|
| Nertius - Demology Warlock | |
| | Autor | Správa |
---|
Anonymný Anonymný
| Predmet: Nertius - Demology Warlock Po 02 január 2012, 03:08 | |
| * Nick postavy(must be 80):Nertius * Class:Warlock * Main spec: Demology * Off spec: Destro(PVP) * Vaše Gearscore:5807 PVE (wrathfull wand) * [size=13]* Info o altech (nick,class,spec,GS)Mam este dve postavy u hordy, ine alty nemam. Masielko - priest,shadow/disco 5,7+/5,9+ Rama - Dk,blood/unholy 5,8+/5,7+ * Kolik ti je let? 22 * Průměrné fps na raidu , obvyklá latence,nemáš s tím problémy?V raide mam okolo 40 az 50fps+, latency 40 - 50ms, nezvyknem s tým mať problem, aj ked je pravda ze občas ma ten intrenet zklame a padne. Problem mam asi len ten, že mi občas padne wow, a kickne ma z hry. * DPS na dummy po 1 Milionu dmgu: cca 5,8+ v demology s felguardom * Screenshot vašeho ui povinne z raidu: https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/94/wowscrnshot101511153220.jpg/Len chcem doplniť, že sa jedná a starší screenshot, ui sa však nemenilo. * Jak ti vyhovuje náš raid time?Podmínka pro raidovaní je mít program TS 3 umíš ho * používat, nebude to pro tebe problém? Mikrofon výhodou.Ano, mam ts aj mikrofon, nevidm v tom žiadny problem. * Tvé PVE zkušenosti (tzn. kolik let hráš,na jakych serverech,za jake postavy, kolik máš odprogressovaných bossu): Za warlocka, toho nemam odchodené tolko ako za priesta, taktiky ale poznam na 8/8 aj ked queenu nemam dole. * Kde čerpáš informácie o svojej classe?Prevažne z google.sk, a od iných hráčov či iných guild fór. V predchadzajúcej guilde, som ku koncu robil CL-ko, aj ked sa nepokladam za "imba super" locka, niečo som sa už naučil * Predchazející guilda,důvod proč jsi ji opustil a důvod proč chceš join CHOL a co * od toho očekávaš? Znáš tu někoho kdo by sa za tebe mohl zaručit?Predchádzajúca guilda,(bola len jedna) Syllvanss Legion - rozpad, pred tým ako otvorili council, tak to bola velmi dobra partia, no pre interne dovody z nej odišiel každý kto za niečo stál. O chol viem, že je top pve guilda u aliancie. Jediné čo snáď očakávam, su kvalitné raidy, ako odregovanie. Dobrú partu ludí medzi ktorých dúfam, že zapadnem. Niektorých vašich členov, poznám z počutia ale nikoho asi nepoznám nejak lepšie. * Cokoliv chceš dodat např. o sobě(nepovinne)Dokážem príjmať kritiku, pokial je opodstatnená a koštruktívna.
Naposledy upravil nertius dňa Ut 03 január 2012, 20:41, celkom upravené 2 krát. |
| | | Langi Hero
Počet príspevkov : 387 Join date : 21.03.2011
| Predmet: Re: Nertius - Demology Warlock Po 02 január 2012, 03:16 | |
| tvoj povodny main bol priest?? ci preco si menil classy?? | |
| | | Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Nertius - Demology Warlock Po 02 január 2012, 03:19 | |
| Ano prva postava, bol priest. Potom som si urobil locka, pretože ked som zacinal nevedel som o wow nic. Warlock sa mi zapacil, tak som u neho ostal. |
| | | Alpacinosvk Hero
Počet príspevkov : 350 Join date : 24.08.2010 Age : 33 Bydlisko : Furca, Kosice Ghetto
| Predmet: Re: Nertius - Demology Warlock Po 02 január 2012, 04:50 | |
| Tie linky odkial cerpas inforamcie o classe tam su fakt pre srandu .... konkretne to nejde ? ty | |
| | | Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Nertius - Demology Warlock Po 02 január 2012, 07:06 | |
| Viem, že niesu pre srandu, ale fakt mi najviac poradili iný warlockovia a tie linky: - kód:
-
www.maxdps.com - kód:
-
http://www.wowwiki.com/Warlock_PvE_guide - kód:
-
http://wow-forsaken.forumotion.com/f21-warlock |
| | | zastaph Champion of Light
Počet príspevkov : 1019 Join date : 23.07.2010 Age : 40 Bydlisko : Levice
| Predmet: Re: Nertius - Demology Warlock Ut 03 január 2012, 08:06 | |
| - znacka "b" sa uzatvara znackou "/b" - mohol si to tam poupravovat, takto je to dost neprehladne ta prihlaska - k demo talentom nemam ziadne vyhrady - destro talenty mas pvp takze to je mi jedno - k equipu nemam ziadne vyhrady, mas uz aj 4 casti setu, vyborne, vylepsenie potrebuju hlavne neck, offhand a wand - zbav sa tych +20 haste gemov, daj tam napr. sp+haste - glyphy ok - urcite zrus mining a daj si miesto toho nejaku vyrobnu profesiu k tomu JWC, napr. tail, LW, inscri alebo ench - to je lepsie do PVE - dost by sa zislo vidiet tvoje AKTUALNE raid UI, nech viem zhodnotit a poradit s addonmi Celkovy dojem z prihlasky - som urcite ZA, situacia warlokov je teraz kriticka, treba 1-2 surne doplnit. Tym nechcem povedat, ze teraz prijimame kazdeho, ale Nertius zda sa bude v pohode, aj vek ma:) Samozrejme ta prijimam ako full demo a chodil by si s 2. raidom, prip. zastupit v 1. raide ak by chybal Mythos. | |
| | | Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Nertius - Demology Warlock St 04 január 2012, 23:51 | |
| Prikladam, obazok aktualneho UI z Raidu. - kód:
-
http://imageshack.us/photo/my-images/847/wowscrnshot010512111751.jpg/ |
| | | Quintas Hero
Počet príspevkov : 355 Join date : 18.04.2011 Age : 41 Bydlisko : Liberec
| Predmet: Re: Nertius - Demology Warlock Št 05 január 2012, 01:36 | |
| - nertius napísal:
- Prikladam, obazok aktualneho UI z Raidu.
- kód:
-
http://imageshack.us/photo/my-images/847/wowscrnshot010512111751.jpg/ Tak klasické blizzui mixnuté neupraveným MSBT a Xperlem, takže žádný zázrak. Na druhou stranu, všechno máš pěkně nabindované, takže proti gustu... ale alespoň nějaky threat addon by sis měl doinstalit ZA | |
| | | romantank Champion of Light
Počet príspevkov : 1044 Join date : 26.07.2010
| Predmet: Re: Nertius - Demology Warlock Ne 08 január 2012, 09:22 | |
| ocekaval som ze dneska dojde na test ale asi vazla komunikace tak snad další nedeli ve 3 dpojdeš? | |
| | | Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Nertius - Demology Warlock Ne 08 január 2012, 20:57 | |
| Nevedel som, že mam prist na test raid. Ospravedlnjem, sa v nedelu tu teda budem okolo 3. |
| | | Langi Hero
Počet príspevkov : 387 Join date : 21.03.2011
| Predmet: Re: Nertius - Demology Warlock Ne 08 január 2012, 21:49 | |
| v nedelu o 14:55 pred icc | |
| | | Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Nertius - Demology Warlock Št 12 január 2012, 05:44 | |
| Z osobných dôvodov, musim stiahnut svoju prihlaskun nakoľko sa okolnosti vyvinuli nie podla ocakavania. Ked sa zmeni situácia, možno si podam prihlasku znova. Dakujem za pochoponie, aj pozitývne ohlasi.
Nertius |
| | | romantank Champion of Light
Počet príspevkov : 1044 Join date : 26.07.2010
| Predmet: Re: Nertius - Demology Warlock Št 12 január 2012, 09:05 | |
| ok ale to se nam jeste nestalo zamknout a presunout | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: Nertius - Demology Warlock | |
| |
| | | | Nertius - Demology Warlock | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |