| [PRIJATY] Přihláška Krysus - mage | |
|
|
Autor | Správa |
---|
Krys Nováčik
Počet príspevkov : 2 Join date : 25.06.2013
| Predmet: [PRIJATY] Přihláška Krysus - mage Ut 25 jún 2013, 07:11 | |
| Nick: Krysus Class/spec : Mage - fire s focusem Armory odkaz: http://soulwell.cz/armory/character/?name=KrysusVek : 18 FPS, latence : 30 fps +- latence 20-30 screen UI: http://leteckaposta.cz/704474088-Vyhovuje ti raid time? Podmienka pre raidovanie je mať program TS3, nerobí ti to problém, vieš ho používať? ano vyhovuje, TS3 mám a mikrofon také a ukecaný jsem, tak nebude problém mě slyšet :-D -Tvoje skúsenosti s PVE (kolko rokov hráš, na akých serveroch, za aké postavy, kolko máš odprogressovaných WOTLK bossov): Začínal jsem na Čechwowu, kde jsem byl marný až to bolí :-D, ale zde jsem odprogresoval celý naxx. Poté jsem hrál na Czechdreamu jsem se z lamky vypracoval aspoň na průměrného hráče. Pak už jsem byl na SW, odkud mám vše odprogresováno co jen jde včetně UD HM... Všeho všudy hraju 2 roky asik... -Kde čerpáš informácie o svojej classe: Co si přečtu, testováni a optáním ostatních zkušenějších hráčů... Doufám že jich moc není :-D -Predchádzajúca guilda a dôvod prečo ju chces opustit: ULOA jsem s ní sice od začátku, ale teď upadá jako nikdy. Předtím byl aspoň GUM přítomen, ale to se teď nedá řict... -Dôvod prečo chceš joinuť CHOL a čo od toho očakávaš?: Důvod je, že chci mít své postavy(Lawamancer-fmage, Krysus-fmage, Brabuss-fury war, Gite-fury war, Faith-holy pala, Jarold-rdruid) v aktivní guildě, ve které nebyly snad nikdy možná na CW. Také chci najít uplatnění pro tyto postavy... -Poznáš niekoho od nás kto by sa za teba mohol prípadne zaručiť?: Určitě Ucho, pokud berete Ceckovo slovo za vážné tak i Ccecek :-D, Kriplex se mnou chodil jak v ULOA tak i TOOT raidy a možná pár dalších na které si nevzpomenu..
Naposledy upravil Krys dňa Št 27 jún 2013, 01:58, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
Rafik Nováčik
Počet príspevkov : 49 Join date : 09.02.2013 Age : 26 Bydlisko : DOMA, PYCO :D
| Predmet: Re: [PRIJATY] Přihláška Krysus - mage Ut 25 jún 2013, 09:54 | |
| | |
|
| |
Enariell Nováčik
Počet príspevkov : 37 Join date : 24.07.2010
| Predmet: Re: [PRIJATY] Přihláška Krysus - mage Ut 25 jún 2013, 18:54 | |
| Zahoď na raidy ten party frame UI a posuň si tam Raid Frame UI, prosím. Jinak nevím, další mage.. Neutral | |
|
| |
nwankwo Hero
Počet príspevkov : 296 Join date : 13.07.2011 Age : 38 Bydlisko : Sarisske Bohdanovce
| Predmet: Re: [PRIJATY] Přihláška Krysus - mage St 26 jún 2013, 00:26 | |
| Co sa tyka mna tak osm neutral nie z dovodu ze nemas eq alebo skill ale skor z dovodu full stavu magov sme 4ja na jeden raid sice ogmos je teraz cca mesiac inactive ale aj traja su uz vela netusim ako to bude.
K UI naco mas taky velky dmg meter staci 5 miest a daj si ho do praveho dolneho rohu vedla listy z baglami tak isto by som omen presunul pod chat tiez nemusi byt tak velky a zmensit si raid frame u teba nieje az tak dolezite si naklikavat ludi z raidu max jedine pri lady alebo pri kusani na queene a zda sa mi to zbytocne velke.
Co sa tyka talentov nieje o com eq ok | |
|
| |
Dlouhouch Nováčik
Počet príspevkov : 43 Join date : 14.05.2013
| Predmet: Re: [PRIJATY] Přihláška Krysus - mage St 26 jún 2013, 01:58 | |
| ZA, nema jen maga a vse ovlada na spickove urovni. Nenapsals tam Jarolda, co je s nim? R druid by se mohl hodit sem tam. Jinak k UI mejva kazdej nejaky dodatky, i ja, ale nevyjadrujte se stylem 'udelej to tak a ne jinak' :-D je to jeho vec, ma tam podstatny veci a veci co on povazuje za podstatny :-D a pokud ho to nelimituje ve vykonu :-D mam taky omen na 10 mist, zbytecne, ale zapada mi to do konceptu a libi se mi to :-D:-P
+faith holy padlo, ten se taky hodi.. Krysus je flexibilni takze znovu pisu - ZA. | |
|
| |
nwankwo Hero
Počet príspevkov : 296 Join date : 13.07.2011 Age : 38 Bydlisko : Sarisske Bohdanovce
| Predmet: Re: [PRIJATY] Přihláška Krysus - mage St 26 jún 2013, 02:39 | |
| Ale prihlasku ma za maga ja Vas nepoznam neviem akych mate altov a to je jasne ze to bola skor rada len to zle vyznelo | |
|
| |
Dlouhouch Nováčik
Počet príspevkov : 43 Join date : 14.05.2013
| Predmet: Re: [PRIJATY] Přihláška Krysus - mage St 26 jún 2013, 02:41 | |
| Jarolde dopis tam alty vcetne specek, at je to jasne videt z prihlasky :-P:-) | |
|
| |
Ewann Nováčik
Počet príspevkov : 46 Join date : 08.11.2012 Age : 33 Bydlisko : Hulín
| Predmet: Re: [PRIJATY] Přihláška Krysus - mage St 26 jún 2013, 07:52 | |
| No podle me je magu dost, a resto druidi jsou na mainraid taky dva. Za me neutral ... A co se tyce velkeho dmg metru, tak je asi potreba u nej vic jak 5 mist | |
|
| |
Cecek Nováčik
Počet príspevkov : 8 Join date : 30.04.2013 Age : 34 Bydlisko : Uherské Hradiště
| Predmet: Re: [PRIJATY] Přihláška Krysus - mage St 26 jún 2013, 22:12 | |
| ja ho znam uz strasne dlouho...strasne pohodovy a pro raid hodne prinosny...za me ANO | |
|
| |
Krys Nováčik
Počet príspevkov : 2 Join date : 25.06.2013
| Predmet: Re: [PRIJATY] Přihláška Krysus - mage Št 27 jún 2013, 02:01 | |
| UI mi takhle vyhovuje jinak mívám víc oddálenou kameru... a napsanýho Krysuse mám protože je to můj main... | |
|
| |
zastaph Champion of Light
Počet príspevkov : 1019 Join date : 23.07.2010 Age : 40 Bydlisko : Levice
| Predmet: Re: [PRIJATY] Přihláška Krysus - mage Ut 09 júl 2013, 11:19 | |
| prepac za dlhsiu dobu vybavenia prihlasky, budes prijaty, napis v hre officerom o inv (kriplex, ja-zarana, ereshkigall, quintas, maslickoo) | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: [PRIJATY] Přihláška Krysus - mage | |
| |
|
| |
| [PRIJATY] Přihláška Krysus - mage | |
|