* Nick postavy:Lintea
* Class,Spec,Offspec,Profese:Feral(tank),Feral PVP,Resto
* Vaše Gearscore:5300
[ Info o altech Arney Furry warrior 5400gs,Arms 5900GS,Prot 5600 GS Bs/mining
* Kolik ti je let?-19
* Průměrné fps na raidu , obvyklá latence,nemáš s tím problémy?Latencia nemam problemy, 25 FPS
* DPS na dummy po 1 Milionu dmgu:DPS 9k za warra s Druidom teraz sa snažím prevažne tankovať.
* Screenshot vašeho ui povinne z raidu:screen nemam lebo som bol pol roka na offi a raid som uz dlho nebol ziadny
* Jak ti vyhovuje náš raid time?Podmínka pro raidovaní je mít program TS 3 umíš ho
používat, nebude to pro tebe problém? Mikrofon výhodou.Viem používať TS3 mam aj mikrak!
* Tvé PVE zkušenosti (tzn. kolik let hráš,na jakych serverech,za jake postavy, kolik máš odprogressovaných bossu):Poznám WOTLK,CATACLYSM-pôsobim na Oficialnom srv.
* Kde čerpáš informácie o svojej classe?-Youtube,alebo od skúsenejších hráčov
* Predchazející guilda,důvod proč jsi ji opustil a důvod proč chceš join CHOL a co
od toho očekávaš? Znáš tu někoho kdo by sa za tebe mohl zaručit?-Ordo Satanas Kick za neaktivitu koli offi ale z offikom uz koncim takze uz je to v pohode.Ano poznam Bonereaver,a chcme ísť do CHOL z dôvodu,že chcem byť jeden z TOP pve hráčov aj keď nie schopnosťami,ale aspom equipom. a je to môj kamarát môže ma zaručiť...
* Cokoliv chceš dodat:volám sa peter aktivne sa venujem Boxu majster SR 69kg
aktivne sa venujem futbalu.rekreačne florbalu..chodím maturitným ročníkom na strednú školu,chcem ďaľej pokračovať výškou..