| Resour - Paladin | |
|
|
Autor | Správa |
---|
Anonymný Anonymný
| Predmet: Resour - Paladin So 04 február 2012, 06:03 | |
| * Nick postavy : Resour * Class / Spec / Offspec : Paladin / Holy/ Retry * Profese: BS / JWC * Gearscore: 5830+ pve a 6140+ pvp * Talent build: http://wow335.gamestool.net/paladint.php?503500520200130531005152215000000000000000000000000015202050000000000000000000* Info o altoch v tvare nick / class / spec / GS : Loriet / Shaman / resto / 5820+ Moonos / Shaman / enha / 5400+ / Horda * Vek: 17 * Priemerné FPS na raide , obvyklá latencia, nemáš s tým problémy? :FPS 18+, ale musim si v priebehu tyzdna preinstalovat WIN lebo mam 7 a neviem preco mi to zabera moc ramky, s latenciu nemam problemi lebo mam 4G net od T-comu a ide pekne * DPS na dummy po milióne dmgu: CHodim hlavne Holy a retry mam len tak na HC takze tazko povedat. * Screenshot UI povinne z raidu: https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/841/wowscrnshot072809171759.jpg/ Tento link je dost stary ale je tam CHOL a dake Legendy anthorie (len tak na zapsomynanie) A isiel som LFG raid a urobil som screen UI ale som si ho teraz kus upravil: https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/94/wowscrnshot020512215759.jpg/* Vyhovuje ti raid time? Podmienka pre raidovanie je mať program TS3,nerobí ti to problém,vieš ho používať? Time raid mi vyhovuje ze je tak skôr, lebo v predoslich guildach sa chodievalo dako o 17:00 a aj neskôr. TS mam a viem ho pouzivat. * Tvoje PVE skúsenosti (tzn. kolko rokov hráš,na akých serveroch ,za aké postavy, kolko máš odprogressovaných WOTLK bossov): Hram uz cca 3 a pol roka a hlavne na anthorii ale mam aj 70 na Twinstare. Pve som chodil za viac postav: warr, enha/resto shaman, DK, Hunter a Paladin. A odprogresovane mám takmer vsetko, : Naxx, Ulduar, Voa, Toc, ToGc 10/25, Icc 10/25 * Kde čerpáš informácie o svojej classe ( linky stránok ) : Ked nieco neviem o svojej classe tak sa vecsinou poradim s niekym napr s guildy koho poznama viem ze to za tu postavu vie dobre alebo popripade tak ako zacinalo moje pvp za holy paldina. Chodil som areny za warriora s holyshotom a vsimal som si co robil a potom som hral aj ja palacha a s arrmagedonom sme to dali na top 15 a potom som si dal pauzu s wow. A to iste aj v PVE, okukavam co robia druhy. * Predchádzajúca guilda a dôvod prečo si ju opustil: predchadzajuce guildy boli: SFU, BH, SS ...hlavny dôvod preco som to opustil bol ze osm si dal pauzu s wow na cca pol roka. * Dôvod prečo chceš joinuť CHOL a čo od toho očakávaš? : Do CHOL chcem ist hlavne preto ze to je Guilda ktora ma dobru reputaciu a hlavne uz som tam raz bol (co ukazuje aj screen mojej UI) ale bolo to hrozne davno. * Poznáš niekoho od nás kto by sa za teba mohol prípadne zaručiť? : Tak ci sa za mna niekto zaruci to neviem ale poznam odtial Eddwarda, Ranilseya s BH a aj osobne a inych ludi tak s wow. * Čokolvek chceš dodat napr o sebe : Tak o sebe moc hovorit nebudem lebo nerad hovorim moje zle a dobre stranky lebo to ani sam dobre neviem Ale tak volam sa Milan len to meno neznasam tak ma vseci volaju Mino, som normalny clovek ktory je za vsetku srandu. Moje postavy ktore by mozno ludia poznali boli: Malumian, Mallu, Charlik a Moonos...
Naposledy upravil Resour dňa Po 06 február 2012, 09:09, celkom upravené 6 krát. |
|
| |
Eddward Admin
Počet príspevkov : 174 Join date : 26.07.2010 Bydlisko : Košice-KS
| Predmet: Re: Resour - Paladin So 04 február 2012, 06:43 | |
| hej malu to iny screen nemas? to este zo SWP ale som ZA hpalu aj restoshamana treba | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| |
| |
romantank Champion of Light
Počet príspevkov : 1044 Join date : 26.07.2010
| Predmet: Re: Resour - Paladin So 04 február 2012, 20:50 | |
| tak ten kluk ma ja jak rikam 2 v 1 a to bude dobre r.shaman. a holy pala.SOM ZA TEST potrebuju te do sobotneho raidu ako heal mas dve clasy ktere surne need potrebuju vedet ci ti skutecme vyhovuje raid time: SOBOTA 16:00
PS stare dobre casy a spyri jeste ako tank a jmena ktere uz sem nevidel dlouhe doby. boly to doby kdy sme se rvali na raidy a ne vzdy sa na nas dostalo ked sme mali iba jeden raid ale zase nas bylo vzdy dostatek a bolo s ceho vibirat
kdyby tu chtel nekdo nekoho urazet nebo sa hadat v prihlaske mezi sebou pak take posty mimo temu budu smazany ako spam! | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Resour - Paladin So 04 február 2012, 21:34 | |
| - romtank napísal:
- tak ten kluk ma ja jak rikam 2 v 1 a to bude dobre r.shaman. a holy pala.SOM ZA TEST
potrebuju te do sobotneho raidu ako heal mas dve clasy ktere surne need potrebuju vedet ci ti skutecme vyhovuje raid time: SOBOTA 16:00
PS stare dobre casy a spyri jeste ako tank a jmena ktere uz sem nevidel dlouhe doby. boly to doby kdy sme se rvali na raidy a ne vzdy sa na nas dostalo ked sme mali iba jeden raid ale zase nas bylo vzdy dostatek a bolo s ceho vibirat
kdyby tu chtel nekdo nekoho urazet nebo sa hadat v prihlaske mezi sebou pak take posty mimo temu budu smazany ako spam! Noo tá sobota je sice horisie lebo myslel že by som bol predsa nováčik tak že by som bol v tom druhom raide, Ale ako sa vravi ked sa chce tak sa čas naide....vecsinou v sobotu chodievam na pivko o ďalej 7 večer ale tak poprípade by sa to dalo aj kus posunúť |
|
| |
Ranilsey Bažant
Počet príspevkov : 60 Join date : 10.10.2011
| Predmet: Re: Resour - Paladin So 04 február 2012, 21:39 | |
| malyman Ja sem urcite za v 7 uz to musi vsechno bejt zabity takze bych se nebal... | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Resour - Paladin So 04 február 2012, 21:43 | |
| |
|
| |
Reveal Hero
Počet príspevkov : 379 Join date : 29.07.2010 Age : 30 Bydlisko : Nitra
| Predmet: Re: Resour - Paladin So 04 február 2012, 23:50 | |
| Ty kokso ten screen, tie mená. Niesom tu síce dlho ani krátko ale tie legendy:D | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Resour - Paladin Ne 05 február 2012, 00:56 | |
| - Reveal napísal:
- Ty kokso ten screen, tie mená. Niesom tu síce dlho ani krátko ale tie legendy:D
Vedel som ze si daktory radi zaspominate tak som dal naschval taky kde je najviac tych legiend |
|
| |
| Predmet: Re: Resour - Paladin Ne 05 február 2012, 01:42 | |
| bolo by dobre to vedet lebo v sobotu mame main raid v 16:00 a v nedeli v 15:00 ak by si chodil ve tri vzali by sme cloveka z druheho raidu to znamena kozopsa jak povedal hector a dali ho do mainraidu ale jeste nvme ci mu vyhovuje sobota proto prosim pockaj jste dnes na opoved ano a napis jak by tio vypadalo ze sobotou kazdopadne by se nam urcite tvoj heal velmi hodil a vime ked mas jeste šamana tak mas jeste + k dobru | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Resour - Paladin Ne 05 február 2012, 05:31 | |
| - romtank napísal:
- bolo by dobre to vedet lebo v sobotu mame main raid v 16:00 a v nedeli v 15:00 ak by si chodil ve tri vzali by sme cloveka z druheho raidu to znamena kozopsa jak povedal hector a dali ho do mainraidu ale jeste nvme ci mu vyhovuje sobota proto prosim pockaj jste dnes na opoved ano a napis jak by tio vypadalo ze sobotou kazdopadne by se nam urcite tvoj heal velmi hodil a vime ked mas jeste šamana tak mas jeste + k dobru
hmm no dobre...pokúsim tu sobotu byť každú...a ako ranil povedal že do 7 je to všetko down tak by nemal byť v nicom problém ...lebo to som takmer celý deň doma (iba ak neni daka chata) a iba večer chodím von |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Resour - Paladin Ne 05 február 2012, 10:49 | |
| Ressour. Viem ze este nesom v tejto guilde tak bysom tu do forka namal vypisovat do inych tem ako mojich, ale neda mi sa nespytat ako ty a ordo. Ved 24:si podal prihlasku a uz si hladas novu guildu poza to ? Alebo ta kickli? Len sa pytam nijak nechcem provokovat alebo nejako inac. Len ma to zaujima |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Resour - Paladin Ne 05 február 2012, 10:54 | |
| - Cealon napísal:
- Ressour. Viem ze este nesom v tejto guilde tak bysom tu do forka namal vypisovat do inych tem ako mojich, ale neda mi sa nespytat ako ty a ordo. Ved 24:si podal prihlasku a uz si hladas novu guildu poza to ? Alebo ta kickli? Len sa pytam nijak nechcem provokovat alebo nejako inac. Len ma to zaujima
objasnim ti to hned...ja niesom pravy Resour....praveho resoura prestal bavyt palach a chcel ist ku kamosom ktory su hordaci...tak som si od neho vybavil palacha kedze som hral dlho za charlika lenze ten je horda a ma to tam nebavy a dost kamosou islo k ali tak som isiel aj ja... Takze tu prihlasku si tam podal este pravy resour ale ja som tu guildu uz leavol lebo by to nebolo spravne...a ja chcem ist do CHOL lebo tam poznam aj viac ludi... |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Resour - Paladin Ne 05 február 2012, 22:01 | |
| diki že si mi to objasnil |
|
| |
| Predmet: Re: Resour - Paladin Po 06 február 2012, 05:45 | |
| definitivni rozhodnuti o test raidu padne v nedeli 12.2 z duvodu rekonfigurace sobotneho raidu aby sme skutecne vedeli ako to bude proto prosim ostrpeni | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Resour - Paladin Po 06 február 2012, 06:32 | |
| - romtank napísal:
- definitivni rozhodnuti o test raidu padne v nedeli 12.2 z duvodu rekonfigurace sobotneho raidu aby sme skutecne vedeli ako to bude proto prosim ostrpeni
takze v nedelu sa dohodneme co a ako a pojdem test raid az tu dalsiu sobotu? |
|
| |
| Predmet: Re: Resour - Paladin Po 06 február 2012, 06:45 | |
| padne definitivni rozhodnuti ci bude nebo nebude test raid . proto prosim o strpeni nemužeme ti v tuto chvili dat jasne stanovisko. nebot je možně že padne už v sobotu vecer po nasem sobotnem raidu a presne vedeli ktere clasy nam skutečně treba | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Resour - Paladin Po 06 február 2012, 07:22 | |
| - romtank napísal:
- padne definitivni rozhodnuti ci bude nebo nebude test raid . proto prosim o strpeni nemužeme ti v tuto chvili dat jasne stanovisko. nebot je možně že padne už v sobotu vecer po nasem sobotnem raidu a presne vedeli ktere clasy nam skutečně treba
aha aha...okej chapem...a inak ak by to pomohlo tak mam aj hunta ale moc za neho nehravam a ten ma 5857 gs |
|
| |
| Predmet: Re: Resour - Paladin Po 06 február 2012, 08:09 | |
| | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Resour - Paladin Po 06 február 2012, 09:10 | |
| |
|
| |
heector Veteran
Počet príspevkov : 166 Join date : 24.07.2010 Age : 32 Bydlisko : Trnava
| Predmet: Re: Resour - Paladin St 08 február 2012, 13:16 | |
| tak chodis klasicke talenty na crit co asi 70% holy palachov na aa ja davam skor prednost redukcie dmg do raidu nie raz mi to zachranilo prdel mne alebo niekomu z raidu potom mas umna + za ten old screan z casov swp kde som este za wara potom k tvojmu ui je dost chaoticke ale pokial sa v tom vyznas a zahras pohoda a teraz k tomu ci ta mame kam dat tak teraz mame raid aktivnich holy palachov 2 ale som pocul ze dalsi sa vrati tak nwm kam ta zaradit a tera ked ho niekto vezme na test chcel by som vidiet ako si pocina na sindragose queene a ci vie healovat valathriu zatial umna neutral pokial sa nieco ine nezmeni alebo ta nebudeme mat kam dat | |
|
| |
| Predmet: Re: Resour - Paladin Ne 12 február 2012, 07:00 | |
| PRIJATY LOCK AND MOVE PRIJATY | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Resour - Paladin | |
| |
|