Nick postavy:Ellnino
Clas:Rogue Spac:Assasin pve Off spec:assasin pvp
Profesie:Jwc a Lw
GS:pve-5900+ale chyba mi len Headka inač mam Wratful zatial!Dufam že mi to nepokašle prihlašku!
:pvp-6100+ Full wrathful ale to asi neni ani podstatne:D
Talent build:pve-54/10/7 assasin Envenom spec tuna neviem hodit ale ak treba tak mi odp. alebo na wowku mi napiste a ja uz si pozistujem Dakujem.
:pvp-44/4/23 assasin Envenom
Info o altoch:nemam ziadnych zatial sa naplno venujem len tejto postave.
Vek:25rokov-Otec:D
Fps:50-60
Letenci:30-60 nie z netom nemam a ani z compom nemam problemy.
Dps:zatial ma len z icc 9K co som si vsimol ked dali Dps meter.
Screenshot:Nemam sa odfoteneho ale ak treba tak ak budem raid tak sa odfotim zradostou:D
TS3:Ano mam viem ho pouzivat neroby mi problem.
Podmienky: ano cas na raidy mi uplne vyhovuju.
Pve skusenosti:tak tuto hru hram asi 2 roky venoval som sa hlavne pvp a poritom som chodil aj pve ale nemal som good guildu tuto hru som respektyve vobec nepoznal.Tak bossov poznam z Dungov obycajnych aj hcpotom poznam-Toc,Togc,OS,Icc atd..taktiky na Icc mam nastudovane z netu.nehovorim ze viem vsetko lebo neviem ale rad sa ucim a hlavne rychlo.Neodvram ak nemam pravdu:D a viem priat krityku.
Skusenosti Classy:Tie cerpan vecinou z Youtube a z vyguglovanich stranok o mojej classe.
Predchadzajuca guilda:Last secon Alive pvp gulda.Ja som nikdy nebol zalozeny natom ze cem neaku guildu no zozaciatku ako som vravel zacinal som pvp tak pochopitelne ze som aj v pvp guilde teraz ale uz ma to nudi aj tak nechcu chodit nic velke ani dokonca BG-cka im je tasko ist tak ma to nebavy cem sa rozvijat v pve je to zabava a tie raidy su neskutocne pecka mam rad ludi a komunikaciu snimi.
Dvovod:Chcem kvalitnu pve guildy ktora vie co chce tak ako aj ja cem byt kvalitny hrac a viem ze uvas sa mi to podary.Ocakava aj plno srandy a plnu komunikaciu pomoc porozumenie a spolupatricnost.
Koho poznam? tak poznam Nwankwa,Argetlama-sme z jednej dediny mozu sa zarucit.potom tam poznam Andirona a Neeore z wowka.Nemam vsetkych prekuknutych ale urcite este niekoho jaj este aj Quintasa poznam aspon myslim ze je zvasej Guildy:D
Doplnujuce udaje:hadam to vijde:D dakujem pekne. spozdravom Ellnino Rogue