| Smd the paladin :D | |
|
|
Autor | Správa |
---|
Anonymný Anonymný
| Predmet: Smd the paladin :D Ne 29 apríl 2012, 10:21 | |
| * Nick postavy ( only lvl 80) : * Class / Spec / Offspec : vite / tank / heal * Profese: min / bs * Gearscore: 5.6+/5.6+ * Info o altoch v tvare nick / class / spec / GS : Thre new alt priest sp 5.7+- * Vek: 20 * Priemerné FPS na raide , obvyklá latencia, nemáš s tým problémy? : v pohode * DPS na dummy po milióne dmgu: tank style, alt 5+ * Screenshot UI povinne z raidu: jo tak to vite * Vyhovuje ti raid time? Podmienka pre raidovanie je mať program TS3,nerobí ti to problém,vieš ho používať? zatim nevim jaky je time * Tvoje PVE skúsenosti (tzn. kolko rokov hráš,na akých serveroch ,za aké postavy, kolko máš odprogressovaných WOTLK bossov): wotlk tu nemamjelikoz sem nehral rok tzv... a pred rokem bylo jen 3 open, ale v 10 sem dosel ke queene * Kde čerpáš informácie o svojej classe ( linky stránok ) : brain / google * Predchádzajúca guilda a dôvod prečo si ju opustil: incomming, asi rok out of anthorka * Dôvod prečo chceš joinuť CHOL a čo od toho očakávaš? old shool gamers/ pve gilda s tradici * Poznáš niekoho od nás kto by sa za teba mohol prípadne zaručiť? optejte se v gilde * Čokolvek chceš dodat napr o sebe [nepovinne] sem wowkar pres 6 let 20 lety sympatak z Liberce |
|
| |
Reveal Hero
Počet príspevkov : 379 Join date : 29.07.2010 Age : 30 Bydlisko : Nitra
| Predmet: Re: Smd the paladin :D Ne 29 apríl 2012, 21:11 | |
| - Smd napísal:
- Screenshot UI povinne z raidu: jo tak to vite
To vyžiadanie UI tu nieje na srandu králikov. Odhladom od toho ja som PROTI pretože aj tankov proťákov aj healov holy paladinov máme dosť a do raidu by si sa asi už nevmestil. | |
|
| |
Asklepios Veteran
Počet príspevkov : 124 Join date : 06.04.2012
| Predmet: Re: Smd the paladin :D Ne 29 apríl 2012, 22:02 | |
| Ja som taktiež Proti. Miesto pre paladina neni,ako ja viem.Je ich dosť. Ale samozrejme to závisí na Romanovi.
| |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Smd the paladin :D Po 30 apríl 2012, 02:39 | |
| Nevím aký je stav paladinov ale dal by som mu šancu aspoň sa ukázať na TEST RAIDEale samozrejme nech sa rozhodne Roman |
|
| |
romantank Champion of Light
Počet príspevkov : 1044 Join date : 26.07.2010
| Predmet: Re: Smd the paladin :D Po 30 apríl 2012, 04:56 | |
| reve ty si nas kalašnikov vazne. k prihlaske ten tvoj progres je to malo + ja ta hlavne neznam ako pve hrace bohuzel. za dalsi nařčeni že bereme posledni dobou ty a ty lidi a podle toho vypada pak raid ti musi povedat skus sa mi nekdy za delsi dobu ozvat ve hre ale bohuzel zatim ne. presouvam mezi neprijate
| |
|
| |
| Predmet: Re: Smd the paladin :D Št 03 máj 2012, 04:22 | |
| tema je otvorena muzete sa vijadrit
dame ti sanci po delsi konverzaci s andim napis mi tu nebo VE hre ci ti vyhovuje cas v SOBOTU 15:45 NA TEST RAID. | |
|
| |
Cerebran Veteran
Počet príspevkov : 230 Join date : 11.04.2012 Bydlisko : Nitra
| Predmet: Re: Smd the paladin :D Št 03 máj 2012, 05:05 | |
| Ak sa ešte môžem vyjadriť, smd mi príde ako pvp hráč( viz dlhší spam lfg o teame)ale ak by mal seriózne záujem o pve tak som určite za. Bol som s ním pár arén a prišiel mi dosť v pohode. | |
