* Nick postavy ( only lvl 80) :
Lizzi* Class / Spec / Offspec : Mainspec- Shaman,Elemental
Offspec- Shaman Enhacement
* Profese: Enchanting.Tailoring (Full)
* Gearscore: 5850 GS(Mám ale 3 Wrathful itemy-Neck,Back a Weaponu)
5746 Enhacement Gs (Takisto tam mám Wrathful Weapon a ring)
* Talent build: Elemental-
http://wow335.gamestool.net/shamant.php?55300015032133513223013510050500310000000000000000000000000000000000000000000000 Enhacement-
http://wow335.gamestool.net/shamant.php?45003010000000000000000003050503310502133303113123105100000000000000000000000000* Info o altoch v tvare nick / class / spec / GS : Aktuálne hrám za druida-
Antivirus Mainspec-Resto-má niečo cez 5100-5200Gs (Neviem presne,ak by niekto potreboval vedieť presnú hodnotu doplním).
Offspec-Feral-Tank 4950Gs
* Vek: 17 rokov
* Priemerné FPS na raide , obvyklá latencia, nemáš s tým problémy? : Tak FPS mám docela malé,ale raidy s tým zvládam. Už som si zvykol.
Latencia približné 20-40Ms v raide.V minulosti som stým problémy mal,teraz to je to už v pohode.
* DPS na dummy po milióne dmgu: Približne 7k dps som mal na Dummy nejaké 2 mesiace pred tým pokusom o Fixnúť Dmg.
* Screenshot UI povinne z raidu:http:
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/442/10617285.jpg/* Vyhovuje ti raid time? Podmienka pre raidovanie je mať program TS3,nerobí ti to problém,vieš ho používať?Ano, raid time mi vyhovuje, keďže cez týždeň zvykávam byť online len poobede nejaké tie 2 hodinky (Povinnosti). Aj keď cez ten víkend sa môže dačo neplánované udiať.
TS3 mám,nerobí mi problém ho používať,len mikrofón mi k nemu chýba.
* Tvoje PVE skúsenosti (tzn. kolko rokov hráš,na akých serveroch ,za aké postavy, kolko máš odprogressovaných WOTLK bossov):WoWko hrám +- 3roky. Začal som hrať na Anthorii na ktorej hrám doteraz. Medzitým som skúšal len nejaké tie Fun serveri. Account mám ešte na Abyssale na ktorom som hrával Resto/Ele shamana.
WoW som začal hrať na TBC. Aký patch bol si už nepamätám. Hral som najprv za mága ktorého som neskôr zmazal. Tak som neskôr začal expiť druida. Popri expení som sa naučil že ako to vo WoW svete chodí a stále som sa priúčal novým veciam.
Progres:TBC- Od normal dungov a ich Heroic verzie mám odprogresované všetko až po SWP.
WOTLK-
Naxx- Bol to pomerne celkom dlhý a náročný dung. Hlavne ak ste boli v nezohratom raide. Ale mám ho odprogresovaný celý akurát achievy z 10 man móde mi chýbajú v 25 a naopak.
Ulduar-Sezónu som trocha "prespal". Snažil som sa prestať s WoWkom a Account som podaroval kamošovi ktorý mi na ňom hral do polovice TOC sezóny.
TOC 10/25- 5/5
TOGC 10-4/5
TOGC 25- Odprogresovaných mám iba Beastov aj to neúspešne. Na LFG sa moc TOGC 25 neskladá, a aj ten 1 raid čo som bol dopadol zle.
ICC 10-Lord,Lady,Saurfang,Fester,Rot + progres Princov a Profesora.
ICC 25-To isté len bez Rotface-a, a teda aj bez progresu toho Profesora.
* Kde čerpáš informácie o svojej classe ( linky stránok ) : Moc veľa o classe som sa naučil sám. Jediné čo mi raz poradila kamoška že keď dám Flame Shock a Lava Burst tak budem mať Critical dmg
. Ale to ešte za čias expenia.
* Predchádzajúca guilda a dôvod prečo si ju opustil: The Power of Nightmares-V guilde sa toho moc nedialo a mnoho ludí tam bolo neochotných.
Po leavnutí TPoN som bol cca pol roka bez guildy.
Loch Modan Yach Club-Pred asi 3ma týždňami ma Prci invitol do Guildy so záujmom ju postaviť na nohy. V Guilde sa asi týždeň niečo dialo. Po tých pár dňoch sa Guilda znova rozpadáva.
* Dôvod prečo chceš joinuť CHOL a čo od toho očakávaš? Champions of Light je TOP guilda na serveri s TOP vedením a raidmi. Láka ma progress ktorý sa s LFG raidmi nedá porovnať.
* Poznáš niekoho od nás kto by sa za teba mohol prípadne zaručiť? Tak z tých aktivnejších hráčov asi len
Simkq-a (ak teda ešte hrá), ale on si na mňa možno nespomenie.Potom už len z tých hráčov ktorí sa Ingame moc neukazujú a to:
Lamerkiller a
Hurikan.
* Čokolvek chceš dodat napr o sebe [nepovinne]Volám sa Tomáš. Venujem sa hudbe (konkrétne DeeJay-ingu). WoW beriem ako zábavu,ktorá občas súperí so závistlosťou.
Ospravedlňujem sa za pravopisné a štylistické chyby.Dúfam že v Prihláške je všetko čo tam má byť. Prajem Vám prijemný zvyšok dňa.