| Pliesen - resto shaman | |
|
+5zastaph Vanillkaa Quintas DESMiANA Gem 9 posters |
Autor | Správa |
---|
Anonymný Anonymný
| Predmet: Pliesen - resto shaman Pi 26 august 2011, 11:17 | |
| Pěkně zdravím, chtěl bych požádat o šanci stát se členem této guildy Champions of Light ;-) MainNick: Pliesen Spec: resto shamanGear: full PVE (GS: 5962) Talenty: New members are not allowed to post... -> SoCo Armory Offspec: enha pvp AltiDareius - protection paladin (GS: 5343 PVE) Copo - frostfire mage (GS: 5593 PVE) Věk: 17 let FPS v raidě něco okolo 30-40fps S latency není problém, dokud ségra nekouká na Hanu Montanu a jiné chujoviny na netu, -> 10 sec afk vypnout segre pojistky a hned je vse v poradku Screen UI z raidu: nemožu ot tu hodit dám odkaz nějakému členovi od vás z guildy ať to tu postne Podmínka pro raidovaní je mít program TS 3 umíš ho používat, nebude to pro tebe problém? Bez problému, kupím i nový mikrák, tento starý mluví za mě ikdyž nemluvím bzzzzzzzzzz Tvé PVE zkušenosti (tzn. kolik let hráš,na jakych serverech,za jake postavy, kolik máš odprogressovaných bossu): Tak WoW hraju od té doby co se objevilo na free serverech, tzn nejakych 6 let tuším mám toho za sebou celkem dost. Valhalla->Avanne->Anthoria->Drak'Thul->Anthoria. Na Anthorce jsem hrál 2 roky poté necelé 2 roky na Drak'Thulu zase zpátky na Anthorku-> spálená grafika nebyly moneys na novej noťas 5 let cca hraju paladina, 3 roky resto shamu, 2 roky rogunu (PVP) na DT a locka (PVE) na DT Kde čerpáš informácie o svojej classe? když jsem něco nevěděl, nebo jsem něco hledal tak na forku ELITIST JERKS GUILD a nebo někde jinde na forech Predchazející guilda,důvod proč jsi ji opustil a důvod proč chceš join CHOL a co od toho očekávaš? Menší historie kdo nechce nečte, není důležité Pár guild už jsem navštívil byla mezi nimi i CHOL v dobách, kdy začínala Samozřejmě za mé staré postavy, které jsem porozdával kámošům. Za zmínku stojí uvést i Darkness of Alliance s kterou jsme skoro celé jádro (20lidí) odešli na DT, ale jak už to bývá nové začátky nové cesty a rozešli jsme se. Poté jsem se vrátil zpět na Anthorii, kde jsem si založil menší guildu, ve které byli především hráči, které jsem tu znal a s kterými se kdysi trávil své volné odpoledne na WOW. Tuto guildu jsem zakládal s původním hráčem Pliesen, který za půl roku skončil s wow -> dal mi jeho acc. Acc už vlastním 10měsíců. Dostal jsem se do guildy Enlightenment asi 2 dny po tom co vznikla (trhlo se dost hráčů z OS) V této guildě jsem prakticky získal všechen equip co mám. A jsem velice vděčný za čas, co jsem v ní strávil. Jenomže přibližně před 3 měsíci skončilo pár hrááčůů z jádra a guilda šla do sra**k. Odešel i hráč Methrias(na DT), který v guildě měl nejvyšší autoritu. Guildu jsem nakonec před 2ma dny opustil z důvodu špatné organizace. Nezacházelo se s hráči, jak by si zasloužili. (pokud chcete rozvést, není problém)Proč chci k vám? Protože chci jít za úspěchy a když už to wow hraju, tak aspoň na nějaké úrovni. Co nabízím? Můj čas, to je to největší co můžu dát. Váš Raid Time mi vyhovuje konečně bych nemusel každej tejden 2x chodit raid od 19:00 do 23:00 ale v normálním čase Nemám problém s progressováním a s utrácením goldů za opravy. Znáš tu někoho kdo by sa za tebe mohl zaručit? Ne, a dlužím Dodovi 1k goldů Have a nice day ;-) |
|
| |
Gem Hero
Počet príspevkov : 256 Join date : 24.10.2010 Bydlisko : JMK
| Predmet: Re: Pliesen - resto shaman Pi 26 august 2011, 11:28 | |
| | |
|
| |
DESMiANA Champion of Light
Počet príspevkov : 767 Join date : 28.09.2010 Age : 33 Bydlisko : Brno / Senica-Kunov
| Predmet: Re: Pliesen - resto shaman Pi 26 august 2011, 11:49 | |
| meno shamika je mi zname,s tvojim altom magom som bola dokonca toc25 predvcerom za priesta tusim hlavne chcem podotknut ze velmi pekna prihlaska,dal si si zalezat ale bohuzial naozaj neviem kde by sme dalsieho resto shamana strcili.. co ja viem,tak na alt raid sem tam chyba nejaky heal,ale sobota/nedela je pokryta ereshkigall+motyka a simkq+svomat.. jedine ak tak ako nahrada a potom ten alt raid :/ ale nech to este upresnia leadri teda.. inac kukla som si tvoje talenty.. tie dva z "improved reincarnation" by som radsej dala do 5/5 "tidal mastery" ten improved reinc sa hodi max pri progresse ked sa vela wipuje ale inac su zbytocne bohuzial musim dat neutral viac nakloneny k proti,hoci gear mas aj vsetko co je pekne ale hodil by sa nam skor dalsi resto druid :/ lebo fakt neviem kam by sme ta strcili ,maximalne na striedacku ako nahrada za niekoho (pravda ale ze neviem aku dochadzku maju rshamani v druhom raide). offtopic: to s tym Methriasom je fakt pravda?? to je mi velmi luto v tom pripade,aj vies dovody jeho rozhodnutia odist na DT? mne prislo ze je taky zasekany enlightenmentak a ze by neodisiel ani keby co bolo ontopic: este ma napadlo ze by gem mohol prestat chodit za shamana a venovat sa iba dkcku ale v tom pripade by si musel mat velmi oslnivy heal aby sa tak stalo ale do tohto sa ja uz urco nestaram,to je na raid leadroch choosovi a hectorovi | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Pliesen - resto shaman Pi 26 august 2011, 12:44 | |
| Jéé ono se tak pozdě v ChoL ještě nespí No co se týče těch dvou talentů, tak v Enlightenment se dost hodily lebo tam se progressovalo skoro vše od Saura dál S tím jsem i trochu počítal, že budete mít všude plno. Mě už toho moc nemá co padnout v tom ICC25 a tak by mi ani nevadilo, být tu každý týden v dobu raidu a čekat na "střídačce" na svou velkou šanci. No, nemyslím si, že bych byl marný a byl bych vděčný za jakoukoliv šanci, ukázat co ve mě je ;-) No Methrias odešel na DT společně s Yuunou poté, co odešel na DT Sindorey (best dps ever in ENLI) a teď tam tuším plánujou nějakou hardcore progress 10M guildu co jsem tak slyšel poslední zprávy o něm. |
|
| |
Gem Hero
Počet príspevkov : 256 Join date : 24.10.2010 Bydlisko : JMK
| Predmet: Re: Pliesen - resto shaman Pi 26 august 2011, 20:56 | |
| Offtopic: Heh co tak čteš tak fakt ti core hrači odešli, takže už se opravdu není divit, že to stafkaři už moc nedávají. Jop a vznikly jako odštěp z OS high rank hráči co byli nespokojení s vedením.
Přihláška: Bohužel není class leader šamanů, takže poslední slovo opravdu budou mít raid leadři a vyšší instance. Nicméně v guildě existují tlaky na nahrazení alty mainama (pochopitelné), takže po uvážení vedení guildy tak opravdu já bych mohl uvolnit místo mladé krvi, pokud by se osvědčil. Tak za mě taky NEUTRAL nicméně jsem pro TEST raid | |
|
| |
Quintas Hero
Počet príspevkov : 355 Join date : 18.04.2011 Age : 41 Bydlisko : Liberec
| Predmet: Re: Pliesen - resto shaman Pi 26 august 2011, 22:51 | |
| Tak určitě schopný a ochotný hráč, co jsem ho poznal za mého epizodního působení v gildě, z které nyní leavnul. Myslím, že bychom mu neměli dát možnost, aby si podal přihlášku k nějaké jiné gildě | |
|
| |
Vanillkaa Nováčik
Počet príspevkov : 25 Join date : 01.01.2011
| Predmet: Pliesen - resto shaman Ne 28 august 2011, 05:18 | |
| Som ZA na Skusku... proc nie volaky new shaman... | |
|
| |
zastaph Champion of Light
Počet príspevkov : 1019 Join date : 23.07.2010 Age : 40 Bydlisko : Levice
| Predmet: Re: Pliesen - resto shaman Ne 28 august 2011, 07:24 | |
| Ja som si neni isty ci treba nahradit este niekoho v nedelnom raide za maina, ale v sobotnom si to ty Gem:) A mozno Plesen by to zvladol - podla prihlasky to tak vyzera. Trebalo by ho skusit. Co vravis na to? | |
|
| |
Choo Admin
Počet príspevkov : 206 Join date : 18.09.2010 Age : 35 Bydlisko : Anfield Road
| Predmet: Re: Pliesen - resto shaman Ne 28 august 2011, 08:07 | |
| Mel bych sa vyadrit jako RL sobotniho raidu. Urco vzit na test toho shama. Potom ke Gemovi urco chcu Gema v mainu jestli za DK nebo Shama to nwm je to slozite(vysvetlim),posledni dobu ale zacina byt situace takova ze vzdy chybi nejaky heal a zacal chodit i Sikmq,Gem sa pouziva jako 6 heal off spec i kdyz on je TOP heal v mainu. Potom kdyby tedy sebereme do Mainu Sikmq nebo Plisen tak Gem by musel za DK moc sa me nelibi situace 3 DK v Mainu zase co si budeme rikat Gem je nas nejlepsi DK pro ma mel by tam byt cekam na nejaky bug fix u DK a nasadime hned 3 DK Potrebujeme celkove zvysit konkurenci v Main raidu chcu privest nejake 2-3 lidi (rekneme 2 range dmg a 1 meele videl bych to na rogunu) uz i s vyhledem na Heroic. Nedelni raid potrebuje healy stale takze urco vzit 4 Main sham sa urco hodi takze domluvit se snim a vzit na test,myslim ze do sobotniho raidu ne ale este pouvazujem. | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Pliesen - resto shaman Ne 28 august 2011, 09:30 | |
| pokud bych ještě mohl přidat jeden link z dnešního icc25 s LFG partou
HEAL METER imageshack.us/photo/my-images/845/oppliesen.jpg/
Naposledy upravil Pliesen dňa Ne 28 august 2011, 09:50, celkom upravené 1 krát. |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Pliesen - resto shaman Ne 28 august 2011, 09:38 | |
| Jsem velice rád za vaše vyjádření to Zarana,ChooV ničem by nebyl problém, za každý raid do kterého se dostanu budu rád. |
|
| |
Langi Hero
Počet príspevkov : 387 Join date : 21.03.2011
| Predmet: Re: Pliesen - resto shaman Ne 28 august 2011, 09:56 | |
| S altom presne tolko tocim za shamana nieje problem tolko hps ale kolko % je owerheal?? | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Pliesen - resto shaman Ne 28 august 2011, 10:38 | |
| nady moc nejde o to hps nebo o overheal jde o to, že kdybys poskládal healing done ostatních healeru a přirovnal ho k mojemu tk sme to málem uhealovali ve 2 btw žádné rozestupy ti lidi nedodržovali a na sporku si behal jen kdo chtel (zaačínající guilda co sem se jim přihlásil, že jim pomůžu) jak skapali tk sem několik desítek % healoval prakticky sám než si druidi vzpomněli, že by mohli ressnout healery tak sem se chtěl troška vyzdvihnout |
|
| |
Camelko Veteran
Počet príspevkov : 159 Join date : 08.09.2010 Bydlisko : Topoľčany
| Predmet: Re: Pliesen - resto shaman Ne 28 august 2011, 23:46 | |
| pred rokom som s nim chodil areny vtedy bol dost slaby ale co som pozeral eq aj talenty tak sa asi zlepsil .... a viem ze moje slovo nezavazi ale myslim ze na sobotu ho netreba tam je simkq a motyka gem uz chodi v podstate len dmg aj ja som bol naposledy a ja by som mohol byt ten co prehadzuje spec heal/dmg podla bossa s simkq nemam problem nejaky myslim ze sa osvedcil skor do tej nedele by bolo treba shamana maina | |
|
| |
Langi Hero
| Predmet: Re: Pliesen - resto shaman Po 29 august 2011, 00:35 | |
| v nedele je zatial svomat ale choo pisal ze so Simkom do soboty ratat nebude.... a keby ostal vsobotu len gem a motyka tym padom bude vnedelu simkq a svomat + dalsi shaman ?? | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Pliesen - resto shaman Po 29 august 2011, 00:43 | |
| to Camelko:acc vlastním od začátku tohoto roku, to znamená, že jsi ty arenky asi chodil s předchozím (púvodním) majitelem a ne se mnou protože jsem ještě za tohoto shamana touto dobou ještě nehrál... a dál nevím jak můžeš podle nějakého pvpčka určovat jak jsem nebo nejsem použitelnej v pve.. přišlo mi to jako kdyby to bylo mířené proti mě se špatným úmyslem, pokud to tak nebylo tak se ti dopředu omlouvám |
|
| |
Lamer Veteran
Počet príspevkov : 172 Join date : 14.09.2010 Bydlisko : Banská Bystrica
| Predmet: Re: Pliesen - resto shaman Po 29 august 2011, 00:53 | |
| - Pliesen napísal:
- to Camelko:
acc vlastním od začátku tohoto roku, to znamená, že jsi ty arenky asi chodil s předchozím (púvodním) majitelem a ne se mnou protože jsem ještě za tohoto shamana touto dobou ještě nehrál...
a dál nevím jak můžeš podle nějakého pvpčka určovat jak jsem nebo nejsem použitelnej v pve.. přišlo mi to jako kdyby to bylo mířené proti mě se špatným úmyslem, pokud to tak nebylo tak se ti dopředu omlouvám S kamela si nič nerob,on aj tka nemá žiadne slovo,niekedy ani nevie čo píše,máme ho tu vlastne len ako maskota + kvoli ochranárom nech vidia že chránime stromy tým som chcel povedať to nemyslel nejak v zlom K prihláške: dobrý gear,nevyzeráš nejak nervák,nikto nemá stebou zlé osobné skúsenosti( až na tú ťavu no ) ako tak pozerám,takže nevidím najmenší problém vziať ťa na test,Za,ak bude nanič tak ho proste vyhodíme,ale škoda odfakovať slubných ludí hneť pri prihláške | |
|
| |
Langi Hero
| Predmet: Re: Pliesen - resto shaman Po 29 august 2011, 01:00 | |
| MYslim ze Camel to myslel v dobrom ze predtym mal slabsi gear a nevedel to ale ze teraz mas lepsi gear a mozno to vies skor sa zamyslal nad tym tak hej vzdy mozme ludi poslat prec ale poslednou dobou kazdy ostava aj ked raidy nechodi | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Pliesen - resto shaman Po 29 august 2011, 01:30 | |
| to Lamer,Langi:aha tak to jo, ja se na něj nezlobím stejně pvpčko hraju jen tak ff a stejně běhám za enha, takže to vubec s healováním nemá co společnyho |
|
| |
Langi Hero
| Predmet: Re: Pliesen - resto shaman Po 29 august 2011, 02:22 | |
| | |
|
| |
zastaph Champion of Light
Počet príspevkov : 1019 Join date : 23.07.2010 Age : 40 Bydlisko : Levice
| Predmet: Re: Pliesen - resto shaman Ne 04 september 2011, 07:27 | |
| Prijaty, je v testovani momentalne. | |