|
| |
Asklepios Veteran
Počet príspevkov : 124 Join date : 06.04.2012
| Predmet: Re: Smd the paladin :D Št 03 máj 2012, 06:05 | |
| Aj ja by som sa ešte vyjadril: Bol som s ním ICC 25 "rotfaca" a som sa nestihol čudovať Mal 1700 +/- hps. Ďalej má PvP equip, ako som ho pozeral PvE nemá, keby mal určite by si ho na ICC dal. | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Smd the paladin :D Št 03 máj 2012, 06:48 | |
| Kdyz me lidi neznate tak me nesudte ze chodim pvp a heldam pvp jinak smaozrejme pvp je moje oblibene to neznamena ze nechodim raidy atd... Jinak ohledne healu nemam talenty pve tak to neni ono, mam dost veci v bance pve jinak tehdy asi na tom rotface a vsude jinak tam chdoim s klasickym gearem s 5 pvp itemama ale mam za ne nahradu v bance nemam penize abych si to mohl vygemovat a enchatovat proto nosim co je a jinak heal to mam jako off na raidech tankujem a to je 5.7 gs pve |
|
| |
Cerebran Veteran
Počet príspevkov : 230 Join date : 11.04.2012 Bydlisko : Nitra
| Predmet: Re: Smd the paladin :D Št 03 máj 2012, 08:31 | |
| Bich ten healing nie je moc objektívny závisí aj na ostatných healoch a myslím že tento človek toho paladina ovláda(aj keď ja to moc posúdiť neviem keďže pve som ho nevidel ale pvp je dobrý). A k tomu že ťa nepoznám ja som len mal taký pocit podla tvojich príspevkov do lfg. p.s. Ak by si chcel tak ti môžem tak 2kg požičať na gemy a enchy | |
|
| |
rammatorix Hero
Počet príspevkov : 499 Join date : 09.08.2011 Age : 33 Bydlisko : Revúca - SVK
| Predmet: Re: Smd the paladin :D Št 03 máj 2012, 10:34 | |
| - Reveal napísal:
- Smd napísal:
- Screenshot UI povinne z raidu: jo tak to vite
To vyžiadanie UI tu nieje na srandu králikov. Odhladom od toho ja som PROTI pretože aj tankov proťákov aj healov holy paladinov máme dosť a do raidu by si sa asi už nevmestil. reveal ma pravdu, neni tam pre srandu to UI + treba nam dalsieho tanka ? | |
|
| |
| Predmet: Re: Smd the paladin :D Št 03 máj 2012, 21:42 | |
| tak tank, ale rame co keby mohol chodit holy? prihlaska je stale open | |
|
| |
Bonereaver Veteran
Počet príspevkov : 107 Join date : 23.08.2010
| Predmet: Re: Smd the paladin :D Pi 04 máj 2012, 21:54 | |
| NO..ak to je ten SMD ktoreho poznam...volakedy z naxxu este...tak pokial si pametam dobre toho tanka hrat vedel ...a healovat som ho nevidel | |
|
| |
| Predmet: Re: Smd the paladin :D So 05 máj 2012, 07:34 | |
| no nemas az take skusenosti s icc což je videt ale pockam jeste na druhe jak sa vyjadri ako nahradnika a zaskoleni ta do nasich rad sem pro,ale abychom predesly jakymkoliv pripominkam mužete sa vijadrit | |
|
| |
rammatorix Hero
Počet príspevkov : 499 Join date : 09.08.2011 Age : 33 Bydlisko : Revúca - SVK
| Predmet: Re: Smd the paladin :D So 05 máj 2012, 07:57 | |
| ako aj ten eq sa da dobrat, aj te skusenosti + pre take pripady ako dnes ze nepride erendil a vanil o dost neskor sa bude hodit, no a ani ja nebudem furt moct
| |
|
| |
| Predmet: Re: Smd the paladin :D Ne 06 máj 2012, 05:16 | |
| prijaty presouvam mezi prijate prava prideleny. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Smd the paladin :D | |
| |