| Redclif | |
|
|
|
Autor | Správa |
---|
Anonymný Anonymný
| Predmet: Redclif Pi 13 august 2010, 07:33 | |
| 1. Redclif 2. warrior fury/arms 3.PVE 4567/PVP 4350 4.Screenshot vasho ui-https://2img.net/r/ihimizer/img580/6480/sisit.jpg 5.Talent strom-http://www.wowhead.com/talent#LGMc0fZGxg0VbuMeRVzAo 6.Predchadzajuca guilda Heroes of Azeroth. Chcem ist kvam pretoze v HOA sme dali ledva Ignisa ked sme vobec UD slozili...ste jedna z naj G na serveri a chcem zacat chodit UD bez wipov..v poslednom case skladate viac raidov co sa mi velmi paci :* 7.Si schopny vydrzat v raide 2a viac hodin pokial sa nieco progresuje? Ano som ! |
|
| |
zastaph Champion of Light
Počet príspevkov : 1019 Join date : 23.07.2010 Age : 40 Bydlisko : Levice
| Predmet: Re: Redclif Pi 13 august 2010, 11:09 | |
| no ak si dobre pamatam, leavol si guildu kvoli tomu, ze si nebral sekeru z kela z naxu 25 a tvrdil si ze si vyhral roll pricom to nebola pravda, co bolo dost ... neviem ake no:) unahlene? dufam ze sa to uz nebude opakovat, viem ze si nejaky znamy s conclusionom (asi brat?) a teda moj nazor je takyto: skus nas presvedcit, ze sa to uz nebude opakovat take unahlene a neopodstatnene leavy guildy a mozno ti dame 2hu sancu | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Redclif Pi 13 august 2010, 22:09 | |
| no zara vies... momentalne stale nemam lepsiu two hands ale oto nejde ...je velmi tazke ziskat fajn zbran.. bud drtis pvp alebo das nejaky HM ale ktejto teme sa uz ja vracat nechcem co sa tam dialo bolo veelmi zvlastne a velmi sa mi to nepacilo tym tuto temu chcem ukoncit.. conclusion nieje moj brat (: je to moj sused (:... a presvedcim vas velmi rychlo po prijati (: |
|
| |
jaiin Veteran
Počet príspevkov : 229 Join date : 24.07.2010 Age : 31 Bydlisko : Pezinok
| Predmet: Re: Redclif So 14 august 2010, 08:13 | |
| Zara nebereme ohlad znami neznami ide oto ze ci sa nam zide war alebo ne moj nazor warou mame dost naposledi bol v main riade minuli tyzden 5 warou a to este nehovorim o allt raide + sa vratil datel atd takze neviplatisa mat v raide viac ako 4 warou a to uz fakt dost je...... | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Redclif So 14 august 2010, 09:26 | |
| Hmm waru je dost alt raid 3 wariori ale jako 4 by sas tam mohl vcucnut ale ja osobne bych ti sanci dal videl sem ted ted par krat v tocu a prekvapil si i kdyz nejake chyby tam byli. Ted se este jedna jestli nekdo nema problem stim jak si odesel at se vyadri vic lidi |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Redclif So 14 august 2010, 09:40 | |
| diki |
|
| |
| Predmet: Re: Redclif So 14 august 2010, 13:40 | |
| opat plati to co v pripade fantagyro, namess a devatak
skus byt online nedelu po 13tej a mozes ist na skusku TOC25, planuje sa 3ti raid (guild+dobere sa lfg ak nebude dost ludi) a ukaz sa v dobrom svetle, drzim palce | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Redclif So 14 august 2010, 21:55 | |
| nj ale ze ci vam ludi z lfg vobec bude treba (: a teraz to tam je opravene to bude hard.. |
|
| |
jaiin Veteran
| Predmet: Re: Redclif So 14 august 2010, 22:21 | |
| Sancu mu mozeme dat ale sance na zbran ak tuzi potom tak to ma hodne male jedinu zbran co asi by mohol ziskat je z ignisa ale neviem ci ju este niekto nebude chciet ale Choo musi ratat aj stim ze sa nedostane do raidu lebo urcite moj nazor dat prednost 2x prist v riade ako 4x war | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Redclif So 14 august 2010, 22:23 | |
| bude aj to Jaiin
Naposledy upravil redclif dňa So 14 august 2010, 23:22, celkom upravené 1 krát. |
|
| |
jaiin Veteran
| Predmet: Re: Redclif So 14 august 2010, 22:34 | |
| CO ? to som nepochopil | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Redclif Ne 15 august 2010, 02:00 | |
| TOC 25 sa skoncil ... beriete ma ? (: |
|
| |
jaiin Veteran
| Predmet: Re: Redclif Ne 15 august 2010, 02:31 | |
| odpoved dostanes priebehu asi dna | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Redclif Ne 15 august 2010, 07:59 | |
| no dopocul som sa ze low DPS... ako hovorim moje two hands nic moc ale merat DPS v TOC je chore nemyslite ? |
|
| |
| Predmet: Re: Redclif Ne 15 august 2010, 08:43 | |
| nebol som v tom raide takze neviem posudit tvoje ucinkovanie, nech sa vyjadria ti co tam boli ci ti to ide za toho wariora
rad by som pocul hlavne vyjadrenie k tomu, ci si vedel taktiku a dodrzoval ju (napr. nestat v ohni od kobolda, uhybat sa v 3. faze bosovi, jaraxxus ci si bezal poctivo prec s ohnom atp.) | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Redclif Ne 15 august 2010, 09:09 | |
| moje tvrdenie: zomrel som len vtedy ked sa povedalo ze nehealujte WIPE ! Inac pocas davania obydvoch bossov som zil a robil som co som mohol a vedel.(dizarm,rusenie catu atd ,vravel som do VT kedy ma trebalo ower heal....PS:ked mi chcete testovat DPS tak urcite nie v TOC |
|
| |
jaiin Veteran
| Predmet: Re: Redclif Ne 15 august 2010, 09:46 | |
| Taktiku neviem ci splnal do detailov ale ma pravdu blbi boss na test lepsie povedane blbi bosovia lebo tam ho nemas ako poriadne testnut iba v tom ci vie menit target a utekat atd ale stihat ho sledovat plus sa venovat bosovi je tam takze este by som ho asi dakde testol lebo to DPS nebol naj | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Redclif Ne 15 august 2010, 09:51 | |
| no ja som chcel ist svami ten UD aj conclusion mi ktomu dopomahal ale nejako ste ma neivitli noo vy radsej tukanna zoberete co len kktiny tam trepe ... |
|
| |
jaiin Veteran
| Predmet: Re: Redclif Ne 15 august 2010, 10:06 | |
| Ohladom tukana sa ty zaprve nevijadruj nejsi este v Guilde a zadruhe to uz sa bude musiet doriesit a nabuduce ked ty tak bude dopomahat conclusion nech ty da nick leadra lebo mne si nic nepisal takze asi tak a ja Guild chat moc tedi necitam ked skladam.... | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Redclif Ne 15 august 2010, 21:42 | |
| 1.Jaiin ja som ti pisal neviem co si robil a po 2. Tukann tiez nieje v G pokial viem ... |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Redclif Po 16 august 2010, 02:50 | |
| napisete tu nejaky komentar konecne ? |
|
| |
jaiin Veteran
| Predmet: Re: Redclif Po 16 august 2010, 09:04 | |
| no poprve nepisem cloveku iba raz kde sa to strati medzi dalsimi wipsami a tukann je problem ktori sa musi uz doriesit lebo takto to dalej nejde ktori problem zapricinil eddo........ | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Redclif Po 16 august 2010, 13:11 | |
| Tady je můj PVE FURY BUILDhttp://www.wowhead.com/talent#LhbG0fhZhxj0VVu0tRVzAoTed k tvým talentům : BOOMING VOICEZvýšená oblast ůčinku trvání : Myslím že zbytečné talenty. UNBRIDLED WRATHStačí 4 pointy. CLEAVERozhodně všechny pointy. Cleave si myslím že je dost potředný da se dobře zařadit do rotace a DMG je sním dost slušný. Ne všichni wárové cleavují ale ja osobně ano a podle mně se to vyplatí. EXECUTESnižuje náklady tohoto skillu o 5 rage : Naprostá zbytečnost. Naco to snižovat když stejně tímhle skillem kucháš bosse až už je skoro mrtví. Jak říkám podle mně zbytečnost ENRAGEDává ti 30% šanci k obdržení 10% Damage Bonus na 12 sec : Určite všechny pointy 10% Damage Bonus se určitě hodí. BERSERKER RAGETady netřeba vysvětlovat : No já problémy s ragem nemám abych musel davat do tohoto talenty. Podle mně taky škoda pointů. INTENSIFY RAGERedukuje cooldown na uvedené ability : Dřív jsem tam ty 3 pointy mněl ale bohatě stačí jeden zas tak velký rozdíl v tom není. TED TY ZBYLÉ POINTY V ARMSDEFLECTIONDřív jsem tam mněl taky 2 pointy ale nakonec k čemu to je stejne te boss buchne a si dead...Pochybuju že tě ty 2% zachrání...Já bych je hodil spíš do REND dá se to taky pěkne zařadit do rotace , nejaký DMG to dá taky si myslím že se to hodí víc než DEFLECTION. IMPROVED CHARGETady bych to též nedával je to zbytečné když máš Intercept radši to hod do IRON WILL Zkracuje dobu trvání všech stunů a omračujícíh kouzel použitých proti tobě. Tohle se určitě hodí o dost víc. No a nakonec ti aspon výjdou talenty na TWO-HANDED WEAPON SPECIALIZATION tohle je určitě důležitě. Hod tam všechny pointy a máš o 6% zvýšený DMG díky tvým TWO-HANDED zbraním. Mám dojem že na každou je 6% takže to máme o 12% zvýšený DMG. No tak tohle by bylo asi všechno tímhle jsem ti chtěl jen poradit...Nenařizuju aby sis ty talenty takhle dal takže se rozhodni podle sebe jak je chceš mít. SNAD JSEM POMOHL ale tedka už fakt jdu spat |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Redclif Ut 17 august 2010, 00:47 | |
| skusil som to ale prichadzam o strasne vela rage , je to tazke tak hrat ked nemam rage.... ako casto ti procuje ten enrage na bossoch ? |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Redclif Ut 17 august 2010, 00:59 | |
| Už si stím buildem byl v nějakém raidu[Na bossech] ? |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Redclif | |
| |
|
| |