| Neytus fire mage | |
|
+12Reveal heector romantank DESMiANA Langi Ogmos Thut andiron Alpacinosvk Lamer ywes Maslickoo 16 posters |
|
Autor | Správa |
---|
zastaph Champion of Light
Počet príspevkov : 1019 Join date : 23.07.2010 Age : 40 Bydlisko : Levice
| Predmet: Re: Neytus fire mage Št 13 október 2011, 02:11 | |
| Suhlasim s tesstom utornajsi raid - mal by som byt pritomny, pozreme sa nanho ako hra PVE a potom sa dohodneme. Viem o nom ze bol vzdy PVP tak som zvedavy. | |
|
| |
Ogmos Veteran
Počet príspevkov : 145 Join date : 25.10.2010 Age : 26 Bydlisko : p.r.a.h.a.
| Predmet: Re: Neytus fire mage Št 13 október 2011, 04:43 | |
| OK ikdyz osobne bych byl nejradsi, kdyby se vesel do sobotniho raidu, coz asi kvuli pretlaku nebude mozny (mohl by si tu bejt v SO 16:00, kdyby nahodou), resp. Alt raid jde mimo me, takze za nic nerucim a nic nesleduju, ale kdyby dal vic jak 17k dps na Lordovi-Marrowgarovi25 dejte vedet, urcite! muzete uzavrit - popripade se doresi ingame | |
|
| |
DESMiANA Champion of Light
Počet príspevkov : 767 Join date : 28.09.2010 Age : 33 Bydlisko : Brno / Senica-Kunov
| Predmet: Re: Neytus fire mage St 19 október 2011, 21:50 | |
| | |
|
| |
nwankwo Hero
Počet príspevkov : 296 Join date : 13.07.2011 Age : 38 Bydlisko : Sarisske Bohdanovce
| Predmet: Re: Neytus fire mage St 19 október 2011, 23:18 | |
| - DESMiANA napísal:
- presiel testom?
neviem ci vobec bol na test | |
|
| |
Počet príspevkov : 767 Join date : 28.09.2010 Age : 33 Bydlisko : Brno / Senica-Kunov
| Predmet: Re: Neytus fire mage Št 20 október 2011, 00:14 | |
| Bol v utorok a slusne tocil celkom | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Neytus fire mage Št 20 október 2011, 00:18 | |
| Mno teoreticky se muze vlezt v nedeli misto Lietha, s tim ze ja budu chodit s lockem, ale tak to poresime, v nedeli |
|
| |
| Predmet: Re: Neytus fire mage Št 20 október 2011, 02:22 | |
| To som navrhovala tiez | |
|
| |
Maho Veteran
Počet príspevkov : 224 Join date : 23.07.2011 Age : 33
| Predmet: Re: Neytus fire mage Št 20 október 2011, 07:15 | |
| tak ja by som tu tiez nanho nieco napisal aky bol v raide ale zase by som bol zfakovany a zas by na mna niekto nadaval. Len tolko ze tento sposob akym sa ubera gilda sa mi vobec nepaci | |
|
| |
| Predmet: Re: Neytus fire mage Št 20 október 2011, 07:38 | |
| myslis sposob ze si nemozes povedat ani svoj nazor ? | |
|
| |
Ogmos Veteran
| Predmet: Re: Neytus fire mage Št 20 október 2011, 08:03 | |
| - Maho napísal:
- tak ja by som tu tiez nanho nieco napisal aky bol v raide ale zase by som bol zfakovany a zas by na mna niekto nadaval. Len tolko ze tento sposob akym sa ubera gilda sa mi vobec nepaci
klidne napis, me to zajima, ja v tom raidu nebyl, chtelo to checkovat hlavne fails/vypis recount do ceho sel(spikes,addy,etc.), dmg, hlavne jaky dmg napr na profesorovi, 9k-10k by tam melo bejt uplne do pohody s tim eq, jestli to umi zahrat a vi taktiku btw jeste k Liethovi jestli si to precte, podle dmgu poznas jak ten clovek hodne failuje x pohyb x rotace, kdy co, s failama das hovno, samozrejme k tomu vypis (co ten clovek sel a podle classy usoudit), profesor25 se mi zda takovej nejkrasnejsi priklad z toho co je ted otevrenyho jeste obecne k prihlaskam, tahle G by se mela zamyslet, jestli prumer je to co potrebujeme na zaplacnuti, mozna ani ne, mista.. ikdyz se to obcas tezko posuzuje, je to pak krasne videt na full eq typkach a ty se pak vyhazujou spatne | |
|
| |
Maho Veteran
| Predmet: Re: Neytus fire mage Št 20 október 2011, 09:27 | |
| nebudem tu nic pisat, lebo zas budem "zaujaty" ako vid dibdo, sharei a pod. Len ze neytus fail, moj non eq mage ho dal na kazdom bossovi v dmgi do addov sa tiez na mna nechytal, dokonca dodo ked ma zaskakoval na prvych bossoch dal na saurfangovi 13 100dps a to som mu za 30 sec vysvetlil ako ma dmgovat. | |
