Za případné pravopisné chyby se omlouvám je to moje slabá stránka.
* Nick: Ingeniosa
* Class / Spec / Offspec: Shaman Resto/Enha
* Link na Soulwell Armory: armory :
http://www.soulwell.cz/armory/character-sheet.xml?r=Soulwell&cn=Ingeniosa ( ten back vím že stojí a hovno al marně chodím do icc 10 pro lepší
)
* Vek: 22
* Priemerné FPS na raide, obvyklá latencia, nemáš s tým problémy?: FPS 20, latence nízká, problémy s tim nemám
* DPS na dummy po 1M dmgu (plati len pre DPS): Resto HPS 6k+ dps podle bosse na dk v 25 icc přes 8 k dps
* Screenshot UI povinne z raidu: Svoje UI vam odfotim jak budu na nejbližším raidu; jinak použivam healbot
* Vyhovuje ti raid time? Podmienka pre raidovanie je mať program TS3, nerobí ti to problém, vieš ho používať?: Časy raidů mi vyhovují, TS3 mam už 2 roky, bez problému
* Tvoje skúsenosti s PVE (kolko rokov hráš, na akých serveroch, za aké postavy, kolko máš odprogressovaných WOTLK bossov): Celkem 5 roky hraní, začátek 1,5 roku na Valhalla TBc progress po brutalluse. Dále Valhalla wotlk porgress po UD. Dále Souwell progress po ICC 1. patro; spojeni servru - soulwell taktiky a aktuální funkčnost znam po quinnu. Toc,TogC, ulduar(tam kde to je fukčne) odprogresované mám. S healováním za shamana mam 1leté zkušenosti
* Kde čerpáš informácie o svojej classe: youtobe, wisper s skillama, vlastné testy, internet guide, bug report
* Predchádzajúca guilda a dôvod prečo ju chces opustit: předcházejíci Dyslexis peolpe are poo-rozpadla se(Gm nehral, nulová aktivita)
* Dôvod prečo chceš joinuť CHOL a čo od toho očakávaš?: mám spolužáka u vás v guidlě a už jsem i s některými hráči spolupracoval a EPGP systém;rád bych se zapojil do progressu a zašel si kvalitní raidy; poznat nové hráče (vypadáte jako fajn spolek)
* Poznáš niekoho od nás kto by sa za teba mohol prípadne zaručiť?: hráč Lexz ...
* Čokolvek chceš dodat napr. o sebe (nepovinne): Jsem student Vš, chodím do práce, ale na wow si udělam čas skoro každý den, mám i další postavy které bych si rád k vám převedl . mam všechny druhy povolání
Ps: mam alty :
- Mage nick Nuntiata skoro 6 k pve GS dmg okolo 10 k
- Warlock nick Assad GS okolo 5600 dmg okolo8 k +
- war tank nick Amaranth GS okolo 5500 v raidu 52 k HP
- Hunter : ve výrobě okolo 40 lvl nick Destinny ( kdybych nebyl na žádné postavě k zastižení určitě se věnuji expení
Doufám v přijetí mezi vás, rád hraji WoW a progresuji nové otevřené bossy.