Champions of Light - forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Momentalne uz guilda nie je aktivna.

DomovDomov  GalleryGallery  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  PrihláseniePrihlásenie  

Prihlaska - Mantacik

Goto down 
AutorSpráva
Anonymný
Anonymný

Prihlaska - Mantacik Empty
OdoslaťPredmet: Prihlaska - Mantacik   Prihlaska - Mantacik EmptySt 18 august 2010, 13:31

1. Mantacik
2. Paladin-Retri-Holy
3. Retri-4724 GS
Holy-4619 GS
4. momentálne mám troška rozosraté interface keď tak dodám potom Smile
5. Retri - http://www.wowhead.com/talent#sVVzZVZVfbtbIuhdIfsu
Holy - http://www.wowhead.com/talent#sxAzgM0sVu0tgkxZVf0x
6. Vanguards of Illidan. tak kvám chcem ísť, pretože vo VoI to prestalo fungovať podla mojích predstáv ( keď sa podarilo v 25 UD aj 10wipov ) čo ma naozaj nebaví na bossoch ako je Ignis ktorí sú otvorený už dosť dlho a mohli by to dávať bez wipov. Smile
7. Neni problém progresi mám rád.
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Prihlaska - Mantacik   Prihlaska - Mantacik EmptyŠt 19 august 2010, 17:12

Takze zatim jsem na tebe slysel jen pozitivni veci od borcu z G i ze hry takze sanci bych ti urco dal chtel bych te ale videt v akci nejake misto by se pro tebe naslo ze zacatku v raidu 2 a pak se uvidi
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Prihlaska - Mantacik   Prihlaska - Mantacik EmptyPi 20 august 2010, 01:22

No ja dnes idem na dovolenku, prist by som mal buduci tyzden v nedelu podla vsetkeho. Tak potom ked tak mozem nieco svami zabehnut Smile
Návrat hore Goto down
jaiin
Veteran
Veteran
jaiin

Počet príspevkov : 229

OdoslaťPredmet: Re: Prihlaska - Mantacik   Prihlaska - Mantacik EmptySt 25 august 2010, 21:07

Len sa nesmies zabudnut ozvat....
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Prihlaska - Mantacik   Prihlaska - Mantacik EmptyŠt 26 august 2010, 06:26

znam ho prosel sem snim par hc/naxx drive urcite ma kvalitu za me pro aspon na test bounce
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Prihlaska - Mantacik   Prihlaska - Mantacik Empty

Návrat hore Goto down

Prihlaska - Mantacik
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» PRIHLASKA - SAW
» prihlaska :)
» prihlaska
» prihláška
» Prihlaska DK

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Champions of Light - forum :: Neprijatí-
Prejdi na: