| Neytus fire mage | |
|
+12Reveal heector romantank DESMiANA Langi Ogmos Thut andiron Alpacinosvk Lamer ywes Maslickoo 16 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Anonymný Anonymný
| Predmet: Neytus fire mage Št 06 október 2011, 08:26 | |
| Nick postavy(must be 80): Neytus Class,Spec,Offspec,Profese : MAge, frostfire/arcane(pve)/frost(pvp)--> JWC+Enchant Vaše Gearscore 6020 fire/arcane, frost 6085 (neviem presne) Talent strom : mam URL na ctr c ale vase forum protestuje aby som sem dal link : You are not allowe to post links and emails Info o altech (nick,class,spec,GS) pvp alt s ktorym chodim iba PVP Kolik ti je let? 20 Průměrné fps na raidu , obvyklá latence,nemáš stím problémy? 45-85 urcite, net mam dobry Prumerne dps na dummy po 1 Milionu udmg : 6,2K FIre 6,6K arcane UNBUFFED Screenshot vašeho ui povinne z raidu: Jak ti vyhovuje náš raid time?Podmínka pro raidovaní je mít program TS 3 umíš ho používat, nebude to pro tebe problém? Mikrofon výhodou. : mam mikrak, viem pouzivat, raid time vyhovuje Tvoje PVE zkušenosti. ICC 10 25 VOA 10 25 TOC 10 25 TOGC10 NAX + tie lowky nehovorim ani Kde čerpáš informácie o svojej classe?: i don`t know, try google! ja som samouk hram vyse 4 rokov takze som sa coto naucil a ked neviem tak si necham poradit Predchazející Guilda duvod proc jsi ji opustil?Důvod proč chces join CHOL a co od toho očekávaš? Znáš tu někoho kdo by sa za tebe mohl zaručit? :Predchadzajuce guildy: tak v CHOLE som bol pri samotnom zaciatku ... potom som bol v pvp guildach ... a teraz co hram pve tak concilidium tirisfal ... ptoom sa to rozpadlo a teraz BLEEding sabbaths. DO Cholu chcem pretoze je to schopna guilda dobre zorganizovana dufam ze problemy nebudu a ani stresy len pohodicka relaxik radost z hry . poznam v CHOLe vela vela ludi z PVp aj pve ... ved vela ludi vie o kom hovorim Cokoliv chceš dodat např. o sobě,(nepovinne) vysokoskolak takze casu mam dost buduci potencionalny ekonomik volam sa Peter. Mama rad wowko, priatelku, pivko, hudbu , priatelov atd -------- ------ talent strom http://wow335.gamestool.net/maget.php?00000000000000000000000000000023050320123033300531203003512033030310030000000000000000 |
|
| |
Maslickoo Veteran
Počet príspevkov : 237 Join date : 25.12.2010 Age : 32
| Predmet: Re: Neytus fire mage Št 06 október 2011, 08:32 | |
| No, neytusa poznam dobre, v pve docela taky, hlavne když jsme byli voa 25 a ten ocas me predmgoval :-D to byl muj konec, takze já jsem urco ZA!!! | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Neytus fire mage Št 06 október 2011, 08:36 | |
| |
|
| |
ywes Bažant
Počet príspevkov : 83 Join date : 01.09.2010
| Predmet: Re: Neytus fire mage Št 06 október 2011, 09:14 | |
| Equip,znalost hry,brain,ja snim mam len dobre skusenosti, niet co dodat som ZA.
| |
|
| |
Lamer Veteran
Počet príspevkov : 172 Join date : 14.09.2010 Bydlisko : Banská Bystrica
| Predmet: Re: Neytus fire mage Pi 07 október 2011, 02:19 | |
| Ja som určite Za,jednak je to človek vkaďa ktorému mám weapon a hlavne som zistil že sa dokáže hecnúť ako málo kto v dmg ho rapídne brzdia trinkety,v podstate ako každého kto nemá prístup k serioznym guild raidom -.- | |
|
| |
Alpacinosvk Hero
Počet príspevkov : 350 Join date : 24.08.2010 Age : 33 Bydlisko : Furca, Kosice Ghetto
| Predmet: Re: Neytus fire mage So 08 október 2011, 23:38 | |
| No urcite suhlasim s tym ze by bol prinosom lebo ho poznam asi od kedy prisiel na tento server ale zamyslime sa ci uzivime dalsieho maga .... ja Som ZA, ale s tym ze sa musi porobit poriadok s magmi aktivnymi ... | |
|
| |
andiron Veteran
Počet príspevkov : 110 Join date : 24.07.2011 Age : 30 Bydlisko : Uherské Hradiště
| Predmet: Re: Neytus fire mage So 08 október 2011, 23:48 | |
| mam s tebou velmi zle zkusenosti... co se tyce toho jak si do me picoval kdyz si dostaval dekel za maga v 2v2... nesmyslny kecy si valil.. okej zase co se tyce zkusenosti v pve tak to nemam no... treba budes prinos do guildy... sem spise proti nez pro... | |
|
| |
Thut Hero
Počet príspevkov : 262 Join date : 07.08.2010 Age : 33 Bydlisko : staroBRNO
| Predmet: Re: Neytus fire mage So 08 október 2011, 23:56 | |
| - andiron napísal:
- mam s tebou velmi zle zkusenosti... co se tyce toho jak si do me picoval kdyz si dostaval dekel za maga v 2v2... nesmyslny kecy si valil.. okej zase co se tyce zkusenosti v pve tak to nemam no... treba budes prinos do guildy... sem spise proti nez pro...
Pro me to byl ***** uz na TBC a na WotLKu se to nezmenilo, ale dost veci uz neresim protoze to nema cenu, nezbyva nez se modlit ze budou mit pravdu ^^ | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Neytus fire mage Ne 09 október 2011, 03:32 | |
|
Naposledy upravil Neytus dňa Ne 09 október 2011, 08:54, celkom upravené 1 krát. |
|
| |
andiron Veteran
Počet príspevkov : 110 Join date : 24.07.2011 Age : 30 Bydlisko : Uherské Hradiště
| Predmet: Re: Neytus fire mage Ne 09 október 2011, 08:45 | |
| Hele nebudu to tu resit na forku... proste ja vim svoje... a to mi stacilo jen to tvoje chovani po tech arenach... a co se tyce toho ze to bylo vyrovnany ani nebylo... bo ste nas nedaly : ) ale mas pravdu ted se jedna o PVE.. | |
|
| |
Ogmos Veteran
Počet príspevkov : 145 Join date : 25.10.2010 Age : 26 Bydlisko : p.r.a.h.a.
| Predmet: Re: Neytus fire mage Ne 09 október 2011, 13:50 | |
| - Alpacinosvk napísal:
- ja Som ZA, ale s tym ze sa musi porobit poriadok s magmi aktivnymi
active: Nwankwo, Fantagyro, Lieth, Hurikan, Pedersen, Gaderel inactive: Aliass, Vilda dochazet na raid by meli vsichni, nikdo z nich mi nepsal, ze by mel mit problem a ja jsem svuj casovej problem napsal, Huri je asi vyjimka, ale taky by me zajimalo jak chodi, nebo bude chodit -koukam ze nemas ani odprogressnuty TOGC25, a ICC25 je 8/8, tipuju ze ne hm? -gear je v pohode, ja mam taky cca 6020-50gs, ale nechapu, hrajes rok a pul pve a za ten cas si neninjnul reign..., dislodged..., spyglass... wtf? se mi zda, ze to pve moc neresis, zas aby to nebylo ve stylu "chci to a to do pvp, proto jsem tady, potom uz na raidy moc nepolezu" -velky minus je FULL stav Magu ("Sikovni ludia/hraci mozu dostat sancu kedykolvek aj mimo vypisanych volnych miest.") -velky plus je zbran277 z 3v3 no ja musim byt z tech fakt spis PROTI, ale zas aby to bylo spravedlivy, navic mage je z tech slusnejsich dpsek a nevim presne jak je to s aktivitou tria Pedersen/Lieth/Huri, tak muzeme dat TEST na cca 3 ID, bud tu bude valet, chyti se nebo kick, Andiron to snad prezije, i ja samozrejme at se vyjadri vic lidi, hlavne RL (Alpa byl ZA), kdyz to takhle zustane nebo bude kladny tak TEST a kdyby s Neytusem melo vic lidi problem a udalo duvod, tak holt neprijat, zkusim zitra/pozitri pospamovat chat, at to uzavrem | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Neytus fire mage Po 10 október 2011, 01:23 | |
| - citácia :
- zda, ze to pve moc neresis, zas aby to nebylo ve stylu "chci to a to do pvp, proto jsem tady, potom uz na raidy moc nepolezu"
tak tu sa mylis ... kazdy tyzdenny raid som online ...posledne 2 mesiace som nevynechal ani 1x |
|
| |
Langi Hero
Počet príspevkov : 387 Join date : 21.03.2011
| Predmet: Re: Neytus fire mage Po 10 október 2011, 02:11 | |
| Ogmos Pedersen a Lieth maju velku ucast pravidelne Pedersen myslim bol poslany do alt raidu na eqpnutie ale inak chodi ... | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Neytus fire mage Ut 11 október 2011, 04:33 | |
| hladam screen
Naposledy upravil Trinity dňa Ut 11 október 2011, 08:21, celkom upravené 1 krát. |
|
| |
DESMiANA Champion of Light
Počet príspevkov : 767 Join date : 28.09.2010 Age : 33 Bydlisko : Brno / Senica-Kunov
| Predmet: Re: Neytus fire mage Ut 11 október 2011, 05:12 | |
| podla mna je magov vela a dobrych. a to ze ma zbran z 3v3 2k2 rat este neznamena ze bude imba pveeckar za mna proti | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Neytus fire mage Ut 11 október 2011, 07:31 | |
| - citácia :
- podla mna je magov vela a dobrych. a to ze ma zbran z 3v3 2k2 rat este neznamena ze bude imba pveeckar za mna proti
ked nevies aky som pve tak preto davas proti ? ? fajn dvodod .... |
|
| |
DESMiANA Champion of Light
Počet príspevkov : 767 Join date : 28.09.2010 Age : 33 Bydlisko : Brno / Senica-Kunov
| Predmet: Re: Neytus fire mage Ut 11 október 2011, 07:45 | |
| pise sa to "dôvod" a ty asi nevies citat lebo ako ten svoj uvadzam : - Desmiana napísal:
- podla mna je magov vela a dobrych.
pričom poznamka o zbrani bola iba dodatok,avsak pravdivy podla mojho nazoru takze neviem co bluznis nieco o tom ze som ta nevidela v pve a ked sme uz pritom tak trinity ta videl a asi nebol z toho moc stastny.. | |
|
| |
romantank Champion of Light
Počet príspevkov : 1044 Join date : 26.07.2010
| Predmet: Re: Neytus fire mage St 12 október 2011, 00:27 | |
| Neytuse poznam velmi dlho je to klidas a v poho clovek ja som ZA pokud pro nej bude misto | |
|
| |
heector Veteran
Počet príspevkov : 166 Join date : 24.07.2010 Age : 32 Bydlisko : Trnava
| Predmet: Re: Neytus fire mage St 12 október 2011, 02:24 | |
| do sobotneho a nedelneho raidu sa nevmesti ani keby traktori padali zatial by so mto videl na utorni alt raid coz je 3 nas raid dava sa vsetko okrem queen a profesora a posledna id padol aj profak umna za na test pokial sa osveci moze ostat v utornom raide | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Neytus fire mage St 12 október 2011, 02:47 | |
| no takto..nenasiel som screen ktory by ta usvecoval z toho ze sme spolu boli togc 10..to ale nemeni nic na tom ze si ta pamatam z nejakeho TOGC 10tky..neviem kedy to bolo..ale viem ze si to bol ty..lebo viem ze si chodil areny s lamerom a ze si ta lamer vzdy branil ked som mal na teba kecy..
