Champions of Light - forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Momentalne uz guilda nie je aktivna.

DomovDomov  GalleryGallery  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  PrihláseniePrihlásenie  

Star Wars The Old Republic

Goto down 
2 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AutorSpráva
Robigus
Bažant
Bažant
Robigus

Počet príspevkov : 72

Star Wars The Old Republic - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Star Wars The Old Republic   Star Wars The Old Republic - Stránka 2 EmptyŠt 15 december 2011, 04:57

aha cize mi staci kupit hru ci musim s hrou aj kartu kupit?
Návrat hore Goto down
Pikóó
Hero
Hero

Počet príspevkov : 272

OdoslaťPredmet: Re: Star Wars The Old Republic   Star Wars The Old Republic - Stránka 2 EmptyŠt 15 december 2011, 05:02

Robigus napísal:
aha cize mi staci kupit hru ci musim s hrou aj kartu kupit?
Hru + 60denní kartu toť vše Smile jak aktivuješ 20.prosince tu 60denní kartu tak dostaneš +30dní zdarma hrani Cool
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Star Wars The Old Republic   Star Wars The Old Republic - Stránka 2 EmptyŠt 15 december 2011, 05:23

proste udelali to ze si te natahli do hry na ctvrt roku misto jen na mesic.. Btw karty jsou nejlepsi kupovat za libry vychazi to +- 230 kc na mesic
Návrat hore Goto down
Robigus
Bažant
Bažant
Robigus

OdoslaťPredmet: Re: Star Wars The Old Republic   Star Wars The Old Republic - Stránka 2 EmptySo 17 december 2011, 04:44

Ako piko? uz hras? ja asi v pondelok pojdem kupit kartu aj hru, tak sa mozno skoro uvidime. Jedi Sentinel asi budem. Proste je to tank heal dmg parada pre mna.
Návrat hore Goto down
Pikóó
Hero
Hero

OdoslaťPredmet: Re: Star Wars The Old Republic   Star Wars The Old Republic - Stránka 2 EmptySo 17 december 2011, 05:30

Robigus napísal:
Ako piko? uz hras? ja asi v pondelok pojdem kupit kartu aj hru, tak sa mozno skoro uvidime. Jedi Sentinel asi budem. Proste je to tank heal dmg parada pre mna.
Ano hraji Smile Hra je parádní, úplně něco jiné Smile Hraji Jedi Knight sentinel.Musel jsem si trošku zvykat pár lvlů je to přece trošku jiné jak wow, ale už jsem si zvyk , hlavně Qestování, dungeony atp. jsou dělaný na jiný způsob. Např. Questy máš rozdělené na Class questy a normální mise. Class questy jsou questy, které musíš dělat povinně a zde si tvoříš příběh postavičky a jestli budeš zlí nebo hodný jedai( Light / Dark ) záleží podle toho jak budeš odpovídat na questy. Věčinou je to tak, že všechny odpovědi horní jsou Light a spodní dark.Takže nikde nenajdeš návody na q, protože tvoje úkoly se ti mění podle toho jak odpovídáš... Pak u Class questů získáš světelný měč, svoje pomocníky(pety), kteří za tebe skillí profese, pomáhají při boji atd(Tzv. tvoji sluhové)... Dále získáš svoji vesmírnou loď, ze kterou můžeš dělat bitevní mise(Opravdu ovládáš loď jako pilot a plníš úkoly) nebo tam máš banku, cestuješ s ní mezi planetami atd. takový tvůj "dům" sám uvidíš, dál jsem se zatím nedostal. Jsem 16lvl. A normální mise to je něco jak questy ve wow pokecej s tím, zabi tam to atp. já tak dělám vše je zato dost kreditu(peněz), ale i pěkné itemy. A dungy, těch jsem byl zatím pár jsem ještě lowka, ale dost mě bavili úplně jiné jak ve wow a 100x lepší a zábavnější, ale to nejde popsat to pak uvidíš sám. Very Happy Je tam opravdu milión věcí co můžeš dělat, chvílku trvá než si zvykneš. Smile

Btw sentinel je melee dps, guardian je tank Smile
Návrat hore Goto down
Robigus
Bažant
Bažant
Robigus

OdoslaťPredmet: Re: Star Wars The Old Republic   Star Wars The Old Republic - Stránka 2 EmptySo 17 december 2011, 05:42

ja som si cital ze sentinel moze byt aj dmg aj heal aj tank. potom su dve specifikacie sentinela sage a shadow
Návrat hore Goto down
Pikóó
Hero
Hero

