Champions of Light - forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Momentalne uz guilda nie je aktivna.

DomovDomov  GalleryGallery  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  PrihláseniePrihlásenie  

Dddesmiana's ui_part 2

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
DESMiANA
Champion of Light
Champion of Light
DESMiANA

Počet príspevkov : 767

Dddesmiana's ui_part 2 Empty
OdoslaťPredmet: Dddesmiana's ui_part 2   Dddesmiana's ui_part 2 EmptyUt 01 november 2011, 21:05

TOGC 10 21/10/11,Valkyry, (15.5k dps papaaaj Razz)

Dddesmiana's ui_part 2 Wowscrnshot102111172056

ICC 25 01/11/2011, Prof Putrid

Dddesmiana's ui_part 2 Wowscrnshot110111211851

zevraj mame postovat ui... sedzia farby,sedzi šecko Very Happy
Návrat hore Goto down
heector
Veteran
Veteran
heector

Počet príspevkov : 166

OdoslaťPredmet: Re: Dddesmiana's ui_part 2   Dddesmiana's ui_part 2 EmptySt 02 november 2011, 11:05

toten frame playera je co zac nejaka nova odroda xperl ? lebo sa mi to nato uplne podoba
Návrat hore Goto down
Ogmos
Veteran
Veteran
Ogmos

Počet príspevkov : 145

OdoslaťPredmet: Re: Dddesmiana's ui_part 2   Dddesmiana's ui_part 2 EmptySt 02 november 2011, 12:30

na holku nejak malej chat ne? Very Happy Very Happy
Návrat hore Goto down
DESMiANA
Champion of Light
Champion of Light
DESMiANA

OdoslaťPredmet: Re: Dddesmiana's ui_part 2   Dddesmiana's ui_part 2 EmptySt 02 november 2011, 22:38

Nie,je to normalny Xperl,teda "normalny".. Z xperlu mam stiahnute len framy moj a targetu+fokusu a ukazovatele dotiek,buffov na targete a tak. Pismo ale nie je to klasicke "xperlovske" ale uplne ine,dlho mi trvalo kym som si spravila uicko podla mojho gusta,skusala som aj pitbul ale ten sa mi neosvedcil pretoze nikde nemal ukazovatel dotky na targete,resp ano mal ale bolo to casto dobugovane,tak som si naspat stiahla xperl teda len niektore casti a som spokojna. To klasicke xperlovske pismo sa ani mne nepaci a preto som chcela radsej toto btw mam ho akokeby v celej hre,aj ked zapinam wow,aj ked mam nahlad na postavu,vsade mam presne taketo pismo.

Ogm a jak suvisi velkost chatu s pohlavim? Very Happy ja nepotrebujem velky chat Very Happy je sice pravda ze su tie pismenka male aj ked mam zvoleny velky font ale je to o zvyku.
Návrat hore Goto down
Pats
Hero
Hero
Pats

Počet príspevkov : 294

OdoslaťPredmet: Re: Dddesmiana's ui_part 2   Dddesmiana's ui_part 2 EmptyUt 22 november 2011, 13:59

a v combate screeny robit nevies? Very Happy
Návrat hore Goto down
DESMiANA
Champion of Light
Champion of Light
DESMiANA

OdoslaťPredmet: Re: Dddesmiana's ui_part 2   Dddesmiana's ui_part 2 EmptyUt 22 november 2011, 20:27

Ale jo sak uz sa tri tyzdne chystam urobit na queene a furt sa k nej nejako neviem dostat Very Happy Very Happy tak snad stvrtok na desine Very Happy
Návrat hore Goto down
Pats
Hero
Hero
Pats

OdoslaťPredmet: Re: Dddesmiana's ui_part 2   Dddesmiana's ui_part 2 EmptySt 23 november 2011, 00:05

hej abo si uz tri tyzdne nebola v top dmg tak to nechces screenovat... :DD
Návrat hore Goto down
DESMiANA
Champion of Light
Champion of Light
DESMiANA

OdoslaťPredmet: Re: Dddesmiana's ui_part 2   Dddesmiana's ui_part 2 EmptySt 23 november 2011, 01:15

Po prve na queene dmg je nepodstatny a po druhe sme sa tam v utorok nedostali fakt ze 3 tyzdne.. Very Happy cez vikend uz nechodim predsa Smile najdi si tu moj Na znamost sa dava topic Very Happy a pochopis Very Happy a vobec ty agnes sak som ti to pisala na fb xD
Návrat hore Goto down
Pats
Hero
Hero
Pats

OdoslaťPredmet: Re: Dddesmiana's ui_part 2   Dddesmiana's ui_part 2 EmptySt 23 november 2011, 03:24

si myslis ze tote tvoje dristy na fb citam? ... :DD ne sak ja vim len skade som mal vediet na akej urovni su tie raidy? a na akej urovni su vobec bosovia ked som bol raz desiatku odkedy je to open, aj to tam moj pet spravil viac prace jak ja -.- ale tie tvoje spamy na fore sa mi fakt citat nechcu.. Very Happy aale off topic...

cakam na tu ui s combatu ! inak + za to ze uz zmizlo to ruzove xperl cez celu obrazovku :DDD
Návrat hore Goto down
DESMiANA
Champion of Light
Champion of Light
DESMiANA

OdoslaťPredmet: Re: Dddesmiana's ui_part 2   Dddesmiana's ui_part 2 EmptySt 23 november 2011, 03:31

ved to uz davno zmizlo Smile toto ui mam tak 4 mesiace,predtym som mala pitbul no ale .. -.- este shamanske postnem potom,to sa mi velmi paci Very Happy .. a ze dristy pfuj ze ta huba nepali :DD postnem postnem vsecko bude dockaj casu o.0 Very Happy
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Dddesmiana's ui_part 2   Dddesmiana's ui_part 2 Empty

Návrat hore Goto down

Dddesmiana's ui_part 2
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Champions of Light - forum :: UI + Guides-
Prejdi na: