Champions of Light - forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Momentalne uz guilda nie je aktivna.

DomovDomov  GalleryGallery  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  PrihláseniePrihlásenie  

Trinitty UI (njú)

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
Anonymný
Anonymný

Trinitty UI (njú) Empty
OdoslaťPredmet: Trinitty UI (njú)   Trinitty UI (njú) EmptySo 05 november 2011, 11:11

Návrat hore Goto down
zastaph
Champion of Light
Champion of Light
zastaph

Počet príspevkov : 1019

Trinitty UI (njú) Empty
OdoslaťPredmet: Re: Trinitty UI (njú)   Trinitty UI (njú) EmptySo 05 november 2011, 13:45

To cele ten spodok sa mi zda take "na pevno" a ze to cele zabera velku cast obrazu. Co keby som chcel pridat jednu ikonku k spellom? Alebo rozsirit dmg meter? Da sa to vobec? Tiez by mi dost vadilo ze nevidim % bossovho HP, hlavne ze tam je % many co je sakra dolezity udaj Very Happy.
Návrat hore Goto down
Reveal
Hero
Hero
Reveal

Počet príspevkov : 379

Trinitty UI (njú) Empty
OdoslaťPredmet: Re: Trinitty UI (njú)   Trinitty UI (njú) EmptySo 05 november 2011, 20:08

Zara pozri sa na lavo hore v UI tam % máVery Happy
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

Trinitty UI (njú) Empty
OdoslaťPredmet: Re: Trinitty UI (njú)   Trinitty UI (njú) EmptySo 05 november 2011, 21:25

zara hej da sa to..dmg meter som rozsiroval a zuzoval asi 100 x Very Happy ked chces pridat spell aj to sa da..kedze som to robil sam tak tam neni prolem nieco vsunut.ten spodok zabera mozno dost..ale nic na spodku vidiet neporebujem
Návrat hore Goto down
Quintas
Hero
Hero
Quintas

Počet príspevkov : 355

Trinitty UI (njú) Empty
OdoslaťPredmet: Re: Trinitty UI (njú)   Trinitty UI (njú) EmptyPo 07 november 2011, 04:52

Máš to pěkné, co mě tam ale vyloženě irituje je vpravo ten sloupec s buffy, elkanos bufbar nepletuli se Very Happy
Podlě mě to tam jen zabírá místo, tobě nestačí jen ikonka s buffem pod kterou je pěkne time za který vyprší?
Jo a ta actionbary jsou podle mě dost glossy, ale když se ti to tak líbí, tak proti gustu žádný dišputát ( Wink Desmi)
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

Trinitty UI (njú) Empty
OdoslaťPredmet: Re: Trinitty UI (njú)   Trinitty UI (njú) EmptyPo 07 november 2011, 11:57

no ten gloss mam tak naschval ale skusim to upravit kusok Very Happy niekedy sa mi to tie zmoc "leskne" Very Happy aaa tie buffy neviem..mozno satrinu skusim
Návrat hore Goto down
Sponsored content

Trinitty UI (njú) Empty
OdoslaťPredmet: Re: Trinitty UI (njú)   Trinitty UI (njú) Empty

Návrat hore Goto down

Trinitty UI (njú)
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Trinitty UI

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Champions of Light - forum :: UI + Guides-
Prejdi na: