* Nick: Ranilsey* Class -> Shaman* Spec -> Resto* Vaše Gearscore: Podle armory 5983
-> Link na armory:
http://anthoria.wowarmory.sk/#Ranilsey,character* Info o altech (nick,class,spec,GS)
http://anthoria.wowarmory.sk/#Ranillsey,characterRanillsey, Rogue Spec: Momentalne assa na combat nemam este gear aby se mi to vyplatilo nic mene chci mit jak combat tak assa protoze v ICC se vyplati odle bossu respecovat
-> Za rogue mam v ICC 10 down vse c je open
-> 25men icc po BQ
* Kolik ti je let? 17 v Breznu pristiho roku 18
* Průměrné fps na raidu , obvyklá latence,nemáš s tím problémy? FPS na raidech okolo 45 + Jak kde podle situace
Latency -> Okolo 20 avsak obcas se stane diky tomu ze bydlim kde bydlim (Na kraji prahy) Ze mi stoupne ale to se stava zridka ale i stim dokazu hrat nejsem zadny paratko
* DPS na dummy po 1 Milionu dmgu: Za to se stydim ale 1,4k :/
* Screenshot vašeho ui povinne z raidu: To bude problem moc jich nemam:/ Pokud bude velmi dulezite doplnim pozdejs
* Jak ti vyhovuje náš raid time?Podmínka pro raidovaní je mít program TS 3 umíš ho
* používat, nebude to pro tebe problém? Mikrofon výhodou. Vsechno je v pohode
* Tvé PVE zkušenosti (tzn. kolik let hráš,na jakych serverech,za jake postavy, kolik máš odprogressovaných bossu):
Tuto otazku si este dovolim rozdelit.
Na anthorii sem byl cele BC + Naxx season toto vsechno jsem odprogressoval v Brave Hearts. Potom jsem na anthorii odprogressoval s Guildou Six Feet Under Togc 10/25 insanity + Vsechno co je na anthorii v ICC open (i u Realm Firstu sem byl
)
Na Offiku:
Ulduar 10HM krome algalona a yogga (yogga sem progressoval +0)
Ulduar 25HM Po freyu vsechno dal sem se nedostal
Icc 10 Normal: 12/12
ICC 10 HC: 11/12 Progress Sindragosa
ICC 25 Normal: 12/12
ICC 25 HC: 9/12 Progress Professor + Sindragosa bouzel se nam nepodarilo.
Pro povrzeni progressu davam link na armory:
http://eu.battle.net/wow/en/character/drakthul/Ranilsey/simple* Kde čerpáš informácie o svojej classe? Co se Shaman tyka tak jsem se snazil vzdycky si jet nakej svuj styl jak mi to vyhovovalo nejlip. No nejvic zkusenosti co se wow/shamika tyka sem zistak na ofi od lidi (Info o shamikovi od sveho CL)
* Predchazející guilda,důvod proč jsi ji opustil a důvod proč chceš join CHOL a co
* od toho očekávaš? Znáš tu někoho kdo by sa za tebe mohl zaručit?
Tak guildy na anthorii jich bylo par a to:
Brave Hearts: Jsem jeden z uplne puvodnich clenu guildy co byli u zrodu guildy. Odprogressoval jsem tam cele BC a bylo to fajn guilda bouzel v prichodu WOTLKU GuMA a MAIN tank guildy odesli na ofi(za nimi jsem pozdeji sel) a nekolik lidi prestalo hrat a tim guilda a jejich kolektiv upadal az se po mem navratu z ofi rozpadli.
Six Feet Under: Guilda do ktere jsem sel po prichodu z ofi protoze je to podle me jedna z nejlepsich horde PVE Guild pokud ne nejlepsi
Je to fajn guilda ktera ma svuj rad a dobrejch kolektiv, rad sem tam raidoval. Odchod ze SFU nechci resit takhle tady kuli zbytecnejm rozbrojum pokud by nekdo chtel vedet vice staci napsat in game.
Momentalne jsem v Shattered Souls guilda kde je vetsina lidi co jsem snima byl v BH proto jsem tam sel po SFU. A hlavne chtel jsem te guilde pomoc v progressu. No bouzel tam jsou lidi co chtej raidovat ale i lidi ktery to moc nezajima a zbytecne to ten ostatnim kazej.
A nakonec na Ofiku jsem byl v Guilde Destiny (na DT driv to tam este za neco stalo) paradni guilda plna skvelejch lidi Guild master pohodovej typek a mrzi me ze na Cata se mu pomalu tak guilda rozpada a stala se znich 10men G.
Proc chci jit do CHOL? Dle meho nazoru nejlepsi PVE Guilda na Anthorii. Chci zkusit zmenu a jit od hordy k ali a protoze jediny lidi co od ali znam sou v CHOL tak to chci zkusit prave u vas
OD vas ocekavam kvalitni raidovani dobrej kolektiv.
Lidi co znam(predevsim bejvalky SFU): Trinity, BLizo, Aggro, Kafo, Nitram. A pak lidi z videni ve hre
* Cokoliv chceš dodat např. o sobě(nepovinne)
PvP SUX!!! Mam rad zeny a party