Champions of Light - forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Momentalne uz guilda nie je aktivna.

DomovDomov  GalleryGallery  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  PrihláseniePrihlásenie  

Star Wars The Old Republic

Goto down 
2 posters
Choď na stránku : 1, 2, 3, 4  Next
AutorSpráva
Pikóó
Hero
Hero

Počet príspevkov : 272

Star Wars The Old Republic Empty
OdoslaťPredmet: Star Wars The Old Republic   Star Wars The Old Republic EmptyUt 29 november 2011, 04:37

Neplánuje někdo hrát tuhle hru ? Smile Jestli ano dejte mě vědět. Pár lidí z Wowfan.cz se bude snažit udělat kvalitní PvE guildu na serveru(což věřím, že se podaří) a tak hledáme lidi do této guildy Smile Zkopíruji sem náborový text(by javorovej).

Komunita: CZ/SK
Server: PVP
Typ: PVE
Strana: Republika
Server name: LEGION OF LETTOW

Guilda Universalis je stínem stejnojmenné guildy z Drak'thulu (world of warcraft) a i v SW bude pokračovat se stejným cílem. Snažíme se sjednotit hráče, kteří již mají s hraním MMO nějaké zkuenosti (tudíž nejsou naši hráči žádná ořezávátka, ale mají za sebou minim. působení ve WoW, Lotro, Rift atp) a v SW budou jako ryba ve vodě.
Našim cílem bude vytvoření spolehlivého kolektivu, kde nebude nouze o zábavu, občasné PVP akce, RP eventíky, guild srazy (v Praze na ně máme své tradiční místo) a pokud to bude jen možné, tak se postarat i o oficiální sraz hráčů SWToR.

Jelikož samotná hra ještě ani nezačala, tak mě již nenapadá, co jsem napsat, abych přilákal nové tváře do našich řad. Snad jen to, že s vedením guildy mám již dlouholeté zkušenosti díky právě guildě Universalis na WoWku(Drak Thul). To by mělo být prvním krůčkem k úspěšnému odstartování guildy. Pokud má někdo nějaké dotazy, poznámky, náměty, nabídky, tak šup sem s nima. Jakmile bude mít guilda něco nahráno, tak se změní i tato hlavička.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Co vám můžeme nabídnout?
* členství v CZ/SK komunitě
* místo pro PVE choutky
* občasné eventy, RP eventy, PVP povyražení
* srazy
* TS3 server
* budoucí aktivní "raidování"
* důkladnost pro růst guildy
* výpomoc v hraní
* a MNOHO nevšedních zážitků...

Co naopak požadujeme od vás?
* ochota naslouchat
* vlastnit TS3
* tolerovat vedení
* spolupracovat s guildou
* minimalizovat vulgární jazyk
* vyspělé chování (věková skupina je zde kolem 25 let)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Recruitment
OPEN ALL
(chvíli po startu se pak nábor upraví o požadované classy. Tudíž pokud zvažujete členství, tak neváhejte.)

Naposledy upravil Pikóó dňa Po 12 december 2011, 21:23, celkom upravené 4 krát.
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Star Wars The Old Republic   Star Wars The Old Republic EmptyUt 29 november 2011, 05:06

Hrat ju budem jak ja tak Tenar, uvidime kdo jeste se necha stahnout ale urcite budem hrat Empire, takze asi nic mno
Návrat hore Goto down
Pikóó
Hero
Hero

OdoslaťPredmet: Re: Star Wars The Old Republic   Star Wars The Old Republic EmptyUt 29 november 2011, 05:11

qcko napísal:
Hrat ju budem jak ja tak Tenar, uvidime kdo jeste se necha stahnout ale urcite budem hrat Empire, takze asi nic mno
Tojě škoda ješte si to rozmyslete Very Happy
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Star Wars The Old Republic   Star Wars The Old Republic EmptyUt 29 november 2011, 05:22

Pikóó napísal:
qcko napísal:

Bohuzel to je rozhodle uz davno davno dopredu bounty hunter a sith inquisitor jsou jasna volba Very Happy Hlavne, kdo by chtel hrat za republiku Wink Ale tak treba se tam potkame nekdy ve warzone Very Happy ale dunno jeste ani nevime, na kterej server pujdeme

ale kdybychom upadli na hlavu a nevim, proc sli k republice.. tak se urco ozvu

Hlavne bounty hunter ma Blizza!!
Návrat hore Goto down
Pikóó
Hero
Hero

OdoslaťPredmet: Re: Star Wars The Old Republic   Star Wars The Old Republic EmptyUt 29 november 2011, 05:38

qcko napísal:
Pikóó napísal:
qcko napísal:

Bohuzel to je rozhodle uz davno davno dopredu bounty hunter a sith inquisitor jsou jasna volba Very Happy Hlavne, kdo by chtel hrat za republiku Wink Ale tak treba se tam potkame nekdy ve warzone Very Happy ale dunno jeste ani nevime, na kterej server pujdeme

ale kdybychom upadli na hlavu a nevim, proc sli k republice.. tak se urco ozvu

Hlavne bounty hunter ma Blizza!!
Jasně je to na vás nutit vás nebudu, ale bylo by fajn tam mět lidi z CHoL a kvalitní hráče! Proto to jsem dávám Smile bohužel zatím ani my nevíme kam půjdeme na server. Btw Jedi knigh powa Very Happy Ale Bounty hunter je parádní classa ve filmech moje nejoblíbenější postava Very Happy
Návrat hore Goto down
Robigus
Bažant
Bažant
Robigus

Počet príspevkov : 72

OdoslaťPredmet: Re: Star Wars The Old Republic   Star Wars The Old Republic EmptyUt 29 november 2011, 08:51

Ja sa pohravam s myslienkou hrania SW TOR, uvidim ako budem mat cas, a jednoznacne
Republic Jedi Cool
Návrat hore Goto down
Pikóó
Hero
Hero

OdoslaťPredmet: Re: Star Wars The Old Republic   Star Wars The Old Republic EmptyŠt 01 december 2011, 09:15

Robigus napísal:
Ja sa pohravam s myslienkou hrania SW TOR, uvidim ako budem mat cas, a jednoznacne
Republic Jedi Cool
To by bylo fajn Smile Bože všichni chtějí hrát jedi knight Very Happy
Návrat hore Goto down
Pikóó
Hero
Hero

OdoslaťPredmet: Re: Star Wars The Old Republic   Star Wars The Old Republic EmptyPo 12 december 2011, 07:53

Takže Qcko hodili nás na server " Hex Droid " Tak se tam, ukažte Laughing
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Star Wars The Old Republic   Star Wars The Old Republic EmptyPo 12 december 2011, 08:09

ok ja nejspis budu zakladat jak troopera tak BH tak si ho zalozim tam Smile ale ja tam budu hrat az nejdriv 20teho tedka mam desne veci do skoly takze jsem pre-order ani nekupoval..
Návrat hore Goto down
Pikóó
Hero
Hero

OdoslaťPredmet: Re: Star Wars The Old Republic   Star Wars The Old Republic EmptyPo 12 december 2011, 08:18

qcko napísal:
ok ja nejspis budu zakladat jak troopera tak BH tak si ho zalozim tam Smile ale ja tam budu hrat az nejdriv 20teho tedka mam desne veci do skoly takze jsem pre-order ani nekupoval..
Jasný Smile To já mám pre-order, ale aktivovaný stejně v prosinci... takže budu ve hře max. o dva dny dřív Crying or Very sad

edit: Vypadá to, že budeme migrovat z " Hex Droid " na server " Legions of Lettow ", který se stal CZ/SK komunitou Smile Dám ti brzo vedět.

edit2: Tak rozhodnuto migrujeme na LEGION OF LETTOW ... Smile
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Star Wars The Old Republic   Star Wars The Old Republic EmptyPo 12 december 2011, 22:45

hm hm s tou migraci jste mi to pekne zavarili, ale tak co troopera udelam na LoL a BH na Hex droidovi Very Happy
Návrat hore Goto down
Pikóó
Hero
Hero

OdoslaťPredmet: Re: Star Wars The Old Republic   Star Wars The Old Republic EmptyPo 12 december 2011, 22:47

qcko napísal:
hm hm s tou migraci jste mi to pekne zavarili, ale tak co troopera udelam na LoL a BH na Hex droidovi Very Happy
Proč ?Very Happy šak udělej to vše na Lol Smile
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Star Wars The Old Republic   Star Wars The Old Republic EmptyPo 12 december 2011, 22:50

Protoze na HD bude Empire guilda kam chci jit Very Happy
Návrat hore Goto down
Pikóó
Hero
Hero

OdoslaťPredmet: Re: Star Wars The Old Republic   Star Wars The Old Republic EmptyPo 12 december 2011, 22:52

qcko napísal:
Protoze na HD bude Empire guilda kam chci jit Very Happy
pfff na LoL jich bude ! Very Happy
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Star Wars The Old Republic   Star Wars The Old Republic EmptyPo 12 december 2011, 22:55

https://www.youtube.com/watch?v=Pouv3qC78UU&feature=g-u FTW!! ale jeste uvidim, domluvim se vsema co pujdem hrat SW:TOR hlavne do 20teho casu dost Very Happy
Návrat hore Goto down
Pikóó
Hero
Hero

OdoslaťPredmet: Re: Star Wars The Old Republic   Star Wars The Old Republic EmptyPo 12 december 2011, 22:59

qcko napísal:
https://www.youtube.com/watch?v=Pouv3qC78UU&feature=g-u FTW!! ale jeste uvidim, domluvim se vsema co pujdem hrat SW:TOR hlavne do 20teho casu dost Very Happy
Pěkně sestřihané video Cool Jasný, dohodněte se Razz
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Star Wars The Old Republic   Star Wars The Old Republic EmptyPo 12 december 2011, 23:44

ja čekám na Guildwars 2 - 1.-2. kvartal 2012,
a 2013 by mala vyjít novinka od Blizard pracovní názov Titan
Návrat hore Goto down
Robigus
Bažant
Bažant
Robigus

OdoslaťPredmet: Re: Star Wars The Old Republic   Star Wars The Old Republic EmptyUt 13 december 2011, 00:06

Pikoo to uz mas hru doma? ci ti este len pride? ja si ju musim ist kupit do brlohu predavaju ju za nejakych 45 ecok hadam sa uvidime. A tie servery si mozes vybrat?
Návrat hore Goto down
Pikóó
Hero
Hero

OdoslaťPredmet: Re: Star Wars The Old Republic   Star Wars The Old Republic EmptyUt 13 december 2011, 00:18

Robigus napísal:
Pikoo to uz mas hru doma? ci ti este len pride? ja si ju musim ist kupit do brlohu predavaju ju za nejakych 45 ecok hadam sa uvidime. A tie servery si mozes vybrat?
Ano Smile Hru mám doma, ale ještě jsem se nedozvěděl, kdy budu mít přístup do hry Sad Oficiální přistup je od 20.prosince, ale šel koupit tzv. preorde key a podle datumu kdy si ho aktivoval budeš moc jít do hry dřív, jinak ne Cool A se serverema by to mělo být stejné jak ve wow, když měníš realm Cool Doufám, že pak půjdeš za námi Laughing

edit: Jo Qcko a Robig k prvnímu hraní je potřeba zadat kód kreditní karty nebo předplacenou 60denní kartu, ikdyž je 30dní zdarma... jinak vás to do hry nepustí.
Návrat hore Goto down
Robigus
Bažant
Bažant
Robigus

OdoslaťPredmet: Re: Star Wars The Old Republic   Star Wars The Old Republic EmptyŠt 15 december 2011, 01:35

edit: Jo Qcko a Robig k prvnímu hraní je potřeba zadat kód kreditní karty nebo předplacenou 60denní kartu, ikdyž je 30dní zdarma... jinak vás to do hry nepustí.[/quote]

Tak co uz si na serveri? Som si cital ze uz posielaju pozvanky od dnes na vstup do hry. nemusis si zatial aktivovat 30 dni, tie az od 20.12. A s tou kreditkou som nepochopil. Ja ani kreditku nemam dpc zatial ani hru, cakam kym mi pridu peniaze.
Návrat hore Goto down
Pikóó
Hero
Hero

OdoslaťPredmet: Re: Star Wars The Old Republic   Star Wars The Old Republic EmptyŠt 15 december 2011, 02:47

Robigus napísal:

edit: Jo Qcko a Robig k prvnímu hraní je potřeba zadat kód kreditní karty nebo předplacenou 60denní kartu, ikdyž je 30dní zdarma... jinak vás to do hry nepustí.

Já ještě nedostal email do hry.... Sad No myslel jsem to tak, že jestli bude někdo platit 60denní kartou tak se musí zadávat kód té karty hned 20. prosince jak vyjde hra, ikdyž je 30dní zdarma tak to bude po tobě chtít vyplnit čím budeš platit 60denní/Kreditkou... tak aby jste s tím počítali a měli tu 60denní kartu připravenou Smile

Naposledy upravil Pikóó dňa Št 15 december 2011, 03:07, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Star Wars The Old Republic   Star Wars The Old Republic EmptyŠt 15 december 2011, 02:57

Hmm to je cudne :S ok ale Smile
Návrat hore Goto down
Pikóó
Hero
Hero

OdoslaťPredmet: Re: Star Wars The Old Republic   Star Wars The Old Republic EmptyŠt 15 december 2011, 02:59

qcko napísal:
Hmm to je cudne :S ok ale Smile
je no... já jsem počítal s tím, že když bude 30dní zdarma tak, že si koupím tu 60denní kartu za ten měsíc až mě skončí těch 30dní zdarma. Tak jsem musel ještě narychlo si tu kartu objednat, když jsem to zjistil
Návrat hore Goto down
Robigus
Bažant
Bažant
Robigus

OdoslaťPredmet: Re: Star Wars The Old Republic   Star Wars The Old Republic EmptyŠt 15 december 2011, 04:27

je to dost nestandartne riesenie asi si chcu zabezpecit aby si to hral dhlsie alebo neviem, ta kreditka sa mi nepaci z toho dovodu ze sa moze dat zneuzit. Podla mna by tam mala byt moznost zaskrtnutia sposobu pladieb ze chcem kartami alebo kreditkou lebo toto nutit si kupit este aj kartu je moc, cize neviem ci sa tak skoro objavim v hre lebo 30 ecok plus hra je teraz pre mna dost
Návrat hore Goto down
Pikóó
Hero
Hero

OdoslaťPredmet: Re: Star Wars The Old Republic   Star Wars The Old Republic EmptyŠt 15 december 2011, 04:31

Robigus napísal:
je to dost nestandartne riesenie asi si chcu zabezpecit aby si to hral dhlsie alebo neviem, ta kreditka sa mi nepaci z toho dovodu ze sa moze dat zneuzit. Podla mna by tam mala byt moznost zaskrtnutia sposobu pladieb ze chcem kartami alebo kreditkou lebo toto nutit si kupit este aj kartu je moc, cize neviem ci sa tak skoro objavim v hre lebo 30 ecok plus hra je teraz pre mna dost
Šak kartu nemusíš vůbec zadávat Smile Když budeš platit 60denní kartou tak si nastavíš platbu 60denní kartou a už to po tobě nebude chtít kreditku nikdy atp. Smile Je to čistě tvoje volba co si vybereš Cool Já taky platím 60denní kartou, číslo účtu bych jen tak někomu nedal.
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Star Wars The Old Republic   Star Wars The Old Republic Empty

Návrat hore Goto down

Star Wars The Old Republic
Návrat hore 
Strana 1 z 4Choď na stránku : 1, 2, 3, 4  Next

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Champions of Light - forum :: Offtopic-
Prejdi na: