* Nick postavy ( only lvl 80) : Aristeia
* Class,Spec,Offspec,Profese: Druid, main spec Balance/ offspec- resto (nouzově) /profese enginering 450, jewelcrafting 450, cooking 450, fishing 450
* Gearscore: GS- Balance 5,9k/ GS -Resto 5,7k ( u resto equipu nemám doplňky pro resťáka proto nouzově resto )
* Link na armory:
http://anthoria.wowarmory.sk/#Aristeia,character,* Info o altoch v tvare nick / class / spec / GS“
Dipram- DK /dmg /GS zanedbatelné ( původně main momentálně tovarna na svitky a lahve )- od rozpadu Order je v gildě Pohřebni služba.
Jarinus Mage/ dmg / arcane/ frost/GS asi 5,4k / profese tailoring 450 ( bez ICC a TOC receptu ), herbalismus- mag jej v gilde CHC
* Vek: 35+
* Priemerné FPS na raide , obvyklá latencia, nemáš s tým problémy? : FPS 25/ latency průměrně 30
* DPS na dummy po milióne dmgu: s vlastním bufem a bez starfalu 6,5k+
* Screenshot UI povinne z raidu:
http://aristeia.rajce.idnes.cz/nastenka#WoWScrnShot_011112_200910.jpg -weekly
* Vyhovuje ti raid time? Podmienka pre raidovanie je mať program TS3,nerobí ti to problém,vieš ho používať?
raid time je pro mě řešitelný. Občas se může stát, že prostě v neděli odjíždím na služebku ( o vikendech jsou levnější letenky )
TS bežně používám.
* Tvoje PVE skúsenosti (tzn. kolko rokov hráš,na akých serveroch ,za aké postavy, kolko máš odprogressovaných WOTLK bossov):
WOW jsem začal na noname serverech z Mystiqu jsem přešel s pár kamarády na Anthorii kde jsem ,+-4 roky. Asi před 1,5 -2roky jsem začal expit druida –je to muj main. Co se týka progresu chybí mi Achiev z TOGC 25 za anubaraka. Togc 10 mam za sebou, V ICC 10 jsme s naší stálou partou pokládali 8/8 na ICC25 se obcas podarilo dat 6/8 ale vetsinou raid nepolozil Rotface.
* Kde čerpáš informácie o svojej classe ( linky stránok ) nebojím se zeptat když me něco zajímá, vyuzil jsem i fora jinych gild. V případě že narazím na něco zajímavého tak to prostě jdu zkusit tady. Nemůžu opomenout Elvensmitha z OS, který mi asi pomohl nejvic. Rád si nechám poradit.
* Predchádzajúca guilda a důvod prečo si ju opustil: Stále jsem členem Crazy harley clubu, ale v podstatě po odchodu lidí se kterými jsme chodili raidy a kvůli kterým jsem CHC joinnul mě tam víceméně nic nedrží a tak či tak je odchod nevyhnutelný.
*Dôvod prečo joinuť CHOL a čo od toho očakávaš? Důvod podání přihlášky je v tom, že k Vám přešlo několik lidi z party no a samozřejmě také to, že časem, by mohla být možnost položit bose, které se položit zatím nepodařilo.
* Poznáš niekoho od nás kto by sa za teba mohol prípadne zaručiť? U Vás znám pár lidí Ramm, Dzekynator, Dyko, z minulosti Aevys - lidi se kterýma jsem raidoval
* Čokolvek chceš dodat napr o sebe [nepovinne] -Wowko je pro mě relax. Vím, že máte nábor pro class co hraju momentálně zavřený, ale co už.
Doufam že jsem to nepodělal a přihláška se uloží kam má.