| WarBiches-Warrior | |
|
+5andiron Gem romantank Reveal Asklepios 9 posters |
Autor | Správa |
---|
Asklepios Veteran
Počet príspevkov : 124 Join date : 06.04.2012
| Predmet: WarBiches-Warrior Pi 06 apríl 2012, 02:44 | |
| 1.) Nick postavy: WarBiches 2.) Class: Warrior 3.) Main spec: Fury 4.) Off spec: Protection 5.) Profesie: Goblin Engineering (450), Mining (450) 6.) GearScore: Fury-6000 7.) GearScore: Protection-5900 8.) Talent build: http://armory.anthoria.net/character-talents.xml?r=AnthoriA&cn=Warbiches&gn=The+Power+of+Nightmares9.) Vek: 15 10.) Priemerné FPS na raide, obvyklá latencia: Ja som s týmto živote nemal problémy,ani nemienim mať.Som zvyknutý na náročné veci.Nakoľko provozujem vlastný server. 11.) DPS na dummy po milióne dmgu: Ak nevadí napíšem rovno z bossov DPS. 12.) Lord Marrowgar: 9000 13.) Lady deathwhisper: 8000-10 000 14.) Deathbringer Saurfang: 11 000 15.) Fester: 11 000 16.) Rotface: 9000-10 000 17.) Blood Prince Council: 7000 18.) Blood-Queen Lana´thel: 15 000 ___________________________________ Ostatok asi netreba.! ___________________________________ 19.) Screenshot UI z raidu: http://www.pixhost.org/show/993/11843002_screenshot-chol.jpg20.) Vyhovuje ti raid time? Podmienka pre raidovanie je mať program TS3,nerobí ti to problém,vieš ho používať?: Raid time je dobrý,vyhovuje mi celkovo,resp. zo všetkých pohladov.TS3 mám pri sebe vždy!Keď som na WoW som automaticky aj na TS.Mám aj mikrofón. 21.) Skúsenosti s raid ICC 25 man:22.) Lord Marrowgar: Down 23.) Lady deathwhisper: Down 24.) Deathbringer Saurfang: Down 25.) Blood Prince Council: Down 26.) Blood-Queen Lana´thel: In progress 27.) Fester: Down 28.) Rotface: Down 29.) Professor Putricidle: In progress 30.) Rescue Valithiria Dreamvalker: Down 31.) Sindragosa: In progress 32.) Lich King: In progress ________________________________________ 32.) Skúsenosti s raid ICC 10 man:33.) Lord Marrowgar: Down 34.) Lady deathwhisper: Down 35.) Deathbringer Saurfang: Down 36.) Blood Prince Council: Down 37.) Blood-Queen Lana´thel: down 38.) Fester: Down 39.) Rotface: Down 40.) Professor Putricidle: In progress 41.) Rescue Valithiria Dreamvalker: Down 42.) Sindragosa: In progress 43.) Lich King: Down _________________________________________ Samozrejme poznám taktiky aj na bossov ktorý sú tak povediac ,,in progress´´._________________________________________ 44.) Skúsenosti s raid TOC 10/TOGC 10:45.) The Beasts of Northrend: Down - TOC 10/TOGC 10 46.) Lord Jarraxxus: Down - TOC 10/TOGC 10 47.) The Faction Champions: Down - TOC 10/TOGC 10 48.) The Twin Val´kyr: Down - TOC 10/TOGC 10 49.) Anub Arak: Down - TOC 10/TOGC 10 __________________________________________ 50.) Skúsenosti s raid TOC 25/TOGC 25:51.) The Beasts of Northrend: Down - TOC 25/TOGC 25 52.) Lord Jarraxxus: Down - TOC 25/TOGC 25 53.) The Faction Champions: Down - TOC 25 54.) The Twin Val´kyr: Down - TOC 25 55.) Anub Arak: Down - TOC 25 __________________________________________ 56.)Na akých serveroch som hral,kolko hrám: WoW hrám od malička,ako som spomenul v minulej,resp. nepodarenej prihláške 5 rokov.Aby ste si nemysleli že klamem,na Classic,TBC som hrával za hráča menom Amano.Pôvodne susedová postava.Moja naj. postava a za ktorú som v súčasnosti CL je warrior.Hrám zaňho od začiatku. 57.) Kde čerpáš informácie o svojej classe ( linky stránok ): Nakoľko som chcel byť kvalitný hráč,som čerpal informácie od samého seba,resp. samouk.Na čo som dnešnej dobe pišný. 58.) Predchádzajúca guilda a dôvod prečo si ju opustil: Sylvanas Legion,SGC,Bleeding Sabbaths,The Power of Nightmares.SL-Nakoľko bol low progress,guilda sa rozpadla,ale vychovala skill hráčov,čo som velmi rád!SGC-Nakoľko raidy trvali celý deň,aby som bližšie napísal ICC 10-6 až 7 hod.,na čo som nervy nemal a ani čas.Nemienim tráviť celý deň nonstop pri WoW,takže som leavol.BS-Ako náhle som podal prihlášku o dva dni som išiel ICC 25 raid,po raide off.Na druhý deň lognem guilda rozpadnutá.TPoN- Som v nej momentálne dôvod prečo chcem leavnúť je nasledujúci.:Posledné ICC čo sme boli si ludia robili z toho pi**,schválne failovali etc...Nakoľko som CL a RL sa o to starám.Proste už nevládzem. 59.) Dôvod prečo chceš joinuť CHOL a čo od toho očakávaš?: Ako náhle sa zle cítim, a pomyslím na vás,je mi hneď lepšie.Keď čítam aj vaše fórum cítim z neho pozitívnu energiu.Máte kvalitné Raidy,kvalitných hráčov,proste vás milujem!A ako + som sa dozvedel že prijímate aj clossed class,len ked za ňu vie. 60.) Poznáš niekoho od nás kto by sa za teba mohol prípadne zaručiť?: Od vás poznám vela veľmi vela ludí,ale nie osobne len z Raidov,zo známosti. 61.) Čokolvek chceš dodat napr o sebe: Nakoľko mám 15 rokov,teraz idem na strednú školu.Rozhodol som sa že pojdem na medicínu,nakoľko som inteligentný musím to využiť! ináč bývam v okrese Galanta,pôvodne som z Dunajskej Stredy.Som ochotný a mám dušu radiť,učiť etc...Chcem svoj život zasvetiť inteligenciou! ____________________________________ 62.) Alt:63.) Nick v hre: PalaBiches 64.) Class: Paladin 80 65.) Main spec: Holy 66.) Off spec: Retribution 67.) GearScore Holy: 4776 68.) GearScore Retribution: 3376 69.) Profesie: Jewelcrafting/Blacksmith ____________________________________ Ďakujem vám za prečítanie!Vážim si to. | |
|
| |
Reveal Hero
Počet príspevkov : 379 Join date : 29.07.2010 Age : 30 Bydlisko : Nitra
| Predmet: Re: WarBiches-Warrior Pi 06 apríl 2012, 05:31 | |
| Myslim že nepomôže ked si podáš znova prihlášku po troch mesiacoch či kolko to je. U mna proti. A btw "Na kerú maťer si písal každého bossa zvlášť?" - Bitchesko napísal:
- Ako náhle sa zle cítim, a pomyslím na vás,je mi hneď lepšie.Keď čítam aj vaše fórum cítim z neho pozitívnu energiu.Máte kvalitné Raidy,kvalitných hráčov,proste vás milujem!A ako + som sa dozvedel že prijímate aj clossed class,len ked za ňu vie.
Pchať do riti sa chod niekde inde. No myslím že som napísal čo som si myslel. | |
|
| |
romantank Champion of Light
Počet príspevkov : 1044 Join date : 26.07.2010
| Predmet: Re: WarBiches-Warrior Pi 06 apríl 2012, 08:31 | |
| reve trochu profesionality a chladna mysl by neuskodila. warou mame momentalne aktivne 3 bohuzel to pre teba nevypada dobre dodo rekne konecne stanoviska ale momentalne v sobote misto pre tebe nemam bohuzel | |
|
| |
Asklepios Veteran
| Predmet: Re: WarBiches-Warrior Pi 06 apríl 2012, 09:45 | |
| OK.Keď sa mi podarí zastihnúť doda online,tak mu wshipnem. | |
|
| |
Reveal Hero
Počet príspevkov : 379 Join date : 29.07.2010 Age : 30 Bydlisko : Nitra
| Predmet: Re: WarBiches-Warrior Pi 06 apríl 2012, 10:50 | |
| - Roman napísal:
- reve trochu profesionality a chladna mysl by neuskodila.
Né tak ale povedz mi máme v vzorovej prihláške niečo takto roztahané. A ešte ktomu na 69.) bodov? | |
|
| |
Asklepios Veteran
| Predmet: Re: WarBiches-Warrior Pi 06 apríl 2012, 19:14 | |
| Reveal,ja som chcel s touto prihláškou zaujmúť,resp. oslniť! Ja vždy do prihlášky napíšem viac a rozviniem,nakoľko som zvyknutý urobiť z malej veci veľkú vec. | |
|
| |
Gem Hero
Počet príspevkov : 256 Join date : 24.10.2010 Bydlisko : JMK
| Predmet: Re: WarBiches-Warrior Pi 06 apríl 2012, 19:22 | |
| Jak již vzpomenul Roman, tak opravdu lekce taktnosti a společenského chování by se ti značně hodila (nepočítaje to, že na nás vrháš špatné světlo). K přihlášce; i přestože se nedržel přesného vzoru tak to není na škodu, jednak kreativita se cení a pak na jeho obhajobu mluví ten fakt, že pro ty co si nechtějí počíst o každém bossovi zvlášť tak je ta pasáž vyditelně oddělena od zbytku textu. Další věc, to, že jsme někoho nevzali před 3 měsíci nené stěžejní pro příjimací řízení současné, takže bych doporučoval se trochu odpoutat od této předpojatosti.
| |
|
| |
andiron Veteran
Počet príspevkov : 110 Join date : 24.07.2011 Age : 30 Bydlisko : Uherské Hradiště
| Predmet: Re: WarBiches-Warrior So 07 apríl 2012, 01:46 | |
| me se ta prihlaska libi dal si stim praci. nvm neodsuzoval bych to hned. | |
|
| |
zastaph Champion of Light
Počet príspevkov : 1019 Join date : 23.07.2010 Age : 40 Bydlisko : Levice
| Predmet: Re: WarBiches-Warrior So 07 apríl 2012, 07:19 | |
| Exoticka prihlaska :-) Dal by som mu sancu, minimalne ako nahradnik sa hodi (to znamena obcasna ucast na bosoch, nie 100% cakanie na sancu). Troska ale nerozumiem ako tam na 10 man ICC moze mat Putricideho "in progress" a LK "down". Mozno bol doteraz iba na LK a na profesorovi mali zanho nahradu? A ten screen je tiez nejak divne orezany. Tiez este pockame na Dodove vyjadrenie, ci chce niekoho brat na skusku. | |
|
| |
Asklepios Veteran
| Predmet: Re: WarBiches-Warrior So 07 apríl 2012, 07:22 | |
| - citácia :
- Troska ale nerozumiem ako moze mat Putricideho "in progress" a LK "down".
Nakoľko som raz v sobotu nedošiel na ICC 10.Tak v utorok tuším to bolo,som išiel LK s OS v 10 man.Resp. hľadali na LFG. | |
|
| |
Playfunny Veteran
Počet príspevkov : 144 Join date : 06.01.2012 Age : 34 Bydlisko : PO
| Predmet: Re: WarBiches-Warrior So 07 apríl 2012, 12:43 | |
| Sice je setko pekne ale miesto v raide tazko najde Kedze sa teraz striedame Dzeky + Ja + Chodi Maslo+ Dodo cize to mate 4x war main spect Cize fakt netusim kde by ste ho pak cheli zaradit | |
|
| |
Asklepios Veteran
| Predmet: Re: WarBiches-Warrior So 07 apríl 2012, 19:32 | |
| - citácia :
- kde by ste ho pak cheli zaradit
Ako už vyššie spomenul/a zastaph.Nie 100% účasť na bossoch len príležitostná,keby sa niečo náhodou vyskytlo.Čo mne absolutne vyhovuje. | |
|
| |
nwankwo Hero
Počet príspevkov : 296 Join date : 13.07.2011 Age : 38 Bydlisko : Sarisske Bohdanovce
| Predmet: Re: WarBiches-Warrior So 07 apríl 2012, 19:58 | |
| Aj mne sa paci ta prihlaska a ako napisal Zara ako nahradnik ked mu vyhovuje ze sa nemusi dostat do raidu aj niekolko tyzdnov preco nie viete kazdy ake mame problemy niekedy poskladat raid a to pomaly ale isto sa blizi leto a tie problemy budu este vecsie. ja som neutral | |
|
| |
Dodo Nováčik
Počet príspevkov : 33 Join date : 26.08.2010
| Predmet: Re: WarBiches-Warrior Po 09 apríl 2012, 03:38 | |
| Presne jak pise dykolokorko chodievam ja+ maslo a dyko + dzeky cakavaju ako nahradnici,takze dalsieho wariora nam netreba,ale ak by ste ho naozaj chceli jak pisete ze len na obcasne vypomahanie tak proti tomu nic nemam. | |
|
| |
Asklepios Veteran
| Predmet: Re: WarBiches-Warrior Po 09 apríl 2012, 08:21 | |
| Pre každého:Mne to tak absolutne vyhovuje,nevadí mi keď sa aj 3 týždnne nedostanem na Raid.Resp. všetky podmienky ktoré tu odzneli prijímam,vyhovuje mi. | |
|
| |
romantank Champion of Light
Počet príspevkov : 1044 Join date : 26.07.2010
| Predmet: Re: WarBiches-Warrior Po 09 apríl 2012, 08:22 | |
| ok na skousku nic nedame ked to tak mislite napis mi o inv lebo je vice nez jasne ze se zrejmne ani test raidu nezucastnis (kick mozeme kdykoliv) presunut mezi prijate
ps: ked ti to vyhovuje budiž ale jasne ti povedam že nemas jasne misto v sestave | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: WarBiches-Warrior | |
| |
|
| |
| WarBiches-Warrior | |
|