1. Nick postavy(must be 80):Primmy 80 lvl
2. Class,Spec,Offspec,Profese:DK tank-blood off spec frost dmg , jwc 450 ench 450
3. Vaše Gearscore:6041 tank ,50 300 unbuff a dmg 5748
[b][size=13]* Info o altech (nick,class,spec,GS):altov nemám snažím sa naplno hrať
za svoju class a neustále sa zdokonalovať ...
4. Kolik ti je let?: 15. Ja viem ,že vám to príde ako nevýhoda ale nemožem za to že mi kamaráti ukázali wow ked som mal 12
5. Průměrné fps na raidu , obvyklá latence,nemáš s tím problémy?: Nie nie lagy nemávam fps 60 latence 25
6. DPS na dummy po 1 Milionu dmgu:neviem či treba ked mám main spec tank ale pre istotu (6.3 Kdps )
7. Screenshot vašeho ui povinne z raidu:ospravedlnujem sa ale screenshoty nemám žiadne
8. Jak ti vyhovuje náš raid time?Podmínka pro raidovaní je mít program TS 3 umíš ho
* používat, nebude to pro tebe problém? Mikrofon výhodou.: Rai time mi celkom vyhovuje iba vtedy nedojdem ak mi do toho niečo vbehne
TS3 mám a používam aj mikrák
9. Tvé PVE zkušenosti (tzn. kolik let hráš,na jakych serverech,za jake postavy, kolik máš odprogressovaných bossu):Tak WoW hrám 3 roky a neustále ma to velmi baví :)a s pve som začal ked sa zacalo progresovat TOC takže TOC10 TOC 25 5/5 TOGC 5/5 TOGC 25 4/5 ,icc10 8/8 a icc 25 6/8 profa a qweenu bohužial down nemám :/
10. Kde čerpáš informácie o svojej classe?: A tak vačšinou na serveri od iných hračou napr (Finc ma naučil rotáciu na frost dmg )a podobne
11. Predchazející guilda,důvod proč jsi ji opustil a důvod proč chceš join CHOL a co
* od toho očekávaš? Znáš tu někoho kdo by sa za tebe mohl zaručit?:tak guild bolo viacej 1. The Power of Nightenmares ci ako
v tejto guilde som bol 1 rok a dovod leavnutia bol ten,že akonáhle som sa začal zaujímať o pve nikto nikde 2.Lfg Legionars : v tejto guilde som sa začal venovať pve a táto guilda sa mi velmi páčila ale dovod leavnutia bol ten,že sa rozpadla a tak som šiel do 3. Ordo Satanas tam som bol 4 mesiace a v tejto guilde ma chlapci z ordo dokonale naučili pve za čo im uprimne dakujem a kick som dostal z dovodu 4 enchantov ktoré som nemal a preto že som nebol prínos pre guildu čo u vás chcem jednoznačne zmeniť
4. Bleeding-Sabbaths : v tejto guilde som teraz a nepáčia sa mi dlhé raidy a nakoniec z toho aj tak nič nie je a kým sa ludia naučia davať profa a qweenu bude aj Katáč
Do chol cem ísť z dovodu kvalitných a nie moc dlhých raidov a viem,že ste jedna za z najlepších guild na serveri
a poznať poznám osobne možno iba Mgodeca z ktorým sem tam chodievame na autobusi domov
Býva v susednej dedinke
a inak moc nikoho :/
12. Cokoliv chceš dodat např. o sobě(nepovinne):Tak som obyčajný chalan z Nitry ,hrávam futbal za Fc Nitra chodím na 8-ročné gymnázium a v reálnom živote sa volám Erik a podobne.
Nechcel som vám sem písať slohy a dufam ,že sa vám moja stručná prihláška zapáčila a teším sa na dalšiu spoluprácu.