Champions of Light - forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Momentalne uz guilda nie je aktivna.

DomovDomov  GalleryGallery  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  PrihláseniePrihlásenie  

Zara___raidUI

Goto down 
+4
Jarci
fanta
DESMiANA
zastaph
8 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2
AutorSpráva
Shrunke
Bažant
Bažant
Shrunke

Počet príspevkov : 91

Zara___raidUI - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Zara___raidUI   Zara___raidUI - Stránka 2 EmptyNe 06 november 2011, 19:56

no takto, treath meter mas v blizze (vid moj screen), hryzenie je krasne (aj s range checkom) vidiet v blizz UI, addons ako DBM.... vsetko co robi boss dostatocne znaci: emoty, hlaska, blizz to zakomponoval + vzdy sa najde niekto s DBM co mi aj tak vyspamuje chat...
kedysi som "fical" na peknych UI a robil som si nove a krajsie kazdy mesiac, no aktualne hram s tym co potrebujem a to mi plne poskytuje to co mam, mam krasne power auras ze by plakal aj ten co ho nakodil, no bugol sa mi obcas na anthorke a tiez uz mi pride zbytocny ...
takze ked ma niekto pripomienky k mojmu hraniu co sa tyka UI napiste mi to... ale hodnotit hraca podla UI je smiesne ...

on topic: nepacia sa mi tvoje power auras hrozne na sebe hrozne neprehladne.... ale to je vec chuti
Návrat hore Goto down
zastaph
Champion of Light
Champion of Light
zastaph

Počet príspevkov : 1019

OdoslaťPredmet: Re: Zara___raidUI   Zara___raidUI - Stránka 2 EmptyUt 15 november 2011, 06:38

Shrunke napísal:
addons ako DBM.... vsetko co robi boss dostatocne znaci: emoty, hlaska, blizz to zakomponoval + vzdy sa najde niekto s DBM co mi aj tak vyspamuje chat...
Tu nemozem suhlasit. Cez blizz UI sa napr. nedozvies, kolko casu OSTAVA do dalsej ability, a to je casto to najdolezitejsie, aby si bol na to uz vopred pripraveny.

Shrunke napísal:
nepacia sa mi tvoje power auras hrozne na sebe hrozne neprehladne.... ale to je vec chuti
Ano vec chuti. Mne sa to naopak zda prehladne, sak tam mam rozne farby na to.
Návrat hore Goto down
Pats
Hero
Hero
Pats

Počet príspevkov : 294

OdoslaťPredmet: Re: Zara___raidUI   Zara___raidUI - Stránka 2 EmptyUt 22 november 2011, 13:17

CLASSIC
nic viac nic menej ma k tvojmu ui nenapadne.. kto nemal v zivote nejake taketo ui ten nehral wow ! Very Happy

fanta napísal:

najlepsie vyuzitie skolskeho ulozneho priestoru Cool
lol! lol!
Návrat hore Goto down
zastaph
Champion of Light
Champion of Light
zastaph

Počet príspevkov : 1019

OdoslaťPredmet: Re: Zara___raidUI   Zara___raidUI - Stránka 2 EmptyŠt 24 november 2011, 02:49

Pats napísal:

fanta napísal:

najlepsie vyuzitie skolskeho ulozneho priestoru Cool
lol! lol!

Cool
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Zara___raidUI   Zara___raidUI - Stránka 2 Empty

Návrat hore Goto down

Zara___raidUI
Návrat hore 
Strana 2 z 2Choď na stránku : Previous  1, 2

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Champions of Light - forum :: UI + Guides-
Prejdi na: