Anonymný Anonymný
| Predmet: Vory - fury Pi 16 december 2011, 07:37 | |
| * Nick postavy(must be 80): Vory* Class,Spec,Offspec,Profese: Fury war, full ENG a JWC* Vaše Gearscore: Fury 5800+-* Kolik ti je let? : 18 * Průměrné fps na raidu , obvyklá latence,nemáš s tím problémy? : Bez problému * DPS na dummy po 1 Milionu dmgu: http://3x.cz/di-34H1.jpg* Screenshot vašeho ui povinne z raidu: http://3x.cz/di-B07H.jpg* Jak ti vyhovuje náš raid time?Podmínka pro raidovaní je mít program TS 3 umíš ho * používat, nebude to pro tebe problém? Mikrofon výhodou. : Raid time je v pohodě. TS 3 samozrejme mám, tak že bez problému, mám sluchátka s mikrofonem, ale do mluvení se nehrnu * Tvé PVE zkušenosti (tzn. kolik let hráš,na jakych serverech,za jake postavy, kolik máš odprogressovaných bossu): Hraju asi 5 let, 2 roky na Anthorce, většinou za wara, ale hrál jsem všechny classy, znám dobře TOC a ICC po Profesora* Kde čerpáš informácie o svojej classe? : hlavně vlastní zkušenosti a mám pár přátel v horde guildě TOR* Predchazející guilda,důvod proč jsi ji opustil a důvod proč chceš join CHOL a co * od toho očekávaš? Znáš tu někoho kdo by sa za tebe mohl zaručit? : byl jsem v Loch Modanu pak jsem na chvíli přestal hrát, když se skoro rozpadl, teď se chci vrátit k pve a vím, že jste kvalitní guilda |
|
rammatorix Hero
Počet príspevkov : 499 Join date : 09.08.2011 Age : 33 Bydlisko : Revúca - SVK
| Predmet: Re: Vory - fury Pi 16 december 2011, 13:52 | |
| no tie pve skusenosti by sa zisli viac rozpisat, aj celkovo tu prihlasku viac rozpisat, neboj sa, radi si to precitame | |
|
Reveal Hero
Počet príspevkov : 379 Join date : 29.07.2010 Age : 30 Bydlisko : Nitra
| Predmet: Re: Vory - fury Pi 16 december 2011, 19:47 | |
| Podla mna warrov máme dost na každý raid a hráč čo nemá prejdené celé togc25 a icc25 má po profesora ked za týžden sa otvorí Frostwing hall a o tri týždne LK tak taký hráč nemá čo u nás robit. | |
|
romantank Champion of Light
Počet príspevkov : 1044 Join date : 26.07.2010
| Predmet: Re: Vory - fury So 17 december 2011, 04:50 | |
| pockame na alpu zatim Neutral | |
|
Alpacinosvk Hero
Počet príspevkov : 350 Join date : 24.08.2010 Age : 33 Bydlisko : Furca, Kosice Ghetto
| Predmet: Re: Vory - fury So 17 december 2011, 09:05 | |
| Ani zdaleka si nevyplnil vsetky body prihlasky coz je kazdeho povinnost a minimum preto aby sa k nam dostal , podla tej prihlaasky je pekne vydno aky mas zaujem o guildu , takze my mame taky isty zaujem o teba PROTI. Fury warriorov mame zatial idealny stav .
peace | |
|