* Nick postavy(must be 80):Mathynnko
* Class,Spec,Offspec,Profese: Druid , resto , bala
* Vaše Gearscore: 6104 GS pvp eq
* Info o altech (nick,class,spec,GS): tauren warrior 80 lvl - prestal som hrať na začiatku deadly sezone , Undead Mage 80 lvl prestal som hrať na konci furi sezony
* Kolik ti je let? 17
* Průměrné fps na raidu , obvyklá latence,nemáš s tím problémy? v dalarane 40 fps , iné oblasti 60 fps a raidy niečo okolo 30 Fps nemám problémy s Fps ani internetom.
* DPS na dummy po 1 Milionu dmgu: sorry ale nejde mi DMG meter
a balance nehrám velmi skôr resto.
* Jak ti vyhovuje náš raid time?Podmínka pro raidovaní je mít program TS 3 umíš ho :TS3 mám mikrák mám ... a raidy kludne môžu byť termíny
* Tvé PVE zkušenosti (tzn. kolik let hráš,na jakych serverech,za jake postavy, kolik máš odprogressovaných bossu):fuha od 2.4.3 na anthorii + funka nejaké za všetko viem hrať okrem DK , TBC všetko down a s wotlk všetko po ICC.
* Kde čerpáš informácie o svojej classe? nikde
* Predchazející guilda,důvod proč jsi ji opustil a důvod proč chceš join CHOL a co
od toho očekávaš? Znáš tu někoho kdo by sa za tebe mohl zaručit? jak sa robili davnejšie prevody prvá guilda bol CHOL , leavol som ju preto lebo som prestal hrať asi mesiac pred prázdninami až do teraz nooo poznám tam ludí vela
* Cokoliv chceš dodat např. o sobě(nepovinne) Pats smrdí :DDD