Champions of Light - forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Momentalne uz guilda nie je aktivna.

DomovDomov  GalleryGallery  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  PrihláseniePrihlásenie  

Tmar ziadost o prijatie

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
Anonymný
Anonymný

Tmar ziadost o prijatie Empty
OdoslaťPredmet: Tmar ziadost o prijatie   Tmar ziadost o prijatie EmptySt 31 august 2011, 03:11

1. Tmar 80 lvl

2.Paladin Retribution 6050 GS / Protection 5600 GS

3.
4.Mam 20

5.FPS okolo 60 facha v pohode ICC okolo 50 +++ latency bez problemu 12

6.Raid time mi vyhovuje som tu dost casto takze bez problemu ... TS3 ovladam pouzivam nemam s nim problem + mikrak samozrejmost

7.Predchadzajce guildy The power of nightmares tam som bol ked som zacinal ta sa potom rozpadla neskor som siel do guildy Vsemirne Pindy ta sa tiez rozpadla a teraz som bol v Concilium Trisfal ale tam sa nejak prestali chodit raidy tak som leavol a preto hladam stabilnu guildu kde sa mam co priucit a cerpat nove infi :-)

8.Mam v tejto guildy zopar kamosov napr. Gem alebo Ppriest s PPriestom som uz pisal on ma taktiez Protect palacha co asi viete a kontroloval mi talenty aj sockety vsetko co bolo zlesom napravil tak snad mi dovolite sa k nim pripojit :-)
Chcem este dodat aj keby nebolo mozne chodievat s vami raidy tak chcel bysom byt v tejto guilde aby som ziskal nejake nove info :-) vdaka za vas cas

NO Raid progres NAXX full clear , ULD co bolo otvorene clear TOC 10/25 Clear akurat ICC 10 som dal po blood quen a ICC 25 po Rotface a to som chodil ako Tank takze utankujem v pohode aj ked pochybujes Smile a poripade mozem by OT s tymto EQ 5600 GS len nazberat vsetky veci naraz sa neda tak postupne zvysujem GS ...

A 6050 GS mam PVP ale pracujem na PVE retri a tie teamy som pouzival len na odohratie kedze som dal rat, ktory som potreboval a PVP som chodieval kedysi teraz ma to uz nelaka ...

A DPS na dummy no mam len v PVP eq a to 5k+++ ale chel by som skor chodit raidy ako tank nez dmg Smile

A UI pouzivam zakladny z Blizz

Naposledy upravil miro dňa St 31 august 2011, 06:48, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
DESMiANA
Champion of Light
Champion of Light
DESMiANA

Počet príspevkov : 767

OdoslaťPredmet: Re: Tmar ziadost o prijatie   Tmar ziadost o prijatie EmptySt 31 august 2011, 03:35

Choo napísal:

UPOZORNĚNÍ PRO UCHAZEČE
Pokud máme vůbec přemýšlet o tobě,odpověz na všechny otázky! Mysli na to,že přihláška je tvoja prezentace pro nás,proto si na ni dej patřične záležet.

raid progress? dps na dummy? screen ui?

potom ten equip mas PvP retri.. to sa hlasis ako PvP hrac do pve guildy? 2v2 rat 1605,3v3 1215..? are you serious?

a z tvojej prihlasky mam trochu dojem ze si len zberac equipu.. neviem co by si u nas tankoval s 5600 GS a kebyze mas aj retri pve,nezmestil by si sa do raidu kedze mame stabilne 4 retriny na dva raidy...

vyzeras byt mily a citlivy chlapec (Very Happy) a preto mi trha srdce dať ti proti ale prepac inak to nevidim.
Návrat hore Goto down
Langi
Hero
Hero
Langi

Počet príspevkov : 387

OdoslaťPredmet: Re: Tmar ziadost o prijatie   Tmar ziadost o prijatie EmptySt 31 august 2011, 04:36

Beriem ako Joke mas ZA
Návrat hore Goto down
Alpacinosvk
Hero
Hero
Alpacinosvk

Počet príspevkov : 350

OdoslaťPredmet: Re: Tmar ziadost o prijatie   Tmar ziadost o prijatie EmptySt 31 august 2011, 12:15

PROTI pve aj pvp , myslim ze to netreba komentovat ani .
Návrat hore Goto down
romantank
Champion of Light
Champion of Light
romantank

Počet príspevkov : 1044

OdoslaťPredmet: Re: Tmar ziadost o prijatie   Tmar ziadost o prijatie EmptySt 31 august 2011, 23:59

malo retrin nas je? ani nahodou bracho ale retri zapomen za mna ne! som proti a je mi jedno kam by si bol zarazeny lebo aj tanku je dost jeste se vratil aj datel dokonce
tu mas dokonce napisene STOP STAV
http://chol.omgforum.net/t186-topic

PROTI!!
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Tmar ziadost o prijatie   Tmar ziadost o prijatie Empty

Návrat hore Goto down

Tmar ziadost o prijatie
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Ziadost o vstup - Pristpowa

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Champions of Light - forum :: Neprijatí-
Prejdi na: