| [NEPRIJATY] Přihláška Dlouhouch | |
|
+3Aristeia Cerebran rammatorix 7 posters |
Autor | Správa |
---|
Anonymní Anonymný
| Predmet: [NEPRIJATY] Přihláška Dlouhouch St 27 február 2013, 06:42 | |
| Přihláška zrušena. Rozumná reakce se dostavila a budu nadále sockovat v ULoA. Díky za vaše komentáře, kdyby kdokoli od vás potřeboval pomoct s BALANCE, nechť se mi ozve a můžeme se nějak domluvit.
Naposledy upravil Dlouhouch dňa Št 28 február 2013, 05:41, celkom upravené 2 krát. |
|
| |
rammatorix Hero
Počet príspevkov : 499 Join date : 09.08.2011 Age : 33 Bydlisko : Revúca - SVK
| Predmet: Re: [NEPRIJATY] Přihláška Dlouhouch St 27 február 2013, 07:07 | |
| co sa tyka icc 25 budeme skladat druhy raid cize tam by si uplatnenie nasiel .... mame len jedneho balace cize som ZA ... ten flame a podobne by sa nejako prekusnut dal | |
|
| |
Anonymní Anonymný
| Predmet: Re: [NEPRIJATY] Přihláška Dlouhouch St 27 február 2013, 09:17 | |
| Za Dlouhoucha se můžu zaručit. Je to dobrý hráč a slušný člověk. |
|
| |
Cerebran Veteran
Počet príspevkov : 230 Join date : 11.04.2012 Bydlisko : Nitra
| Predmet: Re: [NEPRIJATY] Přihláška Dlouhouch St 27 február 2013, 09:27 | |
| Za prihláška je pekná a mám s tebou aj skúsenosť jedno togc si s nami bol myslím. | |
|
| |
Anonymní Anonymný
| Predmet: Re: [NEPRIJATY] Přihláška Dlouhouch St 27 február 2013, 09:30 | |
| - citácia :
- Za prihláška je pekná a mám s tebou aj skúsenosť jedno togc si s nami bol myslím.
Chodíval jsem s altama ToGC 25, když jste dobírali pomoc z ULoA. A ToGC 10 jsem s vámi byl nedávno jedno proběhnout.
Naposledy upravil Dlouhouch dňa St 27 február 2013, 11:41, celkom upravené 1 krát. |
|
| |
Aristeia Veteran
Počet príspevkov : 187 Join date : 10.01.2012 Age : 48 Bydlisko : Zlín
| Predmet: Re: [NEPRIJATY] Přihláška Dlouhouch St 27 február 2013, 09:53 | |
| Ja bych ho vzal a rovnou bych soupnul prihlasku do sine slavy. Na class leadera se hlasil tusim naposledy coldfire na AA ;-P. | |
|
| |
romantank Champion of Light
Počet príspevkov : 1044 Join date : 26.07.2010
| Predmet: Re: [NEPRIJATY] Přihláška Dlouhouch St 27 február 2013, 19:00 | |
| no testnete ho co v nem je | |
|
| |
Quintas Hero
Počet príspevkov : 355 Join date : 18.04.2011 Age : 41 Bydlisko : Liberec
| Predmet: Re: [NEPRIJATY] Přihláška Dlouhouch St 27 február 2013, 21:45 | |
| Myslím, že testovat tě nemusíme, v DPS jsi byl vždy na nejvyšších příčkách, co jsem s tebou zažil nějaké raidy. Co se týče pozice CL, tak máš pravdu není obsazená, ale podle mě by ji měl zastávat člověk, co mistrně ovládá všechny 3 specy (u druida asi 3, že ) a už je v gildě delší čas (aktivita, pomáhání ostatním, apod.) Spam na LFG myslím už netřeba komentovat, a je už to historie Takže snad jen jedna otázka na tebe, píšeš že máš nějaké osobní neshody s někym v ULOA - ty se nedaly vyřešit rozumnou diskuzí/argumentací, jak píšeš niže? Určitě nechci v gildě nějakého hádavého člověka. | |
|
| |
Anonymní Anonymný
| Predmet: Re: [NEPRIJATY] Přihláška Dlouhouch St 27 február 2013, 22:11 | |
| To Quin: Daly, řešil jsem je, ale nedobral jsem se rozumnému výsledku, nedostal jsem rozumnou reakci. A je to jen jeden z důvodů mého odchodu. Sice asi nejdůležitější, ale jak říkám, ne jediný. K tomu CL: Do toho vám samozřejmě kecat nebudu. To, co jsi napsal je pochopitelné a dává to smysl. Tu nabídku jsem psal jen protože jsem viděl, že v CL topicu je balance jako "open" a Kriplex má ferala. Druida ovládám celkově, teorie, jak jsem psal, mám víc než dost (primárně a nejvíce samožřejmě balance, kde mě toho snad už moc nepřekvapí). Jde jen o to, že balance hraju furt, občas tankuju, ale nehealuju, proto jsem k healu napsal spíš na HCčka -> nejsem v tom vychozený, nemám to zaběhané.
Pokud budu přijat, samozřejmě moji aktivitu uvidíte, byl jsem aktivní vždy a všude, jelikož mě ta hra dost baví. Takže můžeme tuhle otázku klidně odložit o měsíc a až zjistíte, co jsem zač, můžeme se o tom pobavit. Samozřejmě pokud bude od vás nějaký balance chtít poradit, ať se mi ozve (/W dlouhouch).
A jak jsem psal, hádavý jsem, ale na druhou stranu i rozumný. Jsem schopen couvnout a omluvit se, to jste mohli vidět i vy :-). |
|
| |
Aristeia Veteran
Počet príspevkov : 187 Join date : 10.01.2012 Age : 48 Bydlisko : Zlín
| Predmet: Re: [NEPRIJATY] Přihláška Dlouhouch St 27 február 2013, 23:30 | |
| .Točí dobře a když nebude zlobit... BTW v CL topiku jsou open specy, ktere se dobiraji closed ty kterych je dost. Nad tim je CL, ktery celou classu zastřešuje.
Neshody může mít kdokoli s kýmkoli, vždycky se na to je třeba podívat z obou stran. A kdyz bude zlobit tak to ma taky řešení.
Kriplex jako Class leader druidu nakonec rozhodne.
| |
|
| |
Anonymní Anonymný
| Predmet: Re: [NEPRIJATY] Přihláška Dlouhouch St 27 február 2013, 23:33 | |
| Jaj takhle vam to tam funguje, chapu! :-D |
|
| |
zastaph Champion of Light
Počet príspevkov : 1019 Join date : 23.07.2010 Age : 40 Bydlisko : Levice
| Predmet: Re: [NEPRIJATY] Přihláška Dlouhouch Št 28 február 2013, 02:45 | |
| Tam je to dost neaktualne nato sa netreba pozerat. Skor treba checknut SOULWELL -> Seznam hracu, tam su aspon niektore aktualne - hamba CL ! Som ZA prijatie, ale v pripade, ak bude 2. raid ICC 25, mal by si chodit s nami. | |
|
| |
Anonymní Anonymný
| Predmet: Re: [NEPRIJATY] Přihláška Dlouhouch Št 28 február 2013, 05:42 | |
| |
|
| |
Enariell Nováčik
Počet príspevkov : 37 Join date : 24.07.2010
| Predmet: Re: [NEPRIJATY] Přihláška Dlouhouch Št 28 február 2013, 05:49 | |
| Moc pěkná přihláška, 10/10. Jak už bylo řečeno, do druhého ICC raidu by se hodil víc než dost. Balancové stejně nejsou u nás. Pěkně uspořádané UI, ale proč máš takové mezery mezi frame PLAYER TARGET ToT ? a možná bych doporučil nějaký addon na zmenšení ikon buffů.
ZA | |
|
| |
romantank Champion of Light
Počet príspevkov : 1044 Join date : 26.07.2010
| Predmet: Re: [NEPRIJATY] Přihláška Dlouhouch So 02 marec 2013, 03:19 | |
| ok po oznameni vedeni ci sa tak skutecne stalo matzem uzivatele | |
|
| |
zastaph Champion of Light
Počet príspevkov : 1019 Join date : 23.07.2010 Age : 40 Bydlisko : Levice
| Predmet: Re: [NEPRIJATY] Přihláška Dlouhouch Ne 03 marec 2013, 01:29 | |