Za případné pravopisné chyby se omlouvám je to moje slabá stránka.
* Nick: lexz
* Class / Spec / Offspec: Priest Disco/Holy
* Link na Soulwell Armory: armory mi dneska nešla otevřit ale odkaz by měl byt tento:
www.soulwell.cz/armory/character-sheet.xml?r=Soulwell&cn=lexz* Vek: 20
* Priemerné FPS na raide, obvyklá latencia, nemáš s tým problémy?: FPS 20, latence nízká, problémy s tim nemám
* DPS na dummy po 1M dmgu (plati len pre DPS): Holy HPS 2-4K podle bosse
* Screenshot UI povinne z raidu: Svoje UI vam odfotim jak budu na nejbližším raidu; jinak použivam healbot
* Vyhovuje ti raid time? Podmienka pre raidovanie je mať program TS3, nerobí ti to problém, vieš ho používať?: Časy raidů mi vyhovují, TS3 mam už 2 roky, bez problému
* Tvoje skúsenosti s PVE (kolko rokov hráš, na akých serveroch, za aké postavy, kolko máš odprogressovaných WOTLK bossov): Celkem 4 roky hraní, začátek 1,5 roku na mystiq TBc progress po brutalluse. Dále Mystiq wotlk porgress po OS. Dále spojka progress po ICC 1. patro; spojeni servru - soulwell taktiky a aktuální funkčnost znam po profesora (na nem jsem jěšte nebyl). Toc,TogC, ulduar(tam kde to je fukčne) odprogresované mám. S healováním za priesta mam 2,5 leté zkušenosti, shadow jezdím výjmečně. Za druida se učím tankovat RHc+ ulduar.
* Kde čerpáš informácie o svojej classe: youtobe, wisper s skillama, vlastné testy, internet guide, bug report
* Predchádzajúca guilda a dôvod prečo ju chces opustit: předcházejíci Dyslexis peolpe are poo-rozpadla se(Gm nehral, nulová aktivita)
* Dôvod prečo chceš joinuť CHOL a čo od toho očakávaš?: Dostal jsem od vas nabidku v Togc a libil se mi raid systém(disciplina) a EPGP systém;rád bych se zapojil do progressu a zašel si kvalitní raidy; poznat nové hráče (vypadáte jako fajn spolek)
* Poznáš niekoho od nás kto by sa za teba mohol prípadne zaručiť?: Nikoho neznam ale byl jsem svami ToGC 25 minuly tyden
* Čokolvek chceš dodat napr. o sebe (nepovinne): Jsem student Vš, chodím do práce, ale na wow si udělam čas skoro každý den.
Ps: mam alta feral dps/tank druida 4,7 GS jestli by bylo možne ho tež dobrat
PPs: Jinak jsem též aktivní pvp hráč a rád bych se svámi na pvp podílel (guild bg, assaulty, areny)
Doufám že přihláška zaujme a že zajem stále trvá.