Champions of Light - forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Momentalne uz guilda nie je aktivna.

DomovDomov  GalleryGallery  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  PrihláseniePrihlásenie  

The User Interface of Gem

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
Gem
Hero
Hero
Gem

Počet príspevkov : 256

The User Interface of Gem Empty
OdoslaťPredmet: The User Interface of Gem   The User Interface of Gem EmptyPi 04 november 2011, 03:56

Tak toto mám na DKčku; grid zapínám jen na 10ky a Queen 25. Ikdyž uvažuju, že zepár addonů vyhodím

https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/38/wowscrnshot110311221440.jpg/

A toto mám na šamanovi. Tam ten grid mám pořád, protože su zpravidla healer. Ano uznávám, že zejména rozložení spellů je poněkud chaotické, ale jelikož nechodím s šamanem PvP tak je to vcelku jedno

https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/337/wowscrnshot110311194849.jpg/

A ano nebude se vám to líbit Very Happy
Návrat hore Goto down
DESMiANA
Champion of Light
Champion of Light
DESMiANA

Počet príspevkov : 767

OdoslaťPredmet: Re: The User Interface of Gem   The User Interface of Gem EmptyPi 04 november 2011, 04:27

xD tak ta lista spellov u DK ma fakt pobavila.. Very Happy

iba sa mi nepaci ze mas vsetko tak hrozne nakope a potom ti ostava malo miesta na rozhlad,napr pri profesorovi ked leti goo tak to vidis? ked tam mas ten meter. podla mna staci mat vytiahnuty len 1 tabulku recountu tzn bud dmg meter alebo heal meter Razz ale to mas tusim skadu aj recount ze? Very Happy a jake mas rozlisenie obrazovky ? Razz
Návrat hore Goto down
Gem
Hero
Hero
Gem

OdoslaťPredmet: Re: The User Interface of Gem   The User Interface of Gem EmptyPi 04 november 2011, 04:36

Ano chápu, že ten spell bar působí poněkud...ehm pochybně, ale já používání spellů mám řešený trochu jinak tzv. návyk z FPSek.
Rozlišení mám 1600x1200. A ano mám tam 2 raid performance counter addony Very Happy protože sem to dřív potřeboval a testování určitých věcí a už sem byl líný to mazat/vypínat + teda vždycky po raidech různě analyzuju data.
Jinak ty addony a věci kolem toho mám aji docela upravený už na konrétní encountery a zrovna na profa mám hodně omezený ohlašování nepotřebných věcí, takže to není těžký vidět + už to mám zmáklý ty pohyby a tak.
Návrat hore Goto down
DESMiANA
Champion of Light
Champion of Light
DESMiANA

OdoslaťPredmet: Re: The User Interface of Gem   The User Interface of Gem EmptyPi 04 november 2011, 04:48

aha tak to rozlisenie potom clekom zodpoveda tomu screenu,potom verim ze tam je aj viac vidiet Smile lebo ja mam 1366x768 takze u mna by to bolo neprehladne jak cip Very Happy
Návrat hore Goto down
Maho
Veteran
Veteran

Počet príspevkov : 224

OdoslaťPredmet: Re: The User Interface of Gem   The User Interface of Gem EmptyPi 04 november 2011, 05:26

tak DK je melee tak ho goo az tak velmi netrapi Very Happy
Návrat hore Goto down
DESMiANA
Champion of Light
Champion of Light
DESMiANA

OdoslaťPredmet: Re: The User Interface of Gem   The User Interface of Gem EmptyPi 04 november 2011, 05:40

ja som to myslela na shamana Very Happy
Návrat hore Goto down
Gem
Hero
Hero
Gem

OdoslaťPredmet: Re: The User Interface of Gem   The User Interface of Gem EmptyPi 04 november 2011, 05:43

Jn, ale to mu taky mohlo dojít Very Happy
Návrat hore Goto down
heector
Veteran
Veteran
heector

Počet príspevkov : 166

OdoslaťPredmet: Re: The User Interface of Gem   The User Interface of Gem EmptyPi 04 november 2011, 09:57

to je spravni dk 1 bar a ides Very Happy
Návrat hore Goto down
Gem
Hero
Hero
Gem

OdoslaťPredmet: Re: The User Interface of Gem   The User Interface of Gem EmptyPi 04 november 2011, 11:42

Tomu se říká master skill Very Happy
Like a boss
Návrat hore Goto down
Gem
Hero
Hero
Gem

OdoslaťPredmet: Re: The User Interface of Gem   The User Interface of Gem EmptyNe 06 november 2011, 06:35

Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: The User Interface of Gem   The User Interface of Gem Empty

Návrat hore Goto down

The User Interface of Gem
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Champions of Light - forum :: UI + Guides-
Prejdi na: