Thut Hero
Počet príspevkov : 262 Join date : 07.08.2010 Age : 33 Bydlisko : staroBRNO
| Predmet: Re: Thre - PvP Disco / Holy Po 01 august 2011, 09:33 | |
| No Desminko, ridil sem se radou kterou jsi mi dala a cetl jsem i prispevky ostatnich, a narazil sem na Qckuv post o "krasne prihlasce" v topicu od IxD. Ja nemam dojem ze bych te psychicky sikanoval ale bylo mi to v jednom locknutym topicu vzpomenuto A to s tim reagovanim, vzpomnel bych si na nas rozhovor kde jsi mi psala ze mas stejny pravo reagovat na foru jako ja. | |
|
Alpacinosvk Hero
Počet príspevkov : 350 Join date : 24.08.2010 Age : 33 Bydlisko : Furca, Kosice Ghetto
| Predmet: Re: Thre - PvP Disco / Holy Po 01 august 2011, 11:12 | |
| Ano Cukr spominam si jak si choosemu plakal kazdy den ze nemas trinket z anuba ze nebudes hrat (to ritovlezstvo tvoje bolo extra ) Vieme preco si skoncil , vieme co si za kretena , vieme ze s tebou nikto nic nechce mat ,dakujem ze tu pises aspon krasne potvrzdujes to co vsetci davno vieme - holt decko , pako ktore sa nikdy nezmeni Poprosim Admina bann na toho soplaka nech sa stara o svoje veci lebo ako vieme staral sa do vsetkeho do coho ho nikdy nic nebolo . K tomu ze sa niekde trepem diky , Nadavky obcas boli j ale aspon neplacem na fore guildy ktora ta ma rada asi tak jak konske lajno . /flexuj si doma na umyvadlo . PS: Nestrapnuj sa tu viac ako to ze si sa rozplakal ked si nedostal inv a dal sa zabanovat (pre mna si fagan prepac moj krasny ) Premazte ie sracky v tej prihlaske dik . aj moje aj toho ehm cloveka | |
|
zastaph Champion of Light
Počet príspevkov : 1019 Join date : 23.07.2010 Age : 40 Bydlisko : Levice
| Predmet: Re: Thre - PvP Disco / Holy Po 01 august 2011, 12:29 | |
| - Cukr napísal:
- Tohle byvala kdysi (KDYSI BYVALA) super guilda
Co je "super"? Relativny pojem. Pre mna je dolezite, aby sme mali schopne raidy a davali vsetkych open bossov. To, ze vela ludi z guildy nema dobre vztahy medzi sebou, je bohuzial prirodzene. Kazdy s kazdym si sadnut nemoze. Kym si to ale riesia mimo raid a nezatazuju tym raid, je mi to jedno. Hlavne aby bolo dobre PVE. Ak teda predpokladame, ze "super" je synonymom pre dobre PVE, tak potom sme "super" este stale. - Cukr napísal:
- ale jak to tu tak procitam, tak vidim, ze se z toho akorat tak stalo paskvil, kde se kouka jenom na GS - nemas GS, tahni lamo.
GS je, ci chces alebo nie, objektivnym ukazovatelom pre hodnotenie PVE skusenosti daneho charu, a preto nanho musime prihliadat. ------------------------------------------------------------------------------------------------ Co sa tyka prihlasky, hlasis sa ako PVP hrac, ktorych sme prijali uz viacero. Avsak niektori hraci z guildy, ktorych skusenosti a prehlad v PVP diani na serveri povazujem za dostatocne, sa vyjadrili, ze by sme mali prijimat len velmi skusenych PVP-ckarov. A teba medzi nich, bohuzial nezaradili. Takze vysledok je taky, ze prihlaska sa zamieta. Maj sa pekne a skus stastie inde. | |
|
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Thre - PvP Disco / Holy Po 01 august 2011, 16:21 | |
| dobře, a jak ví že nejsem také zkušený ? Ale ok přijámým to |
|
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Thre - PvP Disco / Holy Po 01 august 2011, 16:21 | |
| Na anthorce je to asi stejné jako všude gear = vše co můžeš mít
|
|
Deumos Veteran
Počet príspevkov : 118 Join date : 21.07.2010 Age : 39 Bydlisko : near Nitra