Svetla Anonymný
| Predmet: TBC Ares - Vesmirne Pindy Pi 14 december 2012, 00:39 | |
| Zdravim vas ChoLaci, kedze som nenasiel lepsi sposob ako vas kontaktovat pisem vam sem, snad prepacite O co ide? ----------- TBC server Ares (patri pod Twinstar) otorili 12.12.2012 a Snarc s Caprim sa rozhodli ozivit Vesmirne Pindy. Jadro ludi tvoria stari hraci z vesmirnych pind a enlightenmentu, ktorych laka znova si zahrat stare dobre TBC a niektori ako napriklad aj ja si TBC idu zahrat prvykrat Momentalne expime (daju sa zapnut 12x raty na mobky, questy takze to ide rychlo, kto vyexpi bez ratov dostane spectrala) a hladame ludi na progres TBC raidov. Preto ak si niekto od vas chce zahrat fajne TBC s pohodovou partiou napiste si o inv v hre hrame samozrejme za alianciu a velmi radi vas privitame v guilde vypisem niekolko nickov ktore mozno poznate: Snarc, Capri, Bucco, Svetlana, Archevil, Hades, Sevo, Pliesen, Kempino, Owencrawn, Eukanuba, Pyrot, Du, Wrathful, Mafa, Thethis, Bacik, Burtondevil a dalsi klienta si viete stiahnut cez torrent na piratebay (neregnutym nejde davat linky sry) realmlist je -> set realmlist wow.twinstar.cz Tesime sa na vas, Svetlana & Snarc. |
|
zastaph Champion of Light
Počet príspevkov : 1019 Join date : 23.07.2010 Age : 40 Bydlisko : Levice
| Predmet: Re: TBC Ares - Vesmirne Pindy So 15 december 2012, 03:04 | |
| Mozno nejde pisat linky, ale mas sa vynajst a napr. vynechat prve pismena napriklad: google.com/jozko/ferko/matko/misko/ Ale uz som potvrdzoval nejake registracie asi aj tvoje uz by ti to malo ist, mozes si to editnut. Dobre vediet, ze existuje takato moznost, mozno to niekto vyuzije. A vidim ze betari Bacik a Thethis tiez? Hmm. | |
|
Quintas Hero
Počet príspevkov : 355 Join date : 18.04.2011 Age : 41 Bydlisko : Liberec
| Predmet: Re: TBC Ares - Vesmirne Pindy Ut 18 december 2012, 00:44 | |
| Tak Eukanuba, jo? Taky už pochopil, že GW2 je naprd? | |
|
Svetlo Nováčik
Počet príspevkov : 1 Join date : 14.12.2012
| Predmet: Re: TBC Ares - Vesmirne Pindy Ut 01 január 2013, 03:32 | |
| to neviem ale kazdopadne hra aj na TBC | |
|
Sponsored content