Champions of Light - forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Momentalne uz guilda nie je aktivna.

DomovDomov  GalleryGallery  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  PrihláseniePrihlásenie  

Prihlaska Nuda

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
Camelko
Veteran
Veteran
Camelko

Počet príspevkov : 159

Prihlaska Nuda Empty
OdoslaťPredmet: Prihlaska Nuda   Prihlaska Nuda EmptyNe 12 september 2010, 04:05

1. Nick postavy : Nuda , alt Camelko
2. Class,Spec,Offspec : Nuda - warrior fury/arms popripade protect ale to moc nehravam , Camelko - druid resto/balance
3.Vase Gearscore 4000+ podmienka : Nuda - 4760 Camelko 4400
4.Screenshot vasho ui : mam zakladne ui nemylsim ze je potrebne sem davat screen mam len tie dolezite addonny , a ak vam ide o to jak to moj pc stiha je to uplne v pohode nikdy som nemal v raide problem ze by mi pc nestihal
5.Talent strom: http://www.wowhead.com/talent#LG0f0fhZhxe0V0uMeRVzAo
6.Predchadzajuce Guildy + dovod preco chcete k nam ist : Lords ,Order, Vanguards of Illidan... chcem ist k vam preto lebo mam zaujem o progress a chodit raidy aspon tie lahsie bez wipov a bez problemov vobec ten raid zlozit lebo vo VoI uz nie je dost ludia a uz voebc nie schopnych s ktorymi by sme to davali
7.Si schopny vydrzat v raide 2a viac hodin pokial sa nieco progresuje? jasne ze som z VoI som zvyknuty aj na 6h raidy Very Happy
Návrat hore Goto down
Camelko
Veteran
Veteran
Camelko

Prihlaska Nuda Empty
OdoslaťPredmet: Re: Prihlaska Nuda   Prihlaska Nuda EmptyNe 12 september 2010, 04:12

a este by som rad k vam preto lebo dost ludi z mojej G slo k vam a hlavne ty s ktorymi som chodil raidy
Návrat hore Goto down
jaiin
Veteran
Veteran
jaiin

Počet príspevkov : 229

Prihlaska Nuda Empty
OdoslaťPredmet: Re: Prihlaska Nuda   Prihlaska Nuda EmptyNe 12 september 2010, 04:16

hmmmm ako nic zlom ale teras maju problem sa warovia dostavat do riadu ale tak pokial ty nebude vadit ked sa nedostanes do riadu 25 tak je pohode ale tak dakedi je aj 10 warou a do 2 raidou moc.....
Návrat hore Goto down
Camelko
Veteran
Veteran
Camelko

Prihlaska Nuda Empty
OdoslaťPredmet: Re: Prihlaska Nuda   Prihlaska Nuda EmptyNe 12 september 2010, 04:37

tak az tak vadit mi to nebude alebo popripade doberem eq na druida a mozem s nim chodit ... a vadit mi to nebude lebo ked nemusim ist raid tak som radsej niekde inde ako na wow ale ked je mozne ze ho ist mozem tak rad idem Very Happy
Návrat hore Goto down
jaiin
Veteran
Veteran
jaiin

Prihlaska Nuda Empty
OdoslaťPredmet: Re: Prihlaska Nuda   Prihlaska Nuda EmptyNe 12 september 2010, 08:19

sak sa uvidi este ci sa dakto vijadri
Návrat hore Goto down
heector
Veteran
Veteran
heector

Počet príspevkov : 166

Prihlaska Nuda Empty
OdoslaťPredmet: Re: Prihlaska Nuda   Prihlaska Nuda EmptyNe 12 september 2010, 21:52

tak ako jaiin poznamenal je vela warov a do raidu je tazke sa dostat ale ked ti to nevadi som za Very Happy
Návrat hore Goto down
jaiin
Veteran
Veteran
jaiin

Prihlaska Nuda Empty
OdoslaťPredmet: Re: Prihlaska Nuda   Prihlaska Nuda EmptyNe 12 september 2010, 22:12

ak mas zaujem napis mozeme ty dat ked tak invite a mozem to presunut medzi prijate ale hovorim dopredu mala sanca z warom ako balance alebo fekal druid mas omnoho omnoho vedsiu sancu Smile
Návrat hore Goto down
Camelko
Veteran
Veteran
Camelko

Prihlaska Nuda Empty
OdoslaťPredmet: Re: Prihlaska Nuda   Prihlaska Nuda EmptyPo 13 september 2010, 03:37

zaujem mam to je jasne a feral nehravam nejak extra skor ten resto a balance Smile a jo napisem niekomu potom len este tu vo VoI im oznamim ze odchadzam Very Happy
Návrat hore Goto down
Sponsored content

Prihlaska Nuda Empty
OdoslaťPredmet: Re: Prihlaska Nuda   Prihlaska Nuda Empty

Návrat hore Goto down

Prihlaska Nuda
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Champions of Light - forum :: Prijatí-
Prejdi na: