| Pytlajz - prihlaska | |
|
|
Autor | Správa |
---|
Anonymný Anonymný
| Predmet: Pytlajz - prihlaska St 08 september 2010, 07:50 | |
| 1. Nick postavy: Pytlajz 2. Class: Warrior, Spec: Tank, Offspec: talenty mam zatim pvp protect, ale mam i slaby dmg gear.. 3.Gearscore: 4507 4.Screenshot vasho ui: https://2img.net/r/ihimizer/img195/7963/wowscrnshot090810203108.jpg5.Talent strom: http://www.wowhead.com/talent#LVMZGxcZVIxrx0zVdIzsGo:MdboMm6. Na Anthorii jsem zacal hrat asi pred pul rokem. Od zacatku jsem v guilde Crusaders, kde jsme chodili hc, potom i naxx 10, bylo i par pokusu o uld 10 ale tam jsme nepochodili.. zacali odchazet lidi a tim i moznost chozeni raidu.. to je asi muj duvod.. chcu chodit raidy a ne jen sedet v dalarane a cekat ze nekdo zalozi raid na lfg. 7.Schopny vydrzet jsem pokud neni nejaka nalehava udalost.. raidovani me bavi:) vetsinou nemam co delat doma tak se zabavuju wowkem.. obcas i od rana do noci:-D mimochodem hraju za Triviu..Patsuv shaman.. domluvili sme se ze mi ho bude pucovat na pve:)
Naposledy upravil pytlajz dňa Št 09 september 2010, 04:39, celkom upravené 1 krát. |
|
| |
jaiin Veteran
Počet príspevkov : 229 Join date : 24.07.2010 Age : 31 Bydlisko : Pezinok
| Predmet: Re: Pytlajz - prihlaska Št 09 september 2010, 03:41 | |
| ako osobne nic proti ale ako tank unas guilde nemas sancu a ako DMG uz ties pomali ani GS 4600 nesplnas co je tak Uld eqvip a TOC 10 max plus warou uz mame moc..... | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Pytlajz - prihlaska Št 09 september 2010, 04:13 | |
| skoda.. sak vim ze na toc nemam jeste.. aspon bych ale mel sanci jit nejaky ten uld abych dosbiral veci.. |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Pytlajz - prihlaska Št 09 september 2010, 06:35 | |
| tak me teda neveznete? nebo ma napsat jeste nekdo? |
|
| |
jaiin Veteran
| Predmet: Re: Pytlajz - prihlaska Št 09 september 2010, 09:10 | |
| Ja som za Ne a Uld uz pomali vobec nechodime sem tam 10 | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Pytlajz - prihlaska Št 09 september 2010, 09:33 | |
| hm.. no ja jsem si myslel ze treba muzu dostat nejakou zkusebni dobu.. hraju wowko uz skoro 3 roky.. od zacatku jen s tankem.. podle me mi to uz aj docela jde.. jen nemam jak sehnat equip. tak jsem doufal ze kdyby se u vas sel uld ze bych ho treba jen off tanknul abych se k necemu dostal.. nebo maximalne kdyby chybel tank na toc 10 tak bych mohl mozna pomoct.. |
|
| |
Alpacinosvk Hero
Počet príspevkov : 350 Join date : 24.08.2010 Age : 33 Bydlisko : Furca, Kosice Ghetto
| Predmet: Re: Pytlajz - prihlaska Št 09 september 2010, 10:03 | |
| Kvalitu urcite mas a este ked ta pats odporucil ale u nas sa UD uz moc nebeha. . A okrem toho warrov je v guilde pozehnane. resp. dost na vsetky druhy raidov. NA druhej strane schopny tank na togc sa hodi. konecne rozhodnutie vynesie az Class leader . Pozmenim svoje rozhodnutie trosku: davam mu sancu teda som ZA. ale na toc 25 si asi pockas trosku .
Naposledy upravil Alpacinosvk dňa Št 09 september 2010, 22:19, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
zastaph Champion of Light
Počet príspevkov : 1019 Join date : 23.07.2010 Age : 40 Bydlisko : Levice
| Predmet: Re: Pytlajz - prihlaska Št 09 september 2010, 10:19 | |
| hmm co ja viem, je pravda ze uldu sa chodi uz len nahodne ked sa niekto rozhodne poskladat, pritom eq z neho by sa este zisiel dost ludom. poznas sa s patsom to je plus, skusenosti mas to je tiez plus. nabrali sme 2 nove tanky pala a dk ktorych treba este testnut tiez, zatial neviem, necham si to prejst hlavou, priklanam sa skor ku ZA | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Pytlajz - prihlaska Št 09 september 2010, 22:19 | |
| Pro me ZA, i kdyby se nedostal do 25ky, tak by jsme mu mohli trochu nasbirat equip, aby mohl tankovat togc 10. Myslim ze 5ta grupa by se slozila. |
|
| |
jaiin Veteran
| Predmet: Re: Pytlajz - prihlaska Pi 10 september 2010, 06:49 | |
| Nitram podla mna ne sak teras tento tyzden boli nabrate tusim 2-3 tanky nove | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Pytlajz - prihlaska | |
| |
|
| |
| Pytlajz - prihlaska | |
|