| Priestonska - Holy Priest | |
|
+7Alpacinosvk Thut Deumos romantank Relico blinkme DESMiANA 11 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Choo Admin
Počet príspevkov : 206 Join date : 18.09.2010 Age : 35 Bydlisko : Anfield Road
| Predmet: Re: Priestonska - Holy Priest Po 30 máj 2011, 08:03 | |
| V poho Reve o teto informaci jsem nevedel ja jsu ten posledni co rad kickuje lidi | |
|
| |
Choo Admin
| Predmet: Re: Priestonska - Holy Priest Po 30 máj 2011, 08:09 | |
| Fuu tak pokud je Deumos ZA jakoze vypada ze jo tak skus kontaktovat hraca Heector jestli by ti dal sanci v nedelnim raide myslim ze tam chodi dost altu jako healu. Mohlo by to probihat dostanes sanci na ty prvni lehci bose pokud ti to pujde bude to super pokud ne smula. Kontaktuj toho hectu a at sem pak napise stanovisko + info po nedeli napr. | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Priestonska - Holy Priest Po 30 máj 2011, 08:14 | |
| - Choo napísal:
- Fuu tak pokud je Deumos ZA jakoze vypada ze jo tak skus kontaktovat hraca Heector jestli by ti dal sanci v nedelnim raide myslim ze tam chodi dost altu jako healu.
Mohlo by to probihat dostanes sanci na ty prvni lehci bose pokud ti to pujde bude to super pokud ne smula. Kontaktuj toho hectu a at sem pak napise stanovisko + info po nedeli napr. oukej |
|
| |
Relico Veteran
Počet príspevkov : 206 Join date : 26.07.2010
| Predmet: Re: Priestonska - Holy Priest Po 30 máj 2011, 09:31 | |
| pobav sa s Deumosom o healovani ... podla mna blbost, dam ti priklad zo shamika ...ak mi niekto napise ze vie klikat Chain heal, obcas dat riptide a drzat earth shiled na tankovy, vie to hrat ?? ...ako beriem mozno by sa nejaky priest zisiel, ale MOJ najdolezitejsi bod na ktory pri prihlaske pozeram su odchodene dungy a tento typek este nezazil NIC tazke, takze nevie co je to Healovat a rovno poviem ako dopadne test ....v heale sa bude drzat a normalnej urovni, ak pojde alt raid, predpokladam, ze tam budu healy ako Tyri, Onlyone a neviem kto, ktory to potiahnu aj sami, takze vobec nezistis ako je na tom ... ak uz poriadny test, dohodnut sa v raide s healermi, ze bez varovania prestanu na chvilu tocit healy, nech sa typek zapoti a ukaze co v nom je, ale to je tiez asi blbost, testovat heal sa podla mojho nazoru neda, uz som par krat testoval resto shamikov a stalo to za ho*** lebo som nic nezistil, az na jeden pripad, kedy typek len spamoval Lesser Heal (fail ) a nakoniec to dopadne tak "Mame malo heal priestov, dajme mu sancu", bude v guilde pridu tazsie boje a kedze ziadny takze boj (Anub 25 HC, Proff) nema uspesne za sebou, zvladat nemusi, a potom co ? ...pride zas to ze JA som ten najhorsi, lebo chcem precistit guildu od trashu, aby sme mali ludi na 2x 25man + nieco malo k tomu .....Cloveka ma GS, povie ti ktore spelly macka a hned TEST, ktory na 99% znamena inv do guildy, k comu tie prihlasky ? ....SME NAJLEPSIA PVE GUILDA, preco neberieme LEN a LEN ludi, ktory maju vsetko, co je doteraz open dole ??...chyba nam priest ? ..noa ? ...aj ine classy vedia healovat | |
|
| |
Choo Admin
| Predmet: Re: Priestonska - Holy Priest Po 30 máj 2011, 09:38 | |
| Beru to mas v dost vecech pravdu reli INV do G bych mu nedaval kdyz hectovi vyhovuji alt healy a staci mu to takto pro ma nemusime ani test je to ciste na vas.Ja chtel ciste jen test dejme tomu 2-3 bosy v ICC ukazalo by sa podle metru a overhealu predce jen vidis ci na to ma nebo nema. Hlavne Deumos je pro ma stale CL a ma snad rozumny odhad a kdyz rika ZA tak bysme to meli respektovat. | |
|
| |
Ogmos Veteran
Počet príspevkov : 145 Join date : 25.10.2010 Age : 26 Bydlisko : p.r.a.h.a.
| Predmet: Re: Priestonska - Holy Priest Po 30 máj 2011, 11:37 | |
| OT nechapu proc to testovat zrovna v icc25, hlavne heal, kde defakto delas neco az od festerguta/rotface, meli bychom udelat nejaky testovaci togc10/toc10, kde by se brali nadprumerny hraci + ten co ho chcem otestovat, treba testovaci heal by si to mozna mohl i solnout, co se tyce normalu, navic nikdo nebude mit kecy na to, ze mu nekdo zabira flek "SME NAJLEPSIA PVE GUILDA" viz nas minuly vikend ze relico? | |
|
| |
Alpacinosvk Hero
Počet príspevkov : 350 Join date : 24.08.2010 Age : 33 Bydlisko : Furca, Kosice Ghetto
| Predmet: Priestonoska Po 30 máj 2011, 21:08 | |
| No testovat v ALT riade sa rozhodne nebude, myslim ze sme guilda ktora si moze dovolit brat len top hracov ktory uz maju nejake meno. Preco zase brat novych ludi co nemaju ICC cele progresle. Sory ale mna uz nebavi brat novacikov len kvoli tomu ze "treba". teda relico ogmos agree. | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Priestonska - Holy Priest Po 30 máj 2011, 23:23 | |
| - Alpacinosvk napísal:
- No testovat v ALT riade sa rozhodne nebude, myslim ze sme guilda ktora si moze dovolit brat len top hracov ktory uz maju nejake meno. Preco zase brat novych ludi co nemaju ICC cele progresle. Sory ale mna uz nebavi brat novacikov len kvoli tomu ze "treba". teda relico ogmos agree.
icc 10 aj 25 mam progresnute okrem profesora...tam vzdy niekto vyfailuje ... |
|
| |
Thut Hero
Počet príspevkov : 262 Join date : 07.08.2010 Age : 33 Bydlisko : staroBRNO
| Predmet: Re: Priestonska - Holy Priest Po 30 máj 2011, 23:32 | |
| Souhlasim s Ogmosem na ustanoveni testovaciho ToGC10, kdyz se tam clovek neztrati tak se vezme, tzn nemel by failovat nemel by zaostavat v dmg/healu, nemel by dostat IK, mel by mit sebou flasky atd. Ofc ta parta co tam s nim pujde by mela byt kvalitni ale meli by jet na pul plynu aby ten testovanej vynikl. | |
|
| |
Deumos Veteran
Počet príspevkov : 118 Join date : 21.07.2010 Age : 39 Bydlisko : near Nitra
| Predmet: Re: Priestonska - Holy Priest Ut 31 máj 2011, 03:31 | |
| Pojde namiesto mna jeden ICC raid a bude, and we will have something to ponder about.. | |
|
| |
Relico Veteran
Počet príspevkov : 206 Join date : 26.07.2010
| Predmet: Re: Priestonska - Holy Priest Ne 05 jún 2011, 06:17 | |
| test dopadol zle (presne co som hovoril), Lock, Neprijaty | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Priestonska - Holy Priest | |
| |
|