Reveal Hero
Počet príspevkov : 379 Join date : 29.07.2010 Age : 30 Bydlisko : Nitra
| Predmet: Re: Sypho - R shaman St 17 august 2011, 22:21 | |
| - Sypho napísal:
- kedze este stale ste to neuzavreli.
Tak ja myslím že týmto by sa to mohlo uzavret. Pochybujem že niekto schváli prijatie sypha | |
|
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Sypho - R shaman Pi 19 august 2011, 00:56 | |
| |
|
Reveal Hero
Počet príspevkov : 379 Join date : 29.07.2010 Age : 30 Bydlisko : Nitra
| Predmet: Re: Sypho - R shaman Pi 19 august 2011, 02:02 | |
| No vidiš len si potrvdil čo som napisal:D | |
|
Quintas Hero
Počet príspevkov : 355 Join date : 18.04.2011 Age : 41 Bydlisko : Liberec
| Predmet: Re: Sypho - R shaman Pi 19 august 2011, 02:16 | |
| Sypho, Sypho, takhle NE Please lock, nemá cenu nadále řešit. | |
|
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Sypho - R shaman Pi 19 august 2011, 05:05 | |
| ok beriem ze som neprijaty.. ja len nechapem ako co riesis tym ze jak sme dali 2k sme prehrali 20 aren .. chcem aby nam klesol matchmaking lebo robime si new team a ideme od znova lebo nikto s nas nema leadra teamu .. aby sme nedostali kick |
|
Ogmos Veteran
Počet príspevkov : 145 Join date : 25.10.2010 Age : 26 Bydlisko : p.r.a.h.a.
| Predmet: Re: Sypho - R shaman Pi 19 august 2011, 07:35 | |
| - Sypho napísal:
- ok beriem ze som neprijaty.. ja len nechapem ako co riesis tym ze jak sme dali 2k sme prehrali 20 aren .. chcem aby nam klesol matchmaking lebo robime si new team a ideme od znova lebo nikto s nas nema leadra teamu .. aby sme nedostali kick
vsak jasny, je to jenom nahoda. nahoda je, ze jste joinuli na 2k proti tymu Mravce jen na tech 5 aren ve stejny cas (18:47), aby jste dali 2k, nahoda je, ze oba tymy prestali hrat hned po arene na 2k, nahoda je, ze tym Pedro, ktery dal vcera 2k nad tymem Mravce a tym Mravce joinuli proti sobe rano (11:04) a zacli si napravovat MMR, nahoda je, ze pak zacal chodit i treti tym, tak nahodou tym Mravce s Pedrem prestali, nahodou zase zacli chodit, jen ty 2 tymy Pedro a Mravce, presne ve stejny cas ten den, jen o 10 hodin pozdeji (21:40), je to vazne nahoda. nahoda je, ze predtim casem, kdy je to spojilo, xx casu Pedro ani Mravce nemeli arenu. tak jen aby Vam nahodou nehodili ban, idkyz na Anthorii by to byla vazne jen NAHODA btw: tam, kde je Drako bych na nahody nesazel, aspon ne na takovehle | |
|
Quintas Hero
Počet príspevkov : 355 Join date : 18.04.2011 Age : 41 Bydlisko : Liberec
| Predmet: Re: Sypho - R shaman Pi 19 august 2011, 18:38 | |
| - Sypho napísal:
- ok beriem ze som neprijaty.. ja len nechapem ako co riesis tym ze jak sme dali 2k sme prehrali 20 aren .. chcem aby nam klesol matchmaking lebo robime si new team a ideme od znova lebo nikto s nas nema leadra teamu .. aby sme nedostali kick
Tvle alespoň nelži, win trading jako prase, ještě jsi mi whispoval abysme nejoinovali, ža vám to ten druhý team pustí, jakože tohle fakt nesnáším. A to že jste pak z teamu rychlo poleavovali, aby se na vás "nepřišlo". Za to, že jste nedostali ban a smazání eq můžete vděčit jen laxnosti ateamu. Tímto jsem ztratil veškeré iluze o tobě. Tak si dál užívej pvp s "poctivě" získanými rameny, bb | |
|
Thut Hero
Počet príspevkov : 262 Join date : 07.08.2010 Age : 33 Bydlisko : staroBRNO
| Predmet: Re: Sypho - R shaman So 20 august 2011, 04:59 | |
| Ogmos opet zabil zpusobem, kterym umi jen on a ja pred nim opet smekam, a opet rikam ze se na ten Pilsner fest tesim vic a vic! | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: Sypho - R shaman | |
| |
|