| Přihláška - Wanessa_Resto druid | |
|
+3Vanillkaa Alpacinosvk romantank 7 posters |
Autor | Správa |
---|
Anonymný Anonymný
| Predmet: Přihláška - Wanessa_Resto druid St 07 december 2011, 07:22 | |
| Ahoj všichni. Ve hře se jmenuji Wanessa a moje povolání je resto druid moje gearscore je 5752 není to moc, ale myslím si že nehealuji špatně moji alti jsou pukancek, škoda mluvit: paladin 3800 GS mám ho pouze kvůli JWL. Moje jméno v reálném životě je David a je mi 19 let. FPS na raidu se pohybuje kolem 30 - 40 a latency je v pořádku, nikdy předtím jsem problémy neměl. https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/830/wowscrnshot120611215947.jpg/ pardon jiný screen jsem opravdu neměl. Raid time my vyhovuje snad každý den od 18:00 ale někdy do toho něco vleze, však to znáte. TS3 používám už hodně dlouho a nemám s ním problémy, microfon mám. WoW hraji bezmála už 3 rokem začínal jsem na patchi 2.3.0 na jednom americkém wowscape. Začátek wotlku jsem se plácal po nefungujících serverech a moc jsem neprogressoval, zbytek jsem dohnal s kamarády na ofíku(půjčované postavy) začátek ulduar sezóny až do togc a icc 10. Jinak mám už zkušenosti i s ICC 25 a osatnímy dungeony a když mi bude něco scházet tak si rád nechám poradit a doplním. O svojí classe čerpám informace na různých stránkách jako wowwiki a mmo-champion, když něco potřebuji vědět tak se zeptám kamarádů a nebo si to najdu přes G(.)(.)gle Předcházející guilda Crazy harely club... nevyhovuje mi inteligence některých lidí, tím se nechci povyšovat, ale lidi jsou prostě arogantní. Jediný koho znám je Lirik myslím že v CHOL má jméno Romtank a jeslti se za mě zaručí to říct nemůžu. Healovat mě viděl. Od této guildy očekávám dobrý kolektiv lidí se smyslem pro humor a samozřejmě příjemné raidování a mnoho zabitých bossů. Jinak sám o sobě, mám rád alkohol, ženy a zpěv. Alkohol tak nějak všechno co teče kromě čistého lihu a okeny. Ženy to má každý svůj vkus a zpěv: Tak nějak můžu všechno. Tímto předem děkuji všem co si tento topic přečtou a dají mi šanci. S pozdravem Wanessa, David |
|
| |
romantank Champion of Light
Počet príspevkov : 1044 Join date : 26.07.2010
| Predmet: Re: Přihláška - Wanessa_Resto druid St 07 december 2011, 07:30 | |
| tak rad by som povedal ze ho poznam bolo by dobre keby sa CL vyjadril ci nam treba retodruida do druheho raidu . dal by som povedal ze heelovat mu ide i kdyz jak moc musite posodit na testu preto som ZA TEST | |
|
| |
Alpacinosvk Hero
Počet príspevkov : 350 Join date : 24.08.2010 Age : 33 Bydlisko : Furca, Kosice Ghetto
| Predmet: Re: Přihláška - Wanessa_Resto druid Št 08 december 2011, 01:03 | |
| Videl som v hre len gear ten je pohode, ostatok nech cekne camel zatial , som ZA na test .. | |
|
| |
Vanillkaa Nováčik
Počet príspevkov : 25 Join date : 01.01.2011
| Predmet: Přihláška - Wanessa_Resto druid Št 08 december 2011, 03:27 | |
| | |
|
| |
Camelko Veteran
Počet príspevkov : 159 Join date : 08.09.2010 Bydlisko : Topoľčany
| Predmet: Re: Přihláška - Wanessa_Resto druid Št 08 december 2011, 12:53 | |
| hmm talenty si si robil sam ? ... jak dokazes preboha healovat za restoda s x pearlom ? nepoznam ta eq nemas zly tie sockety by sa dali doladit ale len zo zaujimavosti od kade mas tie talenty ? si prvy ktory ma take iste ako ja snad uplne totozne .. hmm nahoda in game sa ti ozvem ale zajtra tu nie som pobavim sa s tebou o drujdovi potom dam sem vediet co si o tebe myslim .. eq mas takze to by nebol problem restodov mame 3 ale neviem parat jak casto chodi raidy ale robime nabor tak sa miesto urcite najde ked budes dobry btw dakujem ti za druid prihlasku ta chodi raz za mesiac vie mi to ozivit den som cely bez seba | |
|
| |
nwankwo Hero
Počet príspevkov : 296 Join date : 13.07.2011 Age : 38 Bydlisko : Sarisske Bohdanovce
| |
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Přihláška - Wanessa_Resto druid Pi 09 december 2011, 07:25 | |
| Děkuji camelko talenty jsem si dělal sám a něco málo sem si vygooglil, ale hlavně se je snažím pochopit a zkoušet a zkoušet, tohle už jsou asi moje 3tí a vyhovují mi zatím nejvíc |
|
| |
Camelko Veteran
Počet príspevkov : 159 Join date : 08.09.2010 Bydlisko : Topoľčany
| Predmet: Re: Přihláška - Wanessa_Resto druid So 10 december 2011, 14:52 | |
| oka kecal som s nim som ZA na test ... Wanessa tak dojdi dnes o 15:00 na raid idealne aj skor hlas sa "Heector" ak tu budem rad si ta pozriem | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Přihláška - Wanessa_Resto druid Ne 11 december 2011, 04:05 | |
| bohužel, dnešní raid jsem nestihl a pokud budete mít každý nedělní v 15:00 nestihnu ani jeden...
|
|
| |
nwankwo Hero
Počet príspevkov : 296 Join date : 13.07.2011 Age : 38 Bydlisko : Sarisske Bohdanovce
| Predmet: Re: Přihláška - Wanessa_Resto druid Ne 11 december 2011, 04:06 | |
| - Wanessa napísal:
- bohužel, dnešní raid jsem nestihl a pokud budete mít každý nedělní v 15:00 nestihnu ani jeden...
tak to mas dost problem kedze main raid je obsadeny tam chodi camel jedine sobota | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Přihláška - Wanessa_Resto druid Ne 11 december 2011, 05:18 | |
| Ano mám a asi to řeknu takhle, pokud v sobotu se na raid nedostanu a to ani z osobních důvodů a v neděli je raid time 15:00 tak to vůbec nemá cenu něco provádět, děkuju za čas a přeju hodně štěstí
|
|
| |
romantank Champion of Light
Počet príspevkov : 1044 Join date : 26.07.2010
| Predmet: Re: Přihláška - Wanessa_Resto druid Ne 11 december 2011, 08:10 | |
| | |
|
| |
DESMiANA Champion of Light
Počet príspevkov : 767 Join date : 28.09.2010 Age : 33 Bydlisko : Brno / Senica-Kunov
| Predmet: Re: Přihláška - Wanessa_Resto druid Ne 11 december 2011, 08:47 | |
| Prajeme teda vela stastia inde,v sobotu by si asi nemal miesto.
Presuvam ako NEPRIJATY. | |
|
| |
zastaph Champion of Light
Počet príspevkov : 1019 Join date : 23.07.2010 Age : 40 Bydlisko : Levice
| Predmet: Re: Přihláška - Wanessa_Resto druid Po 12 december 2011, 06:21 | |
| Tak to ma mrzi ze ti cas nevyhovuje, ale my neplanujeme presuvat raidy v najblizsej dobe, takze sa maj pekne a vela stastia inde. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Přihláška - Wanessa_Resto druid | |
| |
|
| |
| Přihláška - Wanessa_Resto druid | |
|