* Nick:Druvalen
* Class / Spec / Offspec: Druid (resto/feral) pozn... můžu heal, dmg i ot
* Link na Soulwell Armory:
http://www.soulwell.cz/armory/character-sheet.xml?r=Soulwell&cn=Druvalen* Vek: 16
* Priemerné FPS na raide, obvyklá latencia, nemáš s tým problémy?: bez problémů
* DPS na dummy po 1M dmgu (plati len pre DPS): 5555
* Screenshot UI povinne z raidu: časem
* Vyhovuje ti raid time? Podmienka pre raidovanie je mať program TS3, nerobí ti to problém, vieš ho používať?: raid time je vynikající
TS3 používám kazdý den
* Tvoje skúsenosti s PVE (kolko rokov hráš, na akých serveroch, za aké postavy, kolko máš odprogressovaných WOTLK bossov): Hraji již více než 3 roky, začínal jsem na serveru BlackSun, spojen v SW. Minimálně průměrně ovládám všechny své postavy (od každé class 1). Když jsem začínal expit svou první postavu (hunter na hordě za kterého jsem stejně nehrál) tak byl ještě tBC, takže po doexpení jsem se začal aktivně zapojovat do rozjíždějících se naxxů, odchozeno mám vše fungující
* Kde čerpáš informácie o svojej classe: občas zadám něco do google, nebo diskutuji s přáteli na TS
* Predchádzajúca guilda a dôvod prečo ju chces opustit: Severní Hvězda, nic proti ní nemám ale po roce raidování mě nenapsali na main raid který jsem si řekl že bude můj poslední protože mi něco vlezlo do pravidelného raid time takže se již nemohu účastnit
* Dôvod prečo chceš joinuť CHOL a čo od toho očakávaš?: Pár raidů už mám s vámi odchozených a splnili jste moje očekávání, výborná parta lidí jak na hraní tak i mimo
* Poznáš niekoho od nás kto by sa za teba mohol prípadne zaručiť?: Netroufám si nikoho říct
* Čokolvek chceš dodat napr. o sebe (nepovinne): Jsem nekonfliktní a snažím se být se všemi v pohodě
jinak se zeptejte