ale ani toto nic nemeni na tom ze som PROTI
+ nepaci sa mi ako reagujes |
|
| |
Alpacinosvk Hero
Počet príspevkov : 350 Join date : 24.08.2010 Age : 33 Bydlisko : Furca, Kosice Ghetto
| Predmet: Re: Neytus fire mage St 12 október 2011, 20:58 | |
| Stav hlasovanie je 6:4 ....6 ludia su ZA. Takze neytus dostav sa nam na test v Utorok o 20:00 na alt raid ak budes dobry dohodneme sa o dalsom tvojom posobeni v guilde. PS: Langi , kto poslal padersena do Alt Raidu ? , Ja som to urcite nebol ludi ako on chceme EQ rychlo velmi rychlo lebo budu velkym prinosom pre guildu.Cize ocakavam od Paders nech sa zahlasi na Sobotu/Nedelu .(pokial si pametam drzal priemerne dps s tym slabym EQ co ma takze som bol maximalne spokojny... tolko k tomu je to trosku offtopic ale treba si ujasnit veci peace. | |
|
| |
Reveal Hero
Počet príspevkov : 379 Join date : 29.07.2010 Age : 30 Bydlisko : Nitra
| Predmet: Re: Neytus fire mage St 12 október 2011, 21:41 | |
| Langi zložil toc25 a neytus sa celkom vytahol s dmg. Myslim že obstoji v teste. | |
|
| |
nwankwo Hero
Počet príspevkov : 296 Join date : 13.07.2011 Age : 38 Bydlisko : Sarisske Bohdanovce
| Predmet: Re: Neytus fire mage St 12 október 2011, 22:15 | |
| - Reveal napísal:
- Langi zložil toc25 a neytus sa celkom vytahol s dmg. Myslim že obstoji v teste.
JJ Dmg mal pekny ale to ze na cervoch skoro zabil polku raidu lebo prebehol cez stvrtku raidu ked mal ohnivu dotku a na jarexusovy ze stal v zelenej dotke to som nevidel to spominal len langi ale dmg mal dobry ale aj failoval | |
|
| |
Langi Hero
Počet príspevkov : 387 Join date : 21.03.2011
| Predmet: Re: Neytus fire mage St 12 október 2011, 22:46 | |
| - nwankwo napísal:
- Reveal napísal:
- Langi zložil toc25 a neytus sa celkom vytahol s dmg. Myslim že obstoji v teste.
JJ Dmg mal pekny ale to ze na cervoch skoro zabil polku raidu lebo prebehol cez stvrtku raidu ked mal ohnivu dotku a na jarexusovy ze stal v zelenej dotke to som nevidel to spominal len langi ale dmg mal dobry ale aj failoval v dotke na jaraxusovy nestal tam stal niekto iny myslim niesom si 100% isty a to stym prebehnutim to vies lepsie ty bol som rad ze som stihal healovat tam tie ohne viac ludi faillo alpa prepac no beriem spet viem ze asi 2-3x bol alt raid ale zbytocny OT | |
|
| |
nwankwo Hero
Počet príspevkov : 296 Join date : 13.07.2011 Age : 38 Bydlisko : Sarisske Bohdanovce
| Predmet: Re: Neytus fire mage St 12 október 2011, 23:17 | |
| - Langi napísal:
- nwankwo napísal:
- Reveal napísal:
JJ Dmg mal pekny ale to ze na cervoch skoro zabil polku raidu lebo prebehol cez stvrtku raidu ked mal ohnivu dotku a na jarexusovy ze stal v zelenej dotke to som nevidel to spominal len langi ale dmg mal dobry ale aj failoval
v dotke na jaraxusovy nestal tam stal niekto iny myslim niesom si 100% isty a to stym prebehnutim to vies lepsie ty bol som rad ze som stihal healovat tam tie ohne viac ludi faillo
alpa prepac no beriem spet viem ze asi 2-3x bol alt raid ale zbytocny OT no niekto to spominal neviem nestihal som si ho vsimat na jarexusovy ale o tom ohni na bestoch viem sto percentne a mozno este niekto behal to uz neviem | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Neytus fire mage | |
| |
|
| |
| Neytus fire mage | |
|