Champions of Light - forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Momentalne uz guilda nie je aktivna.

DomovDomov  GalleryGallery  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  PrihláseniePrihlásenie  

Alaryus-protection

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
Anonymný
Anonymný

Alaryus-protection Empty
OdoslaťPredmet: Alaryus-protection   Alaryus-protection EmptyPo 01 august 2011, 10:12

1. Alaryus
2. warr-main prot, off spec arms, bs(3icc recepty a nejake s toc)a jwc
3. 5957
4.ked som dal link a chcel som poslat prihlasku tak mi iba napisalo "You are not allowed to post links and emails" takze poslem link nejako inac alebo ingame Smile
5. par low lvl altov ktore som si spravil ked som sa nudil ale teraz na nic vobec nehram.
6. 17
7. fps 40-50 lat okolo 25, nezvyknem mat problemy s lagovanim etc
8. neviem, dps na dummy je pre warriorov fail + ako prot este viac kedze rage nemam ked do mna nik nebije Smile
9. ziadny nemam a kedze teraz nemam gildu tak sa mi moc nechce ist nejaky raid s lfg, ale ak to bude nutne tak si ho pojdem spravit.Inac mam classic ui, par addonov ako debuffilter a quartz inac nic take co by mi menilo ui.
10. raid cas mi vyhovuje, TS3 mam, nemam s nim ziaden problem mikrak tiez.
11. ked som zacinal tankovat chodil sa este naxx/ulduar naxx aj odprogresovany mam, ulduar mozno prvych 3bossov( co vtedy sli)ale inac nie, potom toc 10/25 togc 10/25 cele, icc 10 "cele" stym ze som este nebol tych novych otvorenych bossov kedze minuly tyzden som tu nebol,icc 25 tak isto s vynimkou ze profesora sa nam nepodarilo dat.
12. wowwiki/wowhead alebo aj ine stranky podla toho co ujo google najde prve ked nieco potrebujem vediet Very Happy
13. Lmyc-dovod rozpad gildy. K chol chcem pretoze ste schopna gilda a chcem dalej hrat pve na dobrej urovni a dost ludi z lmyc slo k vam.Z chol budem poznat asi iba ludi co ste dobrali z lmyc Smile

Viem ze warriorov mate closed, tankov asi tiez ale rad by som k vam siel pretoze dobry tank sa snad hodi vzdy a chcel by som nadalej raidovat s ludmi z lmyc co sli k vam a samozrejme sa zlepsovat a verim ze nejake miesto u vas by sa pre mna naslo Smile
Návrat hore Goto down
Reveal
Hero
Hero
Reveal

Počet príspevkov : 379

Alaryus-protection Empty
OdoslaťPredmet: Re: Alaryus-protection   Alaryus-protection EmptyPo 01 august 2011, 10:23

Alpa nwm kde už písal že máme warrior stop stav u každého specu. Takže ďakujeme skus štastie inde. GL
Návrat hore Goto down
Alpacinosvk
Hero
Hero
Alpacinosvk

Počet príspevkov : 350

Alaryus-protection Empty
OdoslaťPredmet: Re: Alaryus-protection   Alaryus-protection EmptyPo 01 august 2011, 11:33

Warrov mame dostatok skus stastie inde .
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

Alaryus-protection Empty
OdoslaťPredmet: Re: Alaryus-protection   Alaryus-protection EmptyUt 02 august 2011, 06:38

ok, dakujem za odpoved
Návrat hore Goto down
Sponsored content

Alaryus-protection Empty
OdoslaťPredmet: Re: Alaryus-protection   Alaryus-protection Empty

Návrat hore Goto down

Alaryus-protection
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» drakuss-protection
» Humanwar - Protection
» Trinityelf - Protection paladin
» [PRIJATY] Jayling - protection paladin

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Champions of Light - forum :: Neprijatí-
Prejdi na: