S Clockom som sa uz porozpraval a ako tak poradil s tymi talentami a gemami. Ten build je dost hybrid a ako poznamenal Lamer, chybali tam klucove talenty, vratane toho Inspiration (musthave).
Je dobre, ze v tom builde mas viac intellectu a spiritu co ti zaruci vacsi mana regen, ale tie ti nenahradia chybajuce talenty. Regen mas aj s replenishu a equipu a to by malo stacit. Chybaju ti tam hlavne talnety, z ktorych prosperuje cely raid ako Spirit of Redemption, v ktorom healujes s nadhladom po smrti a davas cas na pripravu ostanym hracom na pripadny res. Pre talent Guardian Spirit plati to iste, pomozes ostatnym overhealit hraca (tanka)a ked to nestaci dostane dalsiu sancu pri proce. Hybrid dava maximalne lepsie staty, ale celkovo je horsi ako toto. Dalej by som nevylepsoval ten greater heal, kedze priest healuje viac partu ako 1 target a to treba fast healy, holy pala alebo resto shama su v tom o dost lepsi. Empowered Renew tiez stoj za uvazenie, maly instant heal sa vzdy sikne.
V ui si skus dat ten healbot dostredu, je to praktickejsie a ten prvy bar kde mas heal spely by som cely zrusil, predpokladam, ze ich mas vsetky nabindovane v addone.
Orite, takze by som mu dal sancu v ToC 25 v sobotu alebo v nedelu, podla vysledku budeme postupovat dalej, minimalne 1 priest heal sa zide imo, so let's give it a try.