|
| |
Maho Veteran
| Predmet: Re: Neytus fire mage Št 20 október 2011, 09:31 | |
| - Ogmos napísal:
jeste obecne k prihlaskam, tahle G by se mela zamyslet, jestli prumer je to co potrebujeme na zaplacnuti, mozna ani ne, mista.. ikdyz se to obcas tezko posuzuje, je to pak krasne videt na full eq typkach a ty se pak vyhazujou spatne presne toto som myslel tym ze sa mi nepaci akym smerom sa ubera tato gilda | |
|
| |
Jarci Admin
Počet príspevkov : 492 Join date : 21.07.2010 Age : 32
| Predmet: Re: Neytus fire mage Št 20 október 2011, 09:46 | |
| - Ogmos napísal:
jeste obecne k prihlaskam, tahle G by se mela zamyslet, jestli prumer je to co potrebujeme na zaplacnuti, mozna ani ne, mista.. ikdyz se to obcas tezko posuzuje, je to pak krasne videt na full eq typkach a ty se pak vyhazujou spatne Sak ja to vravim furt len to by ma ktosi musel pocuvat | |
|
| |
Langi Hero
Počet príspevkov : 387 Join date : 21.03.2011
| Predmet: Re: Neytus fire mage Št 20 október 2011, 10:46 | |
| - Jarci napísal:
- Ogmos napísal:
jeste obecne k prihlaskam, tahle G by se mela zamyslet, jestli prumer je to co potrebujeme na zaplacnuti, mozna ani ne, mista.. ikdyz se to obcas tezko posuzuje, je to pak krasne videt na full eq typkach a ty se pak vyhazujou spatne Sak ja to vravim furt len to by ma ktosi musel pocuvat nechcete toto riesit inde??? ako v prihlaskach?? co sa tyka novych clenov ma pravo sa kazdy vyjadrit ale kritizujte ich az vtedy ked budu pol roka v guilde a urobia prenu nic alebo budu stale posledny v dmg howgh DPS, DPS, DPS thats stupid, use brain no Recount !!! | |
|
| |
| Predmet: Re: Neytus fire mage Št 20 október 2011, 11:18 | |
| Ogmos prosim dohodni sa ingame so zaranou alebo alpom alebo spyritom ze ci ho chceme v guilde a potom mi povedz vyhlasenie nech to mozem uzavriet nech sa to tu nehmyri offtopicmi.. PS: Langi,podla niecoho ich sudit musis nie? Ked nie podla GS,ked nie podla recountu tak podla coho teda? Mozu sem postnut fotku a ked sa mi budu pacit tak ich mozeme vziat do guildy,to sa mi zda ako spravodliva statistika :DD | |
|
| |
Ogmos Veteran
| Predmet: Re: Neytus fire mage Št 20 október 2011, 11:35 | |
| - Langi napísal:
- Jarci napísal:
- Ogmos napísal:
jeste obecne k prihlaskam, tahle G by se mela zamyslet, jestli prumer je to co potrebujeme na zaplacnuti, mozna ani ne, mista.. ikdyz se to obcas tezko posuzuje, je to pak krasne videt na full eq typkach a ty se pak vyhazujou spatne Sak ja to vravim furt len to by ma ktosi musel pocuvat nechcete toto riesit inde??? ako v prihlaskach?? co sa tyka novych clenov ma pravo sa kazdy vyjadrit ale kritizujte ich az vtedy ked budu pol roka v guilde a urobia prenu nic alebo budu stale posledny v dmg howgh
DPS, DPS, DPS thats stupid, use brain no Recount !!! jediny co k tomu muzu rict "JA MLUVIM O KOZE, TY O VOZE" ty vole, fakt asi chapu jinak spojitosti, ale bez takovejch lidi jako Lamerkiller apod. by profesor25 nikdy nepadnul nebo velice tezko a na HC to bude znat jeste vic.. Spyri, asi i Alpa jsou pro Test, takze Neytus jde na TEST a ma cas se nejak ukazat, kicknout se muze popripade vsechno, ikdyz koule na to moc lidi nema mozna ani chut | |
|
| |
zastaph Champion of Light
Počet príspevkov : 1019 Join date : 23.07.2010 Age : 40 Bydlisko : Levice
| Predmet: Re: Neytus fire mage Pi 21 október 2011, 10:57 | |
| Ano zobrat, rank test, moze ist nedelu/utorok.
K tomu offtopicu o tom kde sa ubera guilda - napis presne co tym myslis, nie vyhybave neurcite vety. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Neytus fire mage | |
| |
|
| |
| Neytus fire mage | |
|