OdoslaťPredmet: Re: Star Wars The Old Republic   Star Wars The Old Republic - Stránka 2 EmptySo 17 december 2011, 05:44

Robigus napísal:
ja som si cital ze sentinel moze byt aj dmg aj heal aj tank. potom su dve specifikacie sentinela sage a shadow
Ajo to je možný no
Návrat hore Goto down
Robigus
Bažant
Bažant
Robigus

OdoslaťPredmet: Re: Star Wars The Old Republic   Star Wars The Old Republic - Stránka 2 EmptySo 17 december 2011, 05:48

tak to dost rychlo si dal tolko levlov, ja furt neviem ci si to objednat cez net alebo ist do kamenneho obchodu. Kolko je lvl cup?
Návrat hore Goto down
Robigus
Bažant
Bažant
Robigus

OdoslaťPredmet: Re: Star Wars The Old Republic   Star Wars The Old Republic - Stránka 2 EmptySo 17 december 2011, 05:51

jaj pomylil som sa ty si Jedi Knight Sentinel, ja budem Jedi Consular
Návrat hore Goto down
Pikóó
Hero
Hero

OdoslaťPredmet: Re: Star Wars The Old Republic   Star Wars The Old Republic - Stránka 2 EmptySo 17 december 2011, 05:52

Robigus napísal:
tak to dost rychlo si dal tolko levlov, ja furt neviem ci si to objednat cez net alebo ist do kamenneho obchodu. Kolko je lvl cup?
Max. lvl 50, jako ono to ide docela dobře expit ty class questy tě baví nenudí tě, sem tam zajdeš dung + dungeon questy a potom lodní bitky zato je taky kopa expů
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Star Wars The Old Republic   Star Wars The Old Republic - Stránka 2 EmptySo 17 december 2011, 05:54

robigus ee sentinel je tank a melee dps a stejne jako shadow u consulara a druha vetev consulara sage je healer a ranged dps jinak treti talent tree je spolecny a to pvpcokovej.
Jinak prvnich 20-25 lvlu jde fakt jednoduse ale potom se hra stane o dost tezsi coz je dobre. Lvl cup je 50. Jinak setrete kredity na lvl 25 kupujes mounta a to je nejakych 50k kreditu, teda pokud to nezmenili od bety coz spis ne

Naposledy upravil qcko dňa So 17 december 2011, 05:55, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
Pikóó
Hero
Hero

OdoslaťPredmet: Re: Star Wars The Old Republic   Star Wars The Old Republic - Stránka 2 EmptySo 17 december 2011, 05:55

qcko napísal:
robigus ee sentinel je tank a melee dps a druha vetev consulara sage je healer a ranged dps jinak treti talent tree je spolecny a to pvpcokovej.
Jinak prvnich 20-25 lvlu jde fakt jednoduse ale potom se hra stane o dost tezsi coz je dobre. Lvl cup je 50. Jinak setrete kredity na lvl 25 kupujes mounta a to je nejakych 50k kreditu, teda pokud to nezmenili od bety coz spis ne
50k ? Děláš si srandu ? Kde to mam vzít Very Happy Ikdyž aukce fungují parádně tak snad to problém nebude
Návrat hore Goto down
Robigus
Bažant
Bažant
Robigus

OdoslaťPredmet: Re: Star Wars The Old Republic   Star Wars The Old Republic - Stránka 2 EmptySo 17 december 2011, 05:58

Uff to aby som co najrychlejsie kupil dpc Chcem hrat bude tanka/dmg Shadow alebo heal/dmg-Sage. Ale isto Jedi Consular budem
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Star Wars The Old Republic   Star Wars The Old Republic - Stránka 2 EmptySo 17 december 2011, 06:00

hej ja jsem nato v pohode mel.. sice jsem pak celej lvl sbiral prachy abych mel na skilly ktere v te dobe stoji kolem 5k kreditu Very Happy jakoze ty prachy tam pak jdou v pohode navic za warzone mas kolek 1k kreditu
Návrat hore Goto down
Pikóó
Hero
Hero

OdoslaťPredmet: Re: Star Wars The Old Republic   Star Wars The Old Republic - Stránka 2 EmptySo 17 december 2011, 06:02

qcko napísal:
hej ja jsem nato v pohode mel.. sice jsem pak celej lvl sbiral prachy abych mel na skilly ktere v te dobe stoji kolem 5k kreditu Very Happy jakoze ty prachy tam pak jdou v pohode navic za warzone mas kolek 1k kreditu
ani mě to neříkej ja už nervuji, že mě teď stojí spelly 800kreditů Very Happy
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Star Wars The Old Republic   Star Wars The Old Republic - Stránka 2 EmptySo 17 december 2011, 06:02

Robigus napísal:
Uff to aby som co najrychlejsie kupil dpc Chcem hrat bude tanka/dmg Shadow alebo heal/dmg-Sage. Ale isto Jedi Consular budem

tak abych to priblizil ve wow terminech tak bud muzes byt roguna (dps u shadow) nebo neco mezi huntou a sh priestem a shamanem (dps u sage)
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Star Wars The Old Republic   Star Wars The Old Republic - Stránka 2 EmptySo 17 december 2011, 06:04

ono tam stoji pak vsechno desne moc kreditu si vem ze druhe rozsirovani batohu stoji 80k, dal jsem se nedostal protoze jsem to v bete dotahl jen na 26.. Btw miluju uplne miluju heroic qsty konecne poradna vyzva pro hc hrace
Návrat hore Goto down
Robigus
Bažant
Bažant
Robigus

OdoslaťPredmet: Re: Star Wars The Old Republic   Star Wars The Old Republic - Stránka 2 EmptySo 17 december 2011, 06:14

qcko ty si zacal skor? jaj normalne ste ma navnadil. Na akom realme hrate? ste v spolocnej guilde?
Návrat hore Goto down
Pikóó
Hero
Hero

OdoslaťPredmet: Re: Star Wars The Old Republic   Star Wars The Old Republic - Stránka 2 EmptySo 17 december 2011, 06:17

Robigus napísal:
qcko ty si zacal skor? jaj normalne ste ma navnadil. Na akom realme hrate? ste v spolocnej guilde?
Tak já hraji na Legion of Lettow, kde bude doufám hrát i qcko a ty Very Happy Guilda už tam je vytvořená.

btw a do hry se de dostat až 20.12.011 kdy je oficiální přístup, já hraji kvůli tomu, že jsem si koupil preorde kód, který mě dovolil do hry jít dřív. Myslím, že už to nejde koupit.
Návrat hore Goto down
Robigus
Bažant
Bažant
Robigus

OdoslaťPredmet: Re: Star Wars The Old Republic   Star Wars The Old Republic - Stránka 2 EmptySo 17 december 2011, 06:21

Jasne ja to chapem ved skor ako v pondelok hru nebudem mat
Návrat hore Goto down
Pikóó
Hero
Hero

OdoslaťPredmet: Re: Star Wars The Old Republic   Star Wars The Old Republic - Stránka 2 EmptySo 17 december 2011, 06:24

Robigus napísal:
Jasne ja to chapem ved skor ako v pondelok hru nebudem mat
Ale buď rád, oni vypustili preordery aby vyzkoušeli kvalitu serverů, jestli nebudou padat atd.. a jsou tam nastavené max. limity hráčů, takže odpoledne čekáš klidně hodinu v radě. A co se tyče lagů, delay atp. zatím to šlape krásně.
Návrat hore Goto down
Robigus
Bažant
Bažant
Robigus

OdoslaťPredmet: Re: Star Wars The Old Republic   Star Wars The Old Republic - Stránka 2 EmptySo 17 december 2011, 06:28

a co mas Humana?
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Star Wars The Old Republic   Star Wars The Old Republic - Stránka 2 EmptySo 17 december 2011, 06:29

ja pre-order nemam koupenej protoze mam ve stredu jeste zapocet a to bych se nedonutil nehrat kdybych mohl Very Happy ale jinak troopera budu hrat na Lolku spolu s Pikem a za Empire budem hrat na Hexen droidu spolu s Tenar a par kamaradama
Návrat hore Goto down
Pikóó
Hero
Hero

OdoslaťPredmet: Re: Star Wars The Old Republic   Star Wars The Old Republic - Stránka 2 EmptySo 17 december 2011, 06:31

Robigus napísal:
a co mas Humana?
ee hraji za tyhle http://cdn.gamerant.com/wp-content/uploads/Star-Wars-the-Old-Republic-Twilek-Class.jpg zapoměl jsem jak se jmenují Very Happy
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Star Wars The Old Republic   Star Wars The Old Republic - Stránka 2 EmptySo 17 december 2011, 06:33

Twilek Razz btw ale rasa je jedno to je jen o vzhledu, kazda ma neco jako racialku ale ta je jen na rp nema zadnej uzitek v pve/pvp a starting zony jsou podle class ne ras
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Star Wars The Old Republic   Star Wars The Old Republic - Stránka 2 Empty

Návrat hore Goto down

Star Wars The Old Republic
Návrat hore 
Strana 2 z 4Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Champions of Light - forum :: Offtopic-
Prejdi na: