Champions of Light - forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Momentalne uz guilda nie je aktivna.

DomovDomov  GalleryGallery  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  PrihláseniePrihlásenie  

Pytlajz - prihlaska

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
Anonymný
Anonymný

Pytlajz - prihlaska Empty
OdoslaťPredmet: Pytlajz - prihlaska   Pytlajz - prihlaska EmptySt 08 september 2010, 07:50

1. Nick postavy: Pytlajz
2. Class: Warrior, Spec: Tank, Offspec: talenty mam zatim pvp protect, ale mam i slaby dmg gear..
3.Gearscore: 4507
4.Screenshot vasho ui:
https://2img.net/r/ihimizer/img195/7963/wowscrnshot090810203108.jpg
5.Talent strom:
http://www.wowhead.com/talent#LVMZGxcZVIxrx0zVdIzsGo:MdboMm

6. Na Anthorii jsem zacal hrat asi pred pul rokem. Od zacatku jsem v guilde Crusaders, kde jsme chodili hc, potom i naxx 10, bylo i par pokusu o uld 10 ale tam jsme nepochodili.. zacali odchazet lidi a tim i moznost chozeni raidu.. to je asi muj duvod.. chcu chodit raidy a ne jen sedet v dalarane a cekat ze nekdo zalozi raid na lfg.
7.Schopny vydrzet jsem pokud neni nejaka nalehava udalost..Smile raidovani me bavi:) vetsinou nemam co delat doma tak se zabavuju wowkem.. obcas i od rana do noci:-D

mimochodem hraju za Triviu..Patsuv shaman.. domluvili sme se ze mi ho bude pucovat na pve:)

Naposledy upravil pytlajz dňa Št 09 september 2010, 04:39, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
jaiin
Veteran
Veteran
jaiin

Počet príspevkov : 229

OdoslaťPredmet: Re: Pytlajz - prihlaska   Pytlajz - prihlaska EmptyŠt 09 september 2010, 03:41

ako osobne nic proti ale ako tank unas guilde nemas sancu a ako DMG uz ties pomali ani GS 4600 nesplnas co je tak Uld eqvip a TOC 10 max plus warou uz mame moc.....
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Pytlajz - prihlaska   Pytlajz - prihlaska EmptyŠt 09 september 2010, 04:13

skoda.. sak vim ze na toc nemam jeste.. aspon bych ale mel sanci jit nejaky ten uld abych dosbiral veci..
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Pytlajz - prihlaska   Pytlajz - prihlaska EmptyŠt 09 september 2010, 06:35

tak me teda neveznete? nebo ma napsat jeste nekdo?
Návrat hore Goto down
jaiin
Veteran
Veteran
jaiin

OdoslaťPredmet: Re: Pytlajz - prihlaska   Pytlajz - prihlaska EmptyŠt 09 september 2010, 09:10

Ja som za Ne a Uld uz pomali vobec nechodime sem tam 10
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Pytlajz - prihlaska   Pytlajz - prihlaska EmptyŠt 09 september 2010, 09:33

hm.. no ja jsem si myslel ze treba muzu dostat nejakou zkusebni dobu.. hraju wowko uz skoro 3 roky.. od zacatku jen s tankem.. podle me mi to uz aj docela jde.. jen nemam jak sehnat equip. tak jsem doufal ze kdyby se u vas sel uld ze bych ho treba jen off tanknul abych se k necemu dostal.. nebo maximalne kdyby chybel tank na toc 10 tak bych mohl mozna pomoct..
Návrat hore Goto down
Alpacinosvk
Hero
Hero
Alpacinosvk

Počet príspevkov : 350

OdoslaťPredmet: Re: Pytlajz - prihlaska   Pytlajz - prihlaska EmptyŠt 09 september 2010, 10:03

Kvalitu urcite mas a este ked ta pats odporucil Smile ale u nas sa UD uz moc nebeha. Sad. A okrem toho warrov je v guilde pozehnane. resp. dost na vsetky druhy raidov. NA druhej strane schopny tank na togc sa hodi.

konecne rozhodnutie vynesie az Class leader .

Pozmenim svoje rozhodnutie trosku: davam mu sancu teda som ZA. ale na toc 25 si asi pockas trosku Smile.

Naposledy upravil Alpacinosvk dňa Št 09 september 2010, 22:19, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
zastaph
Champion of Light
Champion of Light
zastaph

Počet príspevkov : 1019

OdoslaťPredmet: Re: Pytlajz - prihlaska   Pytlajz - prihlaska EmptyŠt 09 september 2010, 10:19

hmm co ja viem, je pravda ze uldu sa chodi uz len nahodne ked sa niekto rozhodne poskladat, pritom eq z neho by sa este zisiel dost ludom. poznas sa s patsom to je plus, skusenosti mas to je tiez plus. nabrali sme 2 nove tanky pala a dk ktorych treba este testnut tiez, zatial neviem, necham si to prejst hlavou, priklanam sa skor ku ZA
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Pytlajz - prihlaska   Pytlajz - prihlaska EmptyŠt 09 september 2010, 22:19

Pro me ZA, i kdyby se nedostal do 25ky, tak by jsme mu mohli trochu nasbirat equip, aby mohl tankovat togc 10. Myslim ze 5ta grupa by se slozila.
Návrat hore Goto down
jaiin
Veteran
Veteran
jaiin

OdoslaťPredmet: Re: Pytlajz - prihlaska   Pytlajz - prihlaska EmptyPi 10 september 2010, 06:49

Nitram podla mna ne sak teras tento tyzden boli nabrate tusim 2-3 tanky nove
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Pytlajz - prihlaska   Pytlajz - prihlaska Empty

Návrat hore Goto down

Pytlajz - prihlaska
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Champions of Light - forum :: Prijatí-
Prejdi na: