| Naradin - resto druid | |
|
+12Robigus Camelko Gem Quintas Vanillkaa Alpacinosvk Thut Langi DESMiANA heector Jarci nwankwo 16 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Lamer Veteran
Počet príspevkov : 172 Join date : 14.09.2010 Bydlisko : Banská Bystrica
| Predmet: Re: Naradin - resto druid So 17 september 2011, 09:01 | |
| čo sa týka ohováračiek z Ordo,burgy mal odnich ešte vačší flame.. a predsa sa zobral,už len preto že je to prasa a nácek predsa ale to je offtopic,okrem toho ordo je banda blbcov čo ťa sfakujú už len preto aby ťa inde nezobrali.. +treba restoda=dostane šancu na teste,ako heal sa dosť ťažko posundzuje,nieje umenie healovať niekoho kto neumrie,ale zachrániť niekoho pred smrťou -.- šak ty hotker škaredý taviacky .. -načo je komu toľko altov fakt nechápem,toto sa mi nikdy nepáčilo -+ povaha :X na jednej strane vie spraviť poriadok,ale aj nasrať kopu ludí,neviem,uvidí sa finálny verdikt je ZA(no čo už..) | |
|
| |
DESMiANA Champion of Light
Počet príspevkov : 767 Join date : 28.09.2010 Age : 33 Bydlisko : Brno / Senica-Kunov
| Predmet: Re: Naradin - resto druid So 17 september 2011, 09:04 | |
| - Naradin napísal:
- Ty si taky za dob Ulduaru nebyl nijak imba ted netvrdim ze si lowka....fakt brat veci z pohledu trech let back je fakt imba vec...
offtopic ale UD bol este minule leto (2010),resp v auguste (srpnu) 2010 tusim nejak 15. otvorili TOC takze ake tri roky? dalej,nazor si tu moze povedat kazdy,ja len hovorim ze verim camelovi a jeho pohladu na vec lebo zas neni kreten aby nieco take pisal bez predosleho feedbacku od hracov.. ale ako sak mne je to jedno,nech sa odskusa,pochybujem ale ze na teste sa ukaze charakter cloveka,na teste sa snazi kazdy vyzerat tip-top,ten charakter sa aj tak ukaze az pri nejakom konflikte alebo nezhodach... a qcko este raz,na nazor tu ma pravo kazdy,kebyze sa k prihlaskam vyjadruju len officieri a CLka tak by to bola trochu diktatura nie? CLka a officieri maju len konecne slovo takze.... ja som stale za to co povedal camel. | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Naradin - resto druid So 17 september 2011, 09:45 | |
| - DESMiANA napísal:
- a qcko este raz,na nazor tu ma pravo kazdy,kebyze sa k prihlaskam vyjadruju len officieri a CLka tak by to bola trochu diktatura nie?
tjn ale diktatura je to jedine co funguje ale dunno srz za Offtopic |
|
| |
nwankwo Hero
Počet príspevkov : 296 Join date : 13.07.2011 Age : 38 Bydlisko : Sarisske Bohdanovce
| |
| |
Alpacinosvk Hero
Počet príspevkov : 350 Join date : 24.08.2010 Age : 33 Bydlisko : Furca, Kosice Ghetto
| Predmet: Re: Naradin - resto druid So 17 september 2011, 11:14 | |
| No fuha ... takuto palku som od kamela necakal vobec .... No ale , spravil to prvy X tak asi ma dovod ... ale ked pises take silne slova ako bud ja alebo ona bolo by fajn keby si sa ukazal v hre castejsie .....a zohnal poriadneho restoda okrem teba ... BtW ak si mam vybrat camel - nara .......... camelk je jasna volba ludia | |
|
| |
Jarci Admin
Počet príspevkov : 492 Join date : 21.07.2010 Age : 32
| Predmet: Re: Naradin - resto druid So 17 september 2011, 12:53 | |
| nemyslim si ze budu konflikty...pokial bude nara ako radovy hrac urcite by som jej dal sancu,ako co stratite tym ze ju vyskusat v raide,pozrite sa na jej gs aj tak nic s icc brat nebude ,tak ju vyskusajte ked nie tak nie ked ano tak ano a uvidite
| |
|
| |
Quintas Hero
Počet príspevkov : 355 Join date : 18.04.2011 Age : 41 Bydlisko : Liberec
| Predmet: Re: Naradin - resto druid So 17 september 2011, 23:24 | |
| Podle mě tady jde o princip, proč brát někoho do guildy/na test, když už ho předtím provází špatná pověst (pokud budeme brát zdroje z OS za důvěryhodné)? Proč se na test nevzal třeba Drako? | |
|
| |
Jarci Admin
Počet príspevkov : 492 Join date : 21.07.2010 Age : 32
| Predmet: Re: Naradin - resto druid So 17 september 2011, 23:33 | |
| Pretoze drako ma zlu povest opravnene a sami sme si ho zazili,naru som tiez zazil v raidoch a hrat vie... a dajme si otazku ked si dovolime odmietnut takehoto hraca tak koho chcete vlastne prijat? | |
|
| |
nwankwo Hero
Počet príspevkov : 296 Join date : 13.07.2011 Age : 38 Bydlisko : Sarisske Bohdanovce
| |
| |
Gem Hero
Počet príspevkov : 256 Join date : 24.10.2010 Bydlisko : JMK
| Predmet: Re: Naradin - resto druid Ne 18 september 2011, 09:49 | |
| Takto, chtěl bych uvést jeden příklad takový proč ji vzít aspoň na test. Jestli si pamatujete naše dávné členy - Pocco a Stabilo. Po té co byli přijati do OS tak ze začátku byli cca stejně lame jako u nás, ale po nedlouhé době se zlepšili. Pocco-a z total noob failer maga se stal průměrný mág (dps), který failuje už jen na profesorovi. A Stabilo, jež zvládal taktiky velmi dobře byť s malým DPS tak se stal u OSek jedním z top dmgerů.
Takže kdo ví jaký vliv má prostředí na performance daného hráče...Z toho duvodu bych vzal Naru aspoň na test. Nikdo z nás s ní nebyl raidy tak aby mohl sám povídat a vše co víme je jen z doslechu. Kdo ví jak se zplešila od Ulduaru? Nelamme proto hůl nad ní, jen proto že o ní někdo něco nepěkného řekl
Naposledy upravil Gem dňa Ne 18 september 2011, 09:54, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Naradin - resto druid Ne 18 september 2011, 09:52 | |
| mno my s jejim priestem chodime uterky a tam rozhodne nefailuje |
|
| |
Deumos Veteran
Počet príspevkov : 118 Join date : 21.07.2010 Age : 39 Bydlisko : near Nitra
| Predmet: Re: Naradin - resto druid Po 19 september 2011, 06:26 | |
| Co som sa rozpraval s Narou (co bolo raz), tak mi nepripadala ako nejak extra konfliktna osoba. Zmena prostredia, ako konstatoval Gem, by mohla tiez pomoc a u nas by asi dlho nevyskakovala, ak sa vyskytli nejake konflikty. So, ked v tom ma Camel jasno, nebolo by rozumne prijat tohto druida a radsej si pockat si na dalsieho (been a long wait anyway). Si neviem predstavit, ze by sa prijal member, ked je CL proti...srsly Offtopic: hlas CL by mal mat vacsiu vahu ako hlasy officierov, kedze sa vyzna viac do svojej clasy a nevznikali by rozne konflikty, co sa moze kedykolvek stat (qucko spominal niekde tu tie hlasy, tak to iba k tomu ). | |
|
| |
Burgy Nováčik
Počet príspevkov : 9 Join date : 13.09.2011 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica
| Predmet: Re: Naradin - resto druid Pi 30 september 2011, 18:07 | |
| podľa mna je cela komunikácia len o tolerancí a o porozumení,ak ma clovek trochu brainu konflikt musi rychlo zahrat do outu vyriesit to a pustit zahlavu,poucit sa a dalej to neriešit.Lamer hej bol flame ale vyriesil som to tak ze odpisal som 2vetami ktore davali vyznam a bolo v nich obsiahnute vsetko,poprial som im nech sa im darí napisal GL a tym to pre mna haslo.Zlí su len tí ktorí na zlé myslia Nara a k tebe- musim sa len pousmiat,niekedy mame aj dobré momentky xD pocuj niekedy skocim asi do ciech a pojdeme kamaratsky na pivo inak to nevidím | |
|
| |
DESMiANA Champion of Light
Počet príspevkov : 767 Join date : 28.09.2010 Age : 33 Bydlisko : Brno / Senica-Kunov
| Predmet: Re: Naradin - resto druid Ne 02 október 2011, 20:13 | |
| Camel prosim ta o vyjadrenie ci prijata/neprijata a closnem to.
(Tie prihlasky tu STRASNE dlho stoja nevybavene,najradsej by som to closla po tyzdni ale tak bez vyjadrenia CL sa to neda. Ludia potom stratia zaujem si tu vobec nieco podavat :/ ) | |
|
| |
Quintas Hero
Počet príspevkov : 355 Join date : 18.04.2011 Age : 41 Bydlisko : Liberec
| Predmet: Re: Naradin - resto druid Ne 02 október 2011, 20:34 | |
| - DESMiANA napísal:
- Camel prosim ta o vyjadrenie ci prijata/neprijata a closnem to.
(Tie prihlasky tu STRASNE dlho stoja nevybavene,najradsej by som to closla po tyzdni ale tak bez vyjadrenia CL sa to neda. Ludia potom stratia zaujem si tu vobec nieco podavat :/ ) Nechci mluvit za Camela, ale myslím, že se vyjádřil už dříve celkem jasně, a on není ten, který mění názory jak korouhvička Mimoto Naradin už je v VOI. by des: ano neni z tych ale nevedela som ze ci napriek tomu sa nezobrala na test (nebolo by to prvy ani posledny krat co by sa slo proti slovu CL ) anyway,closujem to ako neprijata. | |
|
| |
zastaph Champion of Light
Počet príspevkov : 1019 Join date : 23.07.2010 Age : 40 Bydlisko : Levice
| Predmet: Re: Naradin - resto druid Št 13 október 2011, 02:33 | |
| Viem ze to uz je dlha doba a ze som sa mozno mohol skor vyjadrit, ale uprimne povedane, prihlasky ostatnych classov ktorych niesom CL, vnimam vacsinou naozaj len okrajovo (t.j. precitam si niektore zaujimave casti prihlasky) a zriedkakedy sa vyjadrim. V tomto si myslim, zeby sa o to mali starat hlavne CL. Tato prihlaska bola specialna v tom, ze ide o cloveka, ktoreho pozname dlhu dobu a prepac Desmi ze sa to taha, ale niekedy je to naozaj tazke rozhodnut sa:)
Ako GM plne respektujem namietky CL a berem to ako dolezity nazor, ktory urcite treba zohladnit. Ak by sme to tak nerobili, mozme rovno zrusit institut CL a prijimat na zaklade spolocnych rozhodnuti. Nemyslim si vsak, ze to je dobre riesenie ked sa to CL podla mojho nazoru uz celkom slusne zabehlo. Nepaci sa mi ale Camelkov pristup typu "ak ho/ju zoberete, ja koncim".
Na druhej strane respektujem nazory ostatnych ludi co tu pisali a samozrejme im dakujem ze pisali. Situacia je tazka na rozhodovanie. Takze vysledok: ostaneme pri verdikte "neprijata" ale moze s nami aj dalej chodit healit utorkovy raid. Toto riesenie je sice len take polovicne, kedze su plany dat tam EPGP a to funguje len pre clenov G, ale ma potencial nesposobit ziadne problemy v guilde, co je dolezite.
| |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Naradin - resto druid | |
| |
|
| |
| Naradin - resto druid | |
|