1. Tmar 80 lvl
2.Paladin Retribution 6050 GS / Protection 5600 GS
3.
4.Mam 20
5.FPS okolo 60 facha v pohode ICC okolo 50 +++ latency bez problemu 12
6.Raid time mi vyhovuje som tu dost casto takze bez problemu ... TS3 ovladam pouzivam nemam s nim problem + mikrak samozrejmost
7.Predchadzajce guildy The power of nightmares tam som bol ked som zacinal ta sa potom rozpadla neskor som siel do guildy Vsemirne Pindy ta sa tiez rozpadla a teraz som bol v Concilium Trisfal ale tam sa nejak prestali chodit raidy tak som leavol a preto hladam stabilnu guildu kde sa mam co priucit a cerpat nove infi :-)
8.Mam v tejto guildy zopar kamosov napr. Gem alebo Ppriest s PPriestom som uz pisal on ma taktiez Protect palacha co asi viete a kontroloval mi talenty aj sockety vsetko co bolo zlesom napravil tak snad mi dovolite sa k nim pripojit :-)
Chcem este dodat aj keby nebolo mozne chodievat s vami raidy tak chcel bysom byt v tejto guilde aby som ziskal nejake nove info :-) vdaka za vas cas
NO Raid progres NAXX full clear , ULD co bolo otvorene clear TOC 10/25 Clear akurat ICC 10 som dal po blood quen a ICC 25 po Rotface a to som chodil ako Tank takze utankujem v pohode aj ked pochybujes
a poripade mozem by OT s tymto EQ 5600 GS len nazberat vsetky veci naraz sa neda tak postupne zvysujem GS ...
A 6050 GS mam PVP ale pracujem na PVE retri a tie teamy som pouzival len na odohratie kedze som dal rat, ktory som potreboval a PVP som chodieval kedysi teraz ma to uz nelaka ...
A DPS na dummy no mam len v PVP eq a to 5k+++ ale chel by som skor chodit raidy ako tank nez dmg
A UI pouzivam zakladny z Blizz