Champions of Light - forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Momentalne uz guilda nie je aktivna.

DomovDomov  GalleryGallery  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  PrihláseniePrihlásenie  

Jednuse si vydelat pres net :-D

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
Maslickoo
Veteran
Veteran
Maslickoo

Počet príspevkov : 237

Jednuse si vydelat pres net :-D Empty
OdoslaťPredmet: Jednuse si vydelat pres net :-D   Jednuse si vydelat pres net :-D EmptyUt 17 apríl 2012, 22:14

Trva to kurva dlouho, ale už tam jsem 4 roky a mám na ucte pres 4000 :-D kdo chce at si to zkusí... Je to docela haluz... Už mi to doslo dom a da se rict že za ty 4 roky to stálo :-D kdo chce tady je link : http://www.ermail.cz/link/VNalJTX7VT7lCNVJC2NJmX2eXJmNNY2Y
Návrat hore Goto down
Quintas
Hero
Hero
Quintas

Počet príspevkov : 355

OdoslaťPredmet: Re: Jednuse si vydelat pres net :-D   Jednuse si vydelat pres net :-D EmptySt 18 apríl 2012, 01:57

Maslickoo napísal:
Trva to kurva dlouho, ale už tam jsem 4 roky a mám na ucte pres 4000 :-D kdo chce at si to zkusí... Je to docela haluz... Už mi to doslo dom a da se rict že za ty 4 roky to stálo :-D kdo chce tady je link : http://www.ermail.cz/link/VNalJTX7VT7lCNVJC2NJmX2eXJmNNY2Y

Vydělat si za 4 roky 4tis kč? Tak to velká gratulace, v tomto případě volím normální práci Very Happy
Návrat hore Goto down
Maslickoo
Veteran
Veteran
Maslickoo

Počet príspevkov : 237

OdoslaťPredmet: Re: Jednuse si vydelat pres net :-D   Jednuse si vydelat pres net :-D EmptyPo 23 apríl 2012, 01:27

Quintas napísal:
Maslickoo napísal:

Vydělat si za 4 roky 4tis kč? Tak to velká gratulace, v tomto případě volím normální práci Very Happy
Vydelas si tak jen že tukas na blbe emaily? to nejni prace :-D to je na 5 minut si na mesic sednout k emaailu a mas to... ale neresím
Návrat hore Goto down
romantank
Champion of Light
Champion of Light
romantank

Počet príspevkov : 1044

OdoslaťPredmet: Re: Jednuse si vydelat pres net :-D   Jednuse si vydelat pres net :-D EmptyPo 23 apríl 2012, 04:55

buhvi maslo jestli to musis robit neustale abys si si neco vydelal Very Happy
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Jednuse si vydelat pres net :-D   Jednuse si vydelat pres net :-D Empty

Návrat hore Goto down

Jednuse si vydelat pres net :-D
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Champions of Light - forum :: Offtopic-
Prejdi na: