št 04 august 2011, 03:31 | |
| vraj potrebujeme do raidov nejakeho restoda, ci? | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| |
| |
DESMiANA Champion of Light
Počet príspevkov : 767 Join date : 28.09.2010 Age : 33 Bydlisko : Brno / Senica-Kunov
| Predmet: Re: PRIHLASKA - SAW Št 04 august 2011, 03:41 | |
| ale jo,som pro,main restod je len camelko a to je do raidov malo | |
|
| |
Eddward Admin
| |
| |
Alpacinosvk Hero
Počet príspevkov : 350 Join date : 24.08.2010 Age : 33 Bydlisko : Furca, Kosice Ghetto
| Predmet: Re: PRIHLASKA - SAW Št 04 august 2011, 11:14 | |
| Proti myslim ze ten typek uz leavol guildu alebo dostal kick .... hocico to bolo mame dost kvalitnych hracov Camelko + Brasst to pokryju dostatocne . | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: PRIHLASKA - SAW Št 04 august 2011, 19:46 | |
| - Alpacinosvk napísal:
- Proti myslim ze ten typek uz leavol guildu alebo dostal kick .... hocico to bolo mame dost kvalitnych hracov Camelko + Brasst to pokryju dostatocne .
Kdyby se podival co sem napsal proc byl ten kick- uvidis... Dostal kick skrz Capriho ale budiz nebudu ti na obtiz v G |
|
| |
Camelko Veteran
Počet príspevkov : 159 Join date : 08.09.2010 Bydlisko : Topoľčany
| |
| |
Camelko Veteran
Počet príspevkov : 159 Join date : 08.09.2010 Bydlisko : Topoľčany
| Predmet: Re: PRIHLASKA - SAW Pi 05 august 2011, 18:17 | |
| nezaujima ma ci si v G bol abo ne ja len napisem moj nazor (ktory vlastne ani nemam) ostatne sa dohodnes s tymi najvyssimi , v raide som ta videl naposledy pred pol rokom ak ma pamat neklame a neviem preco si ta pamatam bud si mal pvp eq v pve alebo si nebol nejaky moc OP , talety by som si rad pozrel v hre a opytam sa ludi z OS co poznam aky maju na teba nazor potom ti mozem napisat teda ak to bude aktualne a nezamietne sa prihlaska .... ci ono to uz aktualne ani nie je ked bol v G a bol kickly ? :O nemusim sa snazit ? | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: PRIHLASKA - SAW | |
| |
|
| |
| PRIHLASKA - SAW | |
|