Nick: helia
Class: human Priest holy/disco co bude treba
Vek: 17
Zeme: Slovensko
O me: Neučím sa no zatiaľ som stále študent strednej školy
..Vo voľnom čase športujem, moja vášeň je futbal a v zime rekreačne hokej. Samozrejme ma baví World of Warcraft, hlavne pozitívne stránky tejto hry.
Armory vasi postavy:
GearScore: 5900gs pve
FPS: 40 +-
Alti: nemám
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vase WoW historie ?
WoW hrajem zhruba 3 a pol roka (paradoxne odkedy som študent strednej školy
) ,len na serveri Anthoria. Priest je moja prvá postava. Played time mam dost možno až tak vysoký nakoľko som mal obdobia kedy som expil kadejakých altov a objvaoval krásy a silu jednotlivých postáv.
Kolik casu denne travite u PC / WOW a kolik mate playtime?
played time - 80 dní, 2 hodiny, 9 minút
Za WoW trávim denne asi viac času ako by bolo zdravé, pár hodín. No stabilne som v hre každý večer zhruba od 17:00 - kým neskončí raid ;-). Ale samozrejme si viem prispôsobovať program podľa naplánovaných udalostí.
Jste necim casove omezovan?
Nenazval by som to obmedzením, hlavnú časť, ale väčšinou dňa venujem priateľke a v tomto WoW nikdy mať prednosť nebude. Samozrejme viem sa s ňou dohodnúť a na moje počudovanie jej to vôbec neprekáža
Mel jste uz nejakou GUILDU? popripade jak se JMENOVALA a proc jste ji LEAVENUL?
Bol som v guilde enlightenment , prakticky od jej vzniku až kým som neleavol kôli problémom s vedením. Písal som tu už všade možne viac krát, podrobnosti (moju verziu) môžem doplniť na ts alebo s človekom ktorého zaujímajú detaily. Určite boli aj nejaké menšie guildy pred tým, no najviac si pamatám z tohto obdobia, inak v poslednej dobe nikde kde by stálo za zmienku.
Proč chcete jit práve do <Champions of Light> a čim si myslite ze budete pro nás uzitecni?
To je bežná otázka asi pri všetkých guildách, no tu je odpoveď pre mňa,prekvapivo najľahšia. Preto že ste z môjho pohľadu jedna z najlepších guíld ak nie najlepšia guilda na serveri. Fungovanie, úspechy, súhra a skill. Znie to možno sentimentálne no z môjho pohľadu to tak je. Preto prípadne prijatie by som bral ako výzvu byť medzi najlepšími, zlepšovať sa a hlavne zistiť či mám na to, hrať wow na vyššej úrovni.
K tej druhej časti, nevravím že viem všetko a poznám dokonale svoj class, no myslím že mám IQ na to aby som robil čo sa mi povie (taktika) nechal si poradiť (viac skill hráči) a tým plnil úlohy ktoré odo mňa budú očakávané - dmgoval bossov a healoval raid
Znate nekoho z <Champions of light > ?
Pár ľudí určite z bývalých guíld, či mi len pomáhali.. ale nie veľa
Jak dlouho hrajete CLASS(povolani) za ktery chcete knam do guildy?
ako som vyššie uviedol tak je to môj prvý class, s menšími či väčšími prestávkami asi 3 a pol roka.
Vypiste vase zkusenosti s roli kterou budete zastavat (Tank/Heal/DMG):
Dlho som hral Disco priesta ( asi najviac mi sedel štýl) no nejakú dobu teraz hrávam Holy priesta. V offspecu mám shadow, ktorý má u mňa stále väčšiu obľubu. Nakoľko som sa dopočul že zháňate skôr shadow priesta, nemám problém tento spec uprednostniť na prvé miesto.
Do jakych statu jedete svoje itemy? (uvedte jejich soucasny pocet)
kedže som v maine heal:
Intelect- 1545
Spirit - 1138
SP- 3287
Haste - 728
Holy crit- 17,28%
V dmgi by to bolo samozrejme trochu odlišné; viac critu a haste, menej regenu
Jake jedete momentalne TALENTY?
holy 14/57/0
disco 14/0/57
Jake jsou vase dosavadne nejveci uspechy ve World of Warcraft?
neviem ako je táto otázka merateľná, ale tak odraidoval som si Naxx 10/25, Ulduar 10/25, VoA 10/25, ToC 10 a 25, a ToGC 10/25, ToGC 25 icc 10/25
Davate prednost PVP nebo PVE ?
prednosť má určite PvE
Jake mate DPS na Dummy (v arene .ar )?
v tomto mojom pseudo-dmg builde asi 7k+- skôr - bez trinketov, je to rôzne
Pouzivate TS a mate mikrofon?
TS mám mikrofón takisto
Toľko zatiaľ z mojej strany, dúfam že som na nič nezabudol, keď tak prípadne ďalšie info tu/ingame/ts