TALENTYMoje talentíky :-)Toto je můj aktuální ICC build. Pokud je v raidů jiný druid, který umí dávat packu a má v ní talenty, je dobré přesunou dva body z packy do Furor v resto stromu, dá to o něco víc spell poweru (skoro neznatelný rozdíl :-D), ale já nevěřím ostatním druidům, a hážu packu kdykoli se kdokoli ressne, tak tam ty talent pointy mám. Ještě jeden bodík na začátku balance stromu nemusí být v Genesis ale můžete ho šoupnout třeba do Moonglow, kvůli maně. Nature's reach mám 1/2 protože máme všude přítomné "nefunční" nástřely. A subjektivní volna jsou i Force of Nature.
Na ToGC mám trochu jiný build, hlavně na anuba, kde mám i jiné glyphy a to kvůli plošnení addů. Jinak používám ten linknutý.
GLYPHYMajor: of starfall, of moonfire, of starfire (to je jasná volna)
Minor: rebirth bez reagentu a pak cokoli podle libosti
Na anuba v ToGC nosím glyph of Focus, aby byla menší šance, že omylem shodím starfallem nechtěne permafrost + větši dmg starfallu do addů.
STATYHit cap -
263 hit ratingu s těmi talenty, které jsem linkoval.
Haste cap (cast wrathu = 1s = GCD) -
450 s wrath of air a procnutým talentem Nature's grace
-
cca 580 bez totemu s talentem
- over haste nevadí, jelikžo se stále snižuje cast time starfiru, který dává slušné bomby
Crit cap - soft když v procu Lunar Eclipse máte 100% na starfire
- zastávám myšlenku, že žádný není, jelikož čím víc critů wrathu, tím lépe, protože wrath nám každou sekundu dává bomby za 17 000 s critem a je to hlavní dmgovací spell (na icc gearu by se měl dostat před starfire!!)
Spirit - převádí se do spell poweru, takže pokud je, nevadí
Intelecet - převádí se na crit a na sp, ale minimálně (ale je obsažen na každém kousku eq (krom trinketů :-P))
Strengt,ArmPen,Agi,AP, jakákoli def - nepotřebné staty
EQUIP A GEMYEquip je jedno, jestli je leather nebo cloth.
BiS: doporučuji 4/5 t10,5 krom leg (craftěné), trinkety RotU HC a Object, weapka Bonespike a offhand z Princů, zbytek poskládat podle chuti aby byl hit cap, s hastem na tomhle eq není problém
Gemujeme primárně spell power (!!!) a sekundárně crit (záleží na zvyku, já ho gemuju). Dávám red čístá sp, blue dávám spiri + crit, yellow dávám sp a crit.
Negemujeme haste, pokud nemáme low gear (ToC sezona).
ROTACEFF - IS - MF - WRATH - FoN -
WRATH (lunar) -
STARFIRE (spam) - IS -
STARFIRE (solar) -
WRATH (spam) -> (lunar) - MF -
STARFIRE (spam)
FF -
fearie fire; FoN -
force of nature; IS -
insect swarm; MF -
moonfirePřechody mezi eclipsami se dají trochu modifikovat, takže záleží na hráčí. Zásada je taková -> JSEM MIMO ECLIPSE, NEDÁVÁM DMG, JSEM V ECLIPSE, DÁVÁM DMG. Takže eclipse mít co nejvíc uptime a co nejvíc jich využívat pro casty daných spellů.
Starfall používám na CD a nejlépe do addů (!!!) a ještě lépe mezi eclipsama :-).
na CD používám abilitu
BARKSKIN, v kombinaci s haste potionem např
Haste potion do procu lunar eclipse, kdo používá wild magic do procu solar eclipse (já jsem zvyklí na haste, ale teď to budu testovat)
ADDONYNa balance je jediné a nejdůležitější správně vidět ECLIPSY. Takže si udělat nějaký hlídač procu. Já na skoro vše používám
PowerAuras, to můžete vidět ve screenu dole :-). DoTky mi zobrazuje cast bar
Quartz a mám je kousek na tím barem od
ForteXorcist, který mi sprostředkovává CDčka :-).
Healbot kvůli
cmbt ressu a innervacce,
xperl na mě a target,
omen kvůli aggru,
skadu na ego,
bartender na bindování abilit. To je ten řádek dole, mám v tom nabindované skoro vše od těch hlavních abilit, které jsou vidět (většina) až po profese, healy, mounty, ressy, buffy. Všechno jsou to makra s modifkátory, takže při stisknutí a držení shift, ctrl, alt, se mi celý ten řádek změní a mám tam jiné ability.
Budu rád za každý ohlas, který zde uvidím. Na armory si mě můžete najít (Dlouhouch). Nějakou DMG tady s tou filosofií dám.
Nakonec moje staty: sp: 3303, crit: 1128 (34,84%), haste: 757, hit: 289, manaregen: 207
(bez buffů, bez formy, jen tak na mountovi :-D)
LINKYOwlkin Frenzy talentBiSKdybych si na něco ještě vzpoměl tak to upravím :-).