Champions of Light - forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Momentalne uz guilda nie je aktivna.

DomovDomov  GalleryGallery  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  PrihláseniePrihlásenie  

Thre - PvP Disco / Holy

Goto down 
+5
Alpacinosvk
Deumos
Langi
DESMiANA
Reveal
9 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2
AutorSpráva
Thut
Hero
Hero
Thut

Počet príspevkov : 262

Thre - PvP Disco / Holy - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Thre - PvP Disco / Holy   Thre - PvP Disco / Holy - Stránka 2 EmptyPo 01 august 2011, 09:33

No Desminko, ridil sem se radou kterou jsi mi dala a cetl jsem i prispevky ostatnich, a narazil sem na Qckuv post o "krasne prihlasce" v topicu od IxD. Ja nemam dojem ze bych te psychicky sikanoval ale bylo mi to v jednom locknutym topicu vzpomenuto Wink A to s tim reagovanim, vzpomnel bych si na nas rozhovor kde jsi mi psala ze mas stejny pravo reagovat na foru jako ja.
Návrat hore Goto down
Alpacinosvk
Hero
Hero
Alpacinosvk

Počet príspevkov : 350

OdoslaťPredmet: Re: Thre - PvP Disco / Holy   Thre - PvP Disco / Holy - Stránka 2 EmptyPo 01 august 2011, 11:12

Ano Cukr spominam si jak si choosemu plakal kazdy den ze nemas trinket z anuba ze nebudes hrat (to ritovlezstvo tvoje bolo extra Very Happy) Smile Vieme preco si skoncil , vieme co si za kretena , vieme ze s tebou nikto nic nechce mat ,dakujem ze tu pises aspon krasne potvrzdujes to co vsetci davno vieme - holt decko , pako ktore sa nikdy nezmeni Smile Poprosim Admina bann na toho soplaka nech sa stara o svoje veci lebo ako vieme staral sa do vsetkeho do coho ho nikdy nic nebolo .
K tomu ze sa niekde trepem diky Smile, Nadavky obcas boli j ale aspon neplacem na fore guildy ktora ta ma rada asi tak jak konske lajno . /flexuj si doma na umyvadlo .

PS: Nestrapnuj sa tu viac ako to ze si sa rozplakal ked si nedostal inv a dal sa zabanovat Very Happy (pre mna si fagan prepac moj krasny )

Premazte ie sracky v tej prihlaske dik . aj moje aj toho ehm cloveka Very Happy
Návrat hore Goto down
zastaph
Champion of Light
Champion of Light
zastaph

Počet príspevkov : 1019

OdoslaťPredmet: Re: Thre - PvP Disco / Holy   Thre - PvP Disco / Holy - Stránka 2 EmptyPo 01 august 2011, 12:29

Cukr napísal:
Tohle byvala kdysi (KDYSI BYVALA) super guilda
Co je "super"? Relativny pojem. Pre mna je dolezite, aby sme mali schopne raidy a davali vsetkych open bossov. To, ze vela ludi z guildy nema dobre vztahy medzi sebou, je bohuzial prirodzene. Kazdy s kazdym si sadnut nemoze. Kym si to ale riesia mimo raid a nezatazuju tym raid, je mi to jedno. Hlavne aby bolo dobre PVE. Ak teda predpokladame, ze "super" je synonymom pre dobre PVE, tak potom sme "super" este stale.
Cukr napísal:
ale jak to tu tak procitam, tak vidim, ze se z toho akorat tak stalo paskvil, kde se kouka jenom na GS - nemas GS, tahni lamo.
GS je, ci chces alebo nie, objektivnym ukazovatelom pre hodnotenie PVE skusenosti daneho charu, a preto nanho musime prihliadat.

------------------------------------------------------------------------------------------------
Co sa tyka prihlasky, hlasis sa ako PVP hrac, ktorych sme prijali uz viacero. Avsak niektori hraci z guildy, ktorych skusenosti a prehlad v PVP diani na serveri povazujem za dostatocne, sa vyjadrili, ze by sme mali prijimat len velmi skusenych PVP-ckarov. A teba medzi nich, bohuzial nezaradili. Takze vysledok je taky, ze prihlaska sa zamieta. Maj sa pekne a skus stastie inde.
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Thre - PvP Disco / Holy   Thre - PvP Disco / Holy - Stránka 2 EmptyPo 01 august 2011, 16:21

dobře, a jak ví že nejsem také zkušený ? Ale ok přijámým to
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Thre - PvP Disco / Holy   Thre - PvP Disco / Holy - Stránka 2 EmptyPo 01 august 2011, 16:21

Na anthorce je to asi stejné jako všude gear = vše co můžeš mít
Návrat hore Goto down
Deumos
Veteran
Veteran
Deumos

Počet príspevkov : 118

OdoslaťPredmet: Re: Thre - PvP Disco / Holy   Thre - PvP Disco / Holy - Stránka 2 EmptyŠt 11 august 2011, 06:38

Dajte to uz do neprijatych, tis a slow process, ya rly.
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Thre - PvP Disco / Holy   Thre - PvP Disco / Holy - Stránka 2 Empty

Návrat hore Goto down

Thre - PvP Disco / Holy
Návrat hore 
Strana 2 z 2Choď na stránku : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» holy/prot
» Disco , Dance
» Dilana- Disco, shadow
» Holy priest - Anife
» Fergie-Shadow Pve/Disco PvP Priest

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Champions of Light - forum :: Neprijatí-
Prejdi na: