1. Naathir
2. Shaman- Resto(UD/ToC eq)/Ele(naxx/UD eq)
3. My GS- 4893
4.
addony- DBM, titan pannel, bartender, prat atd a na healovanie pouzivam Grid+Clique, a k tomu ShieldsUp
5. Resto- 0/13/58-
6. Byvale g- Lords, Legends of Darkdemon, Vanguards of Illidan(v tej momentalne este som, ale chystam sa leave)
Dovody preco by som chcel k CHoL- Zaujem o PvE a progres. Byvale guildy sice neboli zle, ale chybal progres. Chcel by som byt sucastou guildy, ktora nema problem poskladat 10/25 man bez ohladu na to, aby bol problem so zhananim ludi, a ked sa aj najdu, tak bud nemaju eq, alebo nevedia taktiky, alebo mozu len na urcity casovy usek. Ja sa priznam, ze tiez neviem vsetky taktiky a rad sa necham poucit, ale prist pred bossa a hlaska typu: PLS TAKTIKU, tak toto vdaka nemusim. Inac osobne proti ludom nemam nic, rad si s nimi pokecam, ale jednodcho taketo raidovanie ma nebavi. Ak sa raz povie, ze ten dung sa ide vtedy a vtedy, tak by som ho rad aj dokoncil. Taktiky ToC/UD viem, bohuzial nemam skusenosti s hard modmi, kedze vo VoI sa zlozila akurat jedna grupa, ktora bola ochotna progresovat HM a zvysok bola bud neochota ale hlavne chybal eq. Ak by ste ma prijali, a napr by som sa nevosiel do nejakeho raidu, lebo by nebol flek, tak to beriem, su tu stali ludia, stale grupy atd atd, ale hlavne ze sa to posklada a nemusim trcat zbytocne vo wowku a cakat kym sa to vobec zlozi. Ked som sa rozhodoval ako dalej, tak paru ludi od VoI preslo k CHoL. To mi pomohlo k rozhodovaniu a som som presvedecny, ze by ste boli spravna volba
7. Nemam problem, kludne aj do neskorych nocnych/skorych rannych hodin.