Champions of Light - forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Momentalne uz guilda nie je aktivna.

DomovDomov  GalleryGallery  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  PrihláseniePrihlásenie  

prihlaska Kečit

Goto down 
+2
Maho
DESMiANA
6 posters
AutorSpráva
Anonymný
Anonymný

prihlaska Kečit Empty
OdoslaťPredmet: prihlaska Kečit   prihlaska Kečit EmptyUt 20 september 2011, 09:54

Prihlaska:Kečit

* kecit 80lvl
* Paladin,retri:PvP aj PvE,offspec nemam iba retri,profesie:mining:450/450
engineering:410/450
* kecit,Paladin,retri PvP : 6105gs
retri PvE : 5788gs
* Mam 19rokov
* Tak v 25 raidoch 30fps cca,25ms cca,s lagamy nemam problem ak ho nema cely serwer Cool
* DPS na dummy po 1 Milionu dmgu:v PvE : 6200dps
v PvP : 5100dps
* Screenshot vašeho ui povinne z raidu:http:/http://www.ulozto.sk/10333931/wowscrnshot-090411-182037-jpg
* Tak vyhovuje velmi dobre lebo kazdy hrac by sa mal ukazat za mesiac a pokusim sa o to aj ja ak budem mat sancu.
* TS 3 mam aj vnt a samozrejme ak na to guilda chodi tak aj /epgp s ts nemam problem.
* Moje PVE zkusenosti:tak WoW hram uz 3roky,hral som iba na Anthoria serwery :nebavia ma funy serwery ale nad ofikom este rozmyslam,tak tu na na serwery mam palu a shamana, odprogressovaných bossov mam:all ktory boli otvorený:Ulduar 10,25 /Nax 1025/Voa 10,25/Toc 10,25=heroic verzie/Icc 10/25 dali sme all bossov az na profesora a princov v 25 raidoch.
* Tak informacie som ziskal od inych palachov (nicky neuvadzam)ci to bolo v PvP alebo v PvE a cital som knihu o wow a kus mi zo zaciatku pomahal svagor SPIDIO :dk ako si mam rozdelit talenty ktore su zbytocne atd...
* Moja predchadzajuca guilda bola Enlightenment,tak s tej guildy ma oni kykli preto lebo ze vraj bolo vela palachov retri a bol som cez prazdniny zarobit nieco v Prahe tak som neraidoval mesiac tak ma kykli pale a ku Vám do guildy CHOL by som siel preto lebo podla mna aj ste super guilda a velmi sa mi paci guilda ktora chodi pravidelne raidy (Icc10,25/toc10,25 togc 10,25 atd)a to aj viac krat za tyzden ze niesu len jedna Icc25 ale aj 2x raidy chodia za tyzden.Tak ocakavam od toho ako v kazdej guilde aby som si zlepsoval eq a aby som v tej guilde nebol len do poctu ale aj na pomahanie s bossmi Very Happy
* Poznam vela hracov z vasej guildy no ale neviem ci sa zamna mozu zarucit to uz necham na nich ,niektory ma mozno poznaju ako PvP 2200tr v 2vs2 ale v PvE asi neviem pochibujem ze niekto s takej dobrej guildy bol somnou nejaky raid. Cool
* Tak nieco o sebe :tak v prvom rade som chalan ktory nema nervy pri raidoch ak sa stale wipe-je ale som rad ze kazdy pokus je cestov k zdolaniu bossa ,ako naj moj ciel je zabit Lich Kinga a ziskat shadow mourn -zbran na ktoru robim treti qst kde mam zabit profesora v 25 atd.,rad pomozem nizsim lvl alebo mensim raidom aby ziskavali druhy eq na riady chodim pravidelne ak som zapisany v GC tak pridem 15min v pred raidom (skladanie).
Moj eq si mozete pozriet aj na stranke ci v PvP alebo v PvE /anthoria.wowarmory.sk/#Kecit,character alebo http://wow335.gamestool.net/paladint.php?050400000000000000000000000500000000000000000000000005232051203331322133231331 Pve talenty.Dufam ze dostanem sancu ako PvE Retri pala Smile .
Tak to je asi all o mne a nicku ,budem velmi rad ak dostanem sancu s Vami raidovat a ci sa dostanem ku vam do guildy to ukaze cas ! Surprised
Návrat hore Goto down
DESMiANA
Champion of Light
Champion of Light
DESMiANA

Počet príspevkov : 767

prihlaska Kečit Empty
OdoslaťPredmet: Re: prihlaska Kečit   prihlaska Kečit EmptyUt 20 september 2011, 10:06

nick mi je znamy,teraz len neviem ci v pofidernej rovine alebo v dobrom svetle Very Happy mozno som s tebou bola nejaku LFG toc 25ku..

mame 4 aktivnych retri palachov na 2 main raidy (ak sa nemylim.. dianes,miko,roman,edo) + altov ako napr mado a nemyslim si teda ze do vikendovych raidov je potrebny dalsi. max tak alt raid.

pobavil ma teda ten tvoj dovod preco chces ist do chol- zdolat LK a ziskat shadowmourne Very Happy tak k tomu ti poviem len tolko ze to este veeeeelmi vela kat naprsi a uschne kym ty u nas ziskas shadowmournu Very Happy

pripadas mi trochu ako eq hunter a neviem... neutralny pocit avsak viac proti
Návrat hore Goto down
Maho
Veteran
Veteran

Počet príspevkov : 224

prihlaska Kečit Empty
OdoslaťPredmet: Re: prihlaska Kečit   prihlaska Kečit EmptyUt 20 september 2011, 18:32

no talenty su katastrofalne, to niesu vobec pve talenty. Gear ma podpriemerny, ako keby icc 25 ani nechodil. Same 251
Návrat hore Goto down
nwankwo
Hero
Hero

Počet príspevkov : 296

prihlaska Kečit Empty
OdoslaťPredmet: Re: prihlaska Kečit   prihlaska Kečit EmptyUt 20 september 2011, 18:45

Za mna urcite nie.Nie len preto ze paladinov je dost. ale skor preto ze ty nemas vztah ku pve bol som s tebou par lfg raidov raz dvakrat sa wiplo a ty si hned odisiel. Vobec ziaden zaujem o progres nic.

teda u mna NIE
Návrat hore Goto down
Eddward
Admin
Admin
Eddward

Počet príspevkov : 174

prihlaska Kečit Empty
OdoslaťPredmet: Re: prihlaska Kečit   prihlaska Kečit EmptyUt 20 september 2011, 22:04

talenty, ktore akokolvek zvysuju dmg mas vsetky avsak nechapem naco mas pvp talent divine purpose, dali by sa tie 2tp aj lepsie vyuzit, co sa tyka eq je fakt ze je dost slaby, a pri aktualnom stave kedy aj full geared re3 ma problem vytocit nejaky top dmg tak mas sancu jedine na alt raid, k dovodu preco chces ist do G, bez komentara Very Happy teda za mna NEUTRAL
Návrat hore Goto down
romantank
Champion of Light
Champion of Light
romantank

Počet príspevkov : 1044

prihlaska Kečit Empty
OdoslaťPredmet: Re: prihlaska Kečit   prihlaska Kečit EmptyUt 20 september 2011, 22:24

proti
Návrat hore Goto down
heector
Veteran
Veteran
heector

Počet príspevkov : 166

prihlaska Kečit Empty
OdoslaťPredmet: Re: prihlaska Kečit   prihlaska Kečit EmptyUt 20 september 2011, 23:54

preco kazdi co sa knam hlasi si mysli ze u nas sa naequipuje a potom po urcitom case mam setko a budem hrat pvp alebo pojdem inde mame dost ludi co potrebujeme este doequipnut v 25 na hc 25 cize u mna proti skus dobrat eq z lfg a potom sa ohlas ked budes mat dostatocne dobry eq a ovsem mame 4 aktivnich re3 2 sobota 2 nedela viac netreba
zaverecni verdikt PROTI
Návrat hore Goto down
Sponsored content

prihlaska Kečit Empty
OdoslaťPredmet: Re: prihlaska Kečit   prihlaska Kečit Empty

Návrat hore Goto down

prihlaska Kečit
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» prihlaska
» Prihlaska
» PRIHLASKA - SAW
» prihlaska :)
» prihlaska

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Champions of Light - forum :: Neprijatí-
Prejdi na: