| Missisippi-Demonlogy Warlock | |
|
+5DESMiANA Dibdo Thut romantank Quintas 9 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Anonymný Anonymný
| Predmet: Missisippi-Demonlogy Warlock St 25 január 2012, 01:53 | |
| 1.Missisippi 2.Warlock demonlogy/destro(pvp) Už nejaky ten patek hram wow a hledam guildu ktera by byla good v pve . 3.Talenty možete skuknut in-game nebo nevim jak to hodin na net (robim si talenty sam snad to jeste chce trosku vychytat ) 4. S fps v raidech nemám problém <40 ,latence kolem tech 15-35ms 5.UI-Nedavno sem preinstalovaval pc win7 a new pc mam tak nemam momentalni snimky 6.7. Kolik ti je let? je mi 19 let a wow hram od 15 asi (dlouhy cas na OFI) 8. Jak ti vyhovuje náš raid time?Podmínka pro raidovaní je mít program TS 3 umíš ho používat, nebude to pro tebe problém? Mikrofon výhodou. a) Nemam problemy s časem na raidy dokažu spisusobit kolektivu TS3 používam dlouhy cas na pve i pvp takže no problem 9. Tvoje PVE zkušenosti ? Naxx (wekley) TOC 10,25 (5/5) TOGC 10 (5/5) a 25 (4/5) ICC 10,25 tady zatim 8/8 new bossy sem jeste nestihl progress ale taktiny noo problem! 10. Jsi ochotný tvrdě progresovat, utrácet goldy za opravy při wipech a tolerovat chyby ostatních? Schopnost přijímat kritiku a přizpůsobit se požadavkům na raidu nebo guildy? Ano sem ochotny progressovat i velmi dlouho, rad se necham poučit a poradit od skušenějších 11. Predchazející Guilda duvod proc jsi ji opustil?Důvod proč chces join CHOL a co od toho očekávaš? Znáš tu někoho kdo by sa za tebe mohl zaručit? Predchazejici g SGC opustil sem ji z duvodu low lidi a 0 progressu už to tam nebylo jako dříve .Důvod proč chcem do chol je jednoznačny ste podle mne a urcite mnoha jinych jedna s best pve guild by anthoria očekavam od toho kvalitne raidy a pevne nervy .Znam tu Quintase dykolorka dzekynatora (Crazy harley club)¨ Zpozdravem by Missisippi |
|
| |
Quintas Hero
Počet príspevkov : 355 Join date : 18.04.2011 Age : 41 Bydlisko : Liberec
| Predmet: Re: Missisippi-Demonlogy Warlock St 25 január 2012, 02:05 | |
| Zajímavé, že já tě neznám. Možná za nějaky tvůj alt Zajímalo by mě jaké dps v průměru točíš na saurovi a profesorovi. | |
|
| |
romantank Champion of Light
Počet príspevkov : 1044 Join date : 26.07.2010
| Predmet: Re: Missisippi-Demonlogy Warlock St 25 január 2012, 02:07 | |
| tak poznam ho navise ctvrt roku sem s nim raidoval dmg bol na slabe urovni za test by urcite stal . ja som za test! | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: dodatek St 25 január 2012, 02:10 | |
| |
|
| |
| Predmet: Re: Missisippi-Demonlogy Warlock St 25 január 2012, 02:16 | |
| ten talent healt stone daj prec a daj si ho nekam jinam treba do AGRA nebo MASTER SUMONER ale vyckaj aj na clas lidra | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Missisippi St 25 január 2012, 02:18 | |
| |
|
| |
Thut Hero
Počet príspevkov : 262 Join date : 07.08.2010 Age : 33 Bydlisko : staroBRNO
| Predmet: Re: Missisippi-Demonlogy Warlock St 25 január 2012, 04:00 | |
| Jestli jedeme 2warlockvej system tak si myslim ze si to s Weaknessem v nedeli posefuju ale zalezi ciste na Langim. Jinak ty talenty, souhlasim s kolegou warlockem Romtankem. A jedna technicka, kdyz uz teda pises nejakou tu prihlasku, ona by o tobe taky mela neco rict a mela by snad mit nejakou uroven, pali me z ni oci chlape! Neni tak tezky to napsat ve wordu nechat si projet chyby a pak to sem pres Ctrl + C a Ctrl + V vlozit! | |
|
| |
Dibdo Veteran
Počet príspevkov : 116 Join date : 15.10.2011
| Predmet: Re: Missisippi-Demonlogy Warlock St 25 január 2012, 06:18 | |
| Ja som viac proti ako za . Pred tym co bol v guilde tak DPS nebolo nejak uzasne ale to je fuk co sa mna tykalo akonahle bolo full tak vypi**val polku guildy a leavol potom znova joinol atd ...
Pokial viem bol si v CHC co neuvadzas a tiez sa mi nieco mari o Conciliu takisto nevidim nikde
Ja len viem ze s nim boli problemy moja skusenost ...
| |
|
| |
DESMiANA Champion of Light
Počet príspevkov : 767 Join date : 28.09.2010 Age : 33 Bydlisko : Brno / Senica-Kunov
| Predmet: Re: Missisippi-Demonlogy Warlock St 25 január 2012, 06:29 | |
| Sice mi to trha srdce aj oci a musim sa velmi premahat ALE plne suhlasim s Thutovym postom.. ^^ Inac to si tu prihlasku musel davno okopirovat kedze teraz ten vzor vyzera trosku inak | |
|
| |
rammatorix Hero
Počet príspevkov : 499 Join date : 09.08.2011 Age : 33 Bydlisko : Revúca - SVK
| |
| |
zastaph Champion of Light
Počet príspevkov : 1019 Join date : 23.07.2010 Age : 40 Bydlisko : Levice
| Predmet: Re: Missisippi-Demonlogy Warlock St 25 január 2012, 08:57 | |
| - doplnit odpoved na otazku odkial si kopiroval ten vzor prihlasky, je to dost divne, ze sa hlasis k nam, ale pouzivas nejaky iny vzor
- doplnit screen UI, pripadne vymenuj addony - doplnit info o equipe, armory nejde, tak to popis slovne, pripadne urob screeny - doplnit info o glyphoch
Zatial sa neviem lepsie vyjadrit. | |
|
| |
Langi Hero
Počet príspevkov : 387 Join date : 21.03.2011
| Predmet: Re: Missisippi-Demonlogy Warlock St 25 január 2012, 11:23 | |
| Nuz momentalne mame 2 lockov a treti ma prist na test takze sa vyjadrim az po teste noveho locka zatial neutral kazdopadne pokial do raidu jedine ako Mix demonology locka uz v raide mame
OT: som RL + O nie CL | |
|
| |
Milosica Nováčik
Počet príspevkov : 10 Join date : 15.12.2011 Age : 32
| Predmet: Re: Missisippi-Demonlogy Warlock St 25 január 2012, 12:41 | |
| ja som proti, kamos s nim bol raid s nemenovanej guildy, a dali v icc 4 bossov a potom leavol lebo odmietol progress, a co sa tyka prihlasky mas zaujat, a nie len napisat formalitku. 10% ano 90% proti . Nic osobné. | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: missisippi St 25 január 2012, 19:53 | |
| Tenhle vzor sem skopčil ze starsi prihlášky od Quintase .
Nevim kde na to všeci chodíte že failujem a tocim low dps.Je pekne pisat to tu a pritom ne ani nevidet to mne celkem uraží!!!!!!!
Neni problem si mne skouknout ve hre se cely den online a možem skocit popt nejaky raid .
Glyph:Glyph of life tap Glyph of Shadow bolt Glyph of Mepamorphosis
|
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Missisippi-Demonlogy Warlock St 25 január 2012, 19:55 | |
| - missisippi napísal:
- Tenhle vzor sem skopčil ze starsi prihlášky od Quintase .
Nevim kde na to všeci chodíte že failujem a tocim low dps.Je pekne pisat to tu a pritom mne ani nevidet to mne celkem uraží!!!!!!!
Neni problem si mne skouknout ve hre se cely den online a možem skocit popt nejaky raid .
Glyph:Glyph of life tap Glyph of Shadow bolt Glyph of Mepamorphosis
|
|
| |
Thut Hero
Počet príspevkov : 262 Join date : 07.08.2010 Age : 33 Bydlisko : staroBRNO
| Predmet: Re: Missisippi-Demonlogy Warlock St 25 január 2012, 20:40 | |
| No jestli dela GoSB to co si myslim a to jest ze snizuje mana cost tak bych pak chapal proc tocis low dps, ale ted vazne, sem pro inv ten clovek je anarchista, jen tak z hecu ocituje sam sebe! A jestli je to kopirovany od Quintase tak by ses mel Quintasi stydet! | |
|
| |
Quintas Hero
Počet príspevkov : 355 Join date : 18.04.2011 Age : 41 Bydlisko : Liberec
| |
| |
DESMiANA Champion of Light
Počet príspevkov : 767 Join date : 28.09.2010 Age : 33 Bydlisko : Brno / Senica-Kunov
| Predmet: Re: Missisippi-Demonlogy Warlock St 25 január 2012, 21:34 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Missisippi-Demonlogy Warlock Št 26 január 2012, 04:53 | |
| Glyph of Shadow Bolt vymenit za napriklad of Corruption, of Immolate, of Felguard, je este viac moznosti, z ktorych kazda je lepsia ako znizenie mana costu pre bolt.
O equipe si nic nenapisal, tak potom ked budem v hre niekedy tak ta skontrolujem, aj ako mas gemy napriklad a podobne. Predbezne stale sa neviem lepsie vyjadrit. Neutral zatial. | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: zarana Št 26 január 2012, 07:55 | |
| tak napiš kde mne hcces videt a kdy nejlepe zitra budem tu od rana do 8 do večera
|
|
| |
| Predmet: Re: Missisippi-Demonlogy Warlock Št 26 január 2012, 10:43 | |
| Najlepsie ma zastihnes kazdu sobotu okolo 15-20 hod. Inokedy cez tyzden nezvyknem byt v hre. Ale mozem lognut aj zajtra ak nezabudnem. | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Missisippi-Demonlogy Warlock Ne 29 január 2012, 06:04 | |
| |
|
| |
| Predmet: Re: Missisippi-Demonlogy Warlock Ne 29 január 2012, 07:58 | |
| dnes na teste dmg ked ohodnotim : - slaby dmg (5900 gs) pravděpodobně potrebujes vice poradit a pomoc jak presne za demolocka hrat preskrtane je Dorus s dovodu ze sa jedna o verejny soubour prosim ostatne aby sa vyjadrili iba objektivne posledne slovo ma Cl i kdyz se raidu nezucastnil a nemohol posoudit z vlastnich oci[/b] [b]TVOJE PRUMĚRNE DPS JE 7K NA BOSE | |
|
| |
| Predmet: Re: Missisippi-Demonlogy Warlock Ne 29 január 2012, 08:08 | |
| Dmg ujde, viacero casti equipu este treba dobrat a aj hit doplnit. Dreadlol mi pisal pocas raidu ze faily na taktikach neboli, takze moze byt prijaty. A vidim ze ste mali az 4 warlokov, takze by mohol chodit niekedy aj v sobotu ako nahrada ked Mythos ako sa stalo napriklad vcera.
Ozvat sa officerom/mne o prijatie. | |
|
| |
| Predmet: Re: Missisippi-Demonlogy Warlock Ne 29 január 2012, 08:28 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Missisippi-Demonlogy Warlock | |
| |