Champions of Light - forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Momentalne uz guilda nie je aktivna.

DomovDomov  GalleryGallery  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  PrihláseniePrihlásenie  

drakuss-protection

Goto down 
+5
zastaph
Alpacinosvk
DESMiANA
Maho
Langi
9 posters
AutorSpráva
Anonymný
Anonymný

drakuss-protection Empty
OdoslaťPredmet: drakuss-protection   drakuss-protection EmptySo 30 júl 2011, 07:50

* Nick postavy drakúss
* Class,Spec,Offspec,Profese warrior -> arms -> prot -> JWC,bs
* Vaše Gearscore 5731 pve, 5800 pvp arms, pve dmg 5650+
* Talent strom talenty ukazem ve hre tuná to blbne

* Info o altech rogun 19 twink

* Kolik ti je let? 17
* Průměrné fps na raidu , obvyklá latence,nemáš stím problémy? nemám v raidoch pohode
* Jak ti vyhovuje náš raid time?Podmínka pro raidovaní je mít program TS 3 umíš ho raid time mi vyhovuje, na raid som tu vždy ked je treba..
* používat, nebude to pro tebe problém? Mikrofon výhodou. ziaden problem
* Tvoje PVE zkušenosti. tak odprogresovane mam asi vsetko, naxx, uld, toc/togc ci uz 10 alebo 25 vsetko clear. ICC 10 , ICC 25 tiez
* Kde čerpáš informácie o svojej classe? popýtal som sa good warov...
* Predchazející Guilda duvod proc jsi ji opustil? LMYC, rozpadla sa....
*Důvod proč chces join CHOL a co od toho očekávaš? cel by som si konečne poradne zaraidovat s goood guild ako ste vy

armor 36500 defense 580 dodge 33.55% parry 25.45% block 17.65%

Viem ze warriorov mate dost, a ratam s tym ze do raidu sa nemusim dostat ale som ochotny cakat na prilezitost.
Návrat hore Goto down
Langi
Hero
Hero
Langi

Počet príspevkov : 387

drakuss-protection Empty
OdoslaťPredmet: Re: drakuss-protection   drakuss-protection EmptySo 30 júl 2011, 07:58

Takze vravis ze si zabil Anubaraka na TOGC 25, Profesora a aj Queenu na 25 Smile
toho berte clown
Návrat hore Goto down
Maho
Veteran
Veteran

Počet príspevkov : 224

drakuss-protection Empty
OdoslaťPredmet: Re: drakuss-protection   drakuss-protection EmptySo 30 júl 2011, 08:09

ze si bol v lmyc? bullshit, chlapce moj ty uz nepozeraj poobede tie romanticke komedie lebo z nich mas nocne mory. Uz asi nevies co by si mal skopirovat. Aj tak uplne posledna veta presne skopirovana z topicu Mado - retri/ prot akurat len slovo paladinov si vymenil za warriorov Very Happy Very Happy
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

drakuss-protection Empty
OdoslaťPredmet: Re: drakuss-protection   drakuss-protection EmptySo 30 júl 2011, 08:13

není to tak maho hej ? a v lmyc som bol ale ne v tom raide de si bol ty sa spýtaj ludi stade
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

drakuss-protection Empty
OdoslaťPredmet: Re: drakuss-protection   drakuss-protection EmptySo 30 júl 2011, 08:14

ako bol som ale anuba som nedal ...
Návrat hore Goto down
Maho
Veteran
Veteran

drakuss-protection Empty
OdoslaťPredmet: Re: drakuss-protection   drakuss-protection EmptySo 30 júl 2011, 08:20

v gilde si nebol, tak mi povedz v ktorom raide si chodil a v akom case Very Happy lebo main som chodil s palachom, druhy s magom a treti s huntom. tak si tu chlapce neser do huby a radsej napis pravdu, nesnaz sa prizivit na tom ze teraz si vela ludi dava z lmyc prihlasku.
Návrat hore Goto down
DESMiANA
Champion of Light
Champion of Light
DESMiANA

Počet príspevkov : 767

drakuss-protection Empty
OdoslaťPredmet: Re: drakuss-protection   drakuss-protection EmptySo 30 júl 2011, 08:20

boze drako bez spat... robis tu zo seba dilina Very Happy

btw maho zabil Very Happy Very Happy
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

drakuss-protection Empty
OdoslaťPredmet: Re: drakuss-protection   drakuss-protection EmptySo 30 júl 2011, 08:23

maho spitaj sa airima abo koho
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

drakuss-protection Empty
OdoslaťPredmet: Re: drakuss-protection   drakuss-protection EmptySo 30 júl 2011, 08:24

nesom drako Smile
Návrat hore Goto down
Alpacinosvk
Hero
Hero
Alpacinosvk

Počet príspevkov : 350

drakuss-protection Empty
OdoslaťPredmet: Re: drakuss-protection   drakuss-protection EmptySo 30 júl 2011, 08:56

Dobre moj zlaty ja sa vyjadrim tiez ak teda mozem Smile Uplne prva Vec tak v Strucnosti by som to prebehol len :

1: (* Kolik ti je let? 17) - To si fakt myslis ze ti niekto uveri ? Ked mas 13 tak zjem mydlo aj s umyvadlom .

2: ( Průměrné fps na raidu , obvyklá latence,nemáš stím problémy? nemám v raidoch pohode)- Priemerne FPS sa udava v Cislach, Slovosled tej vety je tiez bliziaci sa hunskym kmenom ako CZ - SK ,

3. (používat, nebude to pro tebe problém? Mikrofon výhodou. ziaden problem) - Pre teba ziaden problem ale vies co by bolo keby si nieco povedal a 24 Ludi by sa smialo cely cas ? Wipe - Wipe - Wipe ....

4. (* Kde čerpáš informácie o svojej classe? popýtal som sa good warov... ) - Od Tatka ?Very Happy Very Happy od koho presne by ma zaujimalo . To jakeby som sa ta spytal ako sa mas a ty mi povies ze ta boli brucho .. ..madness

5. (* Predchazející Guilda duvod proc jsi ji opustil? LMYC, rozpadla sa.... ) - Myslim ze Mado to dost ozrejmil tam hore Very Happy

6. ( Jak ti vyhovuje náš raid time?Podmínka pro raidovaní je mít program TS 3 umíš ho raid time mi vyhovuje, na raid som tu vždy ked je treba..)- Raid obcas trva aj do 19:00 si si fakt isty ze to nebude problem ? v tvojom veku sa este treba vyspat do krasi Smile.

Takze Suma Sumarum NEPRIJATY.

A Ked si Drahy Drako myslis ze to skusis o 2 tyzdne , rucim ti ze ta tu nevysmejem sam ........

PS: Ale sem tam na TS prist mozes Very Happy

peace.

Návrat hore Goto down
zastaph
Champion of Light
Champion of Light
zastaph

Počet príspevkov : 1019

drakuss-protection Empty
OdoslaťPredmet: Re: drakuss-protection   drakuss-protection EmptyNe 31 júl 2011, 03:40

Co keby si skusil za warloka, treba jedneho Demo Smile
Návrat hore Goto down
Reveal
Hero
Hero
Reveal

Počet príspevkov : 379

drakuss-protection Empty
OdoslaťPredmet: Re: drakuss-protection   drakuss-protection EmptyNe 31 júl 2011, 03:52

Za jakeho locka Zara?Very Happy

1. Sak píše že neni Drako:D
2. A keby ano tak je klamár a takých nechceme. lol!
Návrat hore Goto down
Dodo
Nováčik
Dodo

Počet príspevkov : 33

drakuss-protection Empty
OdoslaťPredmet: Re: drakuss-protection   drakuss-protection EmptyNe 31 júl 2011, 23:27

LoL PROTI
Návrat hore Goto down
zastaph
Champion of Light
Champion of Light
zastaph

drakuss-protection Empty
OdoslaťPredmet: Re: drakuss-protection   drakuss-protection EmptyPo 01 august 2011, 13:09

A ja to myslim vazne s tym warlokom! PRESVEDCI nas, ze tvoje dmg sa zlepsilo od cias, ktore vidno na obrazkoch, kedy si mal s rovakym eq a talentami presne podla mna o poznanie mensi dmg a nevedel si plne vyuzivat potencial warloka a mozno sa stane zazrak.

drakuss-protection Drako_dmg

A tu je strucne a jasne zhrnute vsetko o tebe:) Konverzacia prebehla po Brutallusovi 19.7.2009. Takze sa snaz dokazat, ze to uz nie je pravda:)

drakuss-protection Drako_whisp
Návrat hore Goto down
Jarci
Admin
Admin
Jarci

Počet príspevkov : 492

drakuss-protection Empty
OdoslaťPredmet: Re: drakuss-protection   drakuss-protection EmptyPo 