| Ixd blood tank | |
|
+9Reveal Gem Kafo nwankwo zastaph DESMiANA Langi Alpacinosvk Vanillkaa 13 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Lamer Veteran
Počet príspevkov : 172 Join date : 14.09.2010 Bydlisko : Banská Bystrica
| Predmet: Re: Ixd blood tank Ut 02 august 2011, 10:53 | |
| - Desmiana napísal:
- jn reveal trosku epic,to som si aj ja vsimla
si si to všimla lebo ťa dobieha v pointoch? xD (offtopic zase xD) Takto,DK tanka nemáme,prakticky nám všetko tankujú paladinovia keď si tak vezmeš,IxD nieje zlý,dokonca nemá problém spraviť z pvp veci vec do pve) čo sa mi páči,(ak si ťa s niekým nepletiem) z mojho pohladu to chce trošku spestrenie,a pouvažovať o tom 4tom raide? ak nie tak znova prečistiť a úplne zastaviť tie prihlášky pretože nieje riešenie veta " niekam sa pichne" PS:prečo nikto netankuje v unholy :X? šak je to geniálne -.- | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Ixd blood tank Ut 02 august 2011, 11:12 | |
| |
|
| |
Reveal Hero
Počet príspevkov : 379 Join date : 29.07.2010 Age : 30 Bydlisko : Nitra
| Predmet: Re: Ixd blood tank Ut 02 august 2011, 11:16 | |
| Ked bude aktuálna Shadowmourne. Nemyslim si že nejaky tank ako main spec v najlepšich gildách axu bude mat. Tu axu bude mat pár najlepších dmgerov na serveri. | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| |
| |
Gem Hero
Počet príspevkov : 256 Join date : 24.10.2010 Bydlisko : JMK
| Predmet: Re: Ixd blood tank Ut 02 august 2011, 11:32 | |
| Myslím že konec tlachání. Proč nikdo netankuje v UH, na to se mě mužeš zeptat ingame Lamer. Ostatní věci řešte v guildě nebo přes /w Ani shadowmourne není lepší jak 264 WF zbraň na tanka takže ende. Měl by se někdo kompetentní vyjádřit co a jak a blocknout to...začíná se to zvrhávat
Tak či tak, statistika hovoří jasně za přijetí. | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Ixd blood tank Ut 02 august 2011, 11:44 | |
| - Gem napísal:
Tak či tak, statistika hovoří jasně za přijetí. To som rád . |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Ixd blood tank Št 04 august 2011, 04:31 | |
| |
|
| |
zastaph Champion of Light
Počet príspevkov : 1019 Join date : 23.07.2010 Age : 40 Bydlisko : Levice
| Predmet: Re: Ixd blood tank So 06 august 2011, 06:17 | |
| Tanky:
sobota (EPGP) - Vanillkaa + Trinitty nedela (EPGP) - Erendil + Robigus utorok (roll) - rozne (Fikas, Thut-ten ale skoncil s 25 manmi ale neviem ci aj s tymto raidom v utorok, Varez-mimo g, mozno dalsi nenapadne ma uz kto tam zvykne byt tank)
Jedinu sancu, kde by si sa mohol uplatnit vidim v utornajsom, ktory zvykne zacinat az o 18:00 s tym, ze budes nahradnik na sobotu/nedelu ked niektory z nich nemoze. Bud tu utorok dohodneme sa. | |
|
| |
Camelko Veteran
Počet príspevkov : 159 Join date : 08.09.2010 Bydlisko : Topoľčany
| Predmet: Re: Ixd blood tank So 06 august 2011, 19:48 | |
| - zastaph napísal:
- Tanky:
sobota (EPGP) - Vanillkaa + Trinitty nedela (EPGP) - Erendil + Robigus utorok (roll) - rozne (Fikas, Thut-ten ale skoncil s 25 manmi ale neviem ci aj s tymto raidom v utorok, Varez-mimo g, mozno dalsi nenapadne ma uz kto tam zvykne byt tank)
Jedinu sancu, kde by si sa mohol uplatnit vidim v utornajsom, ktory zvykne zacinat az o 18:00 s tym, ze budes nahradnik na sobotu/nedelu ked niektory z nich nemoze. Bud tu utorok dohodneme sa. neviem co chces dohadovat podla mna sa urcite vmesti. 1. Dk main spec tank nemame co je CHYBA 2. casto chyba niekdo z tankov v sobotu/nedelu 3. nabralo sa vela ludi alt raid uz bude len nas alt raid myslim ze tam nebude chodit nikdo mimo G = neviem preco by mal chodit nejaky Varez POKIAL sa hlasia nase tanky neni ho treba PS : ten alt raid treba spravit na urovni trocha mozno pomixovat s mainami co nemaju raid a hlavte to davat do GC alebo aspon do guild message bo vela ludi niekedy ani nevie ci sa to ide , ten alt raid nie je az tak low co som tam bol naposledy myslim ze na nejaky 4-5 pokus by sme dali aj profaka ( co je velmi pekny uspech na to jak ten raid zacinal) | |
|
| |
Alpacinosvk Hero
Počet príspevkov : 350 Join date : 24.08.2010 Age : 33 Bydlisko : Furca, Kosice Ghetto
| Predmet: Re: Ixd blood tank So 06 august 2011, 20:08 | |
| Moj zlaty Camelko len pre tvoju informaciu v GC je ten Alt Raid Od kedy sa zacal chodit cize, vie o nom kazdy kto ma GC. ale vcelku suhlasim nech je ten raid zlozeny z guild members. | |
|
| |
Thut Hero
Počet príspevkov : 262 Join date : 07.08.2010 Age : 33 Bydlisko : staroBRNO
| Predmet: Re: Ixd blood tank Ne 07 august 2011, 01:17 | |
| - Camelko napísal:
3. nabralo sa vela ludi alt raid uz bude len nas alt raid myslim ze tam nebude chodit nikdo mimo G = neviem preco by mal chodit nejaky Varez POKIAL sa hlasia nase tanky neni ho treba
PS : ten alt raid treba spravit na urovni trocha mozno pomixovat s mainami co nemaju raid a hlavte to davat do GC alebo aspon do guild message bo vela ludi niekedy ani nevie ci sa to ide , ten alt raid nie je az tak low co som tam bol naposledy myslim ze na nejaky 4-5 pokus by sme dali aj profaka ( co je velmi pekny uspech na to jak ten raid zacinal)
1) Verim ze jsi mel tezkou sobotni noc, a proto jsi to nemyslel vazne. 2) Opravdu tomu verim. 3) A ted vazne. Jdi si znova precist ten topic o alt raidu ktery jsem zakladal. A prosim, precti si ho znova a dukladne. 4) Tu definici "nejaky Varez" jsi urcite z vyse uvedeneho nemyslel vazne a je vysledkem face rollu na klavesnici. V zacatcich by se ten raid bez mych pratel neslozil a pravdepodobne by neexistoval a specialne prave bez Vareze, to ze ted sem prisli nejaci funny hordacci pro me neni duvod abych definici toho raidu menil, a jestli tohle ma bejt kurva duvod abych kurva neprestal hrat aspon v to utery tak neprestanu. 5) Pomixovat alt raid s mainama? Proc to byl asi alt raid? Aby se tam dostali lidi za alty? Super budeme mit alt raid kam se clovek za alta nedostane, protoze mame slabeho maina ktery nema na to aby chodil o vikendu! 6) Je to offtopic a na srdci toho mam vic, jestli toho chces vic slyset, kontaktu na me mas vic, i ostatni. | |
|
| |
Camelko Veteran
| Predmet: Re: Ixd blood tank Ne 07 august 2011, 02:57 | |
| alpa sry no kravinu som napisal GC moc nesledujem ja len ze dost casto sa ludia pytaju ci sa vobec ide ....
2ja raid leadri a kazdy tvrdi nieco ine jeden suhlasi s tym aby to chodila len G a druhy je silno proti , mne to je fuk bol som tam dokopy 3x nemusim tam chodit len sa vy dohodnite.. | |
|
| |
Langi Hero
Počet príspevkov : 387 Join date : 21.03.2011
| Predmet: Re: Ixd blood tank Ne 07 august 2011, 04:09 | |
| Varez To tankuje odkedy sa zacal skladat tak isto ako ludia z Ega... Ten raid ma dostatok tankov a vzdy mal tak vobec by som neriesil toto... Ludia od Ega ten alt raid vzdy podrzali Healmi Tankami tak tu si fakt vedla Camel.... keby nebolo ich tak ten raid terza neexistuje | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Ixd blood tank Ne 07 august 2011, 06:33 | |
| Za ego dekuju za podporu, camel pro nas je to jedinej zpusob jak se dostat do 25tky, ten raid byl konstruovanej tak jak psal thut, a vim ze prisla spousta novych lidi ale ver mi, ze jsme na tom raidu taky delali.
jarci pls hod to do trashu jsem si nevsiml ze je to spam v prihlasce |
|
| |
heector Veteran
Počet príspevkov : 166 Join date : 24.07.2010 Age : 32 Bydlisko : Trnava
| Predmet: Re: Ixd blood tank Ne 07 august 2011, 07:05 | |
| prosim premazat jarciho to co napisal camel a dalsie to co sa tu hodla prirovnak k hadke a si prijaty a uz je len natebe ci pre zaciatok bude chodit 3 raid a obcas nektori z main raidov ked nejaky tank nemoze rozhodnutie je len a len natebe | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Ixd blood tank Ne 07 august 2011, 08:37 | |
| ok chapem a este jedna pripomienka od 13.8. do 25.8. som v Grecku tak len aby ste v tom case so mnou nepocitali |
|
| |
Camelko Veteran
| Predmet: Re: Ixd blood tank Ne 07 august 2011, 10:14 | |
| locknite to uz ho prijali myslim , okey okey klud ospravedlnujem sa | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Ixd blood tank | |
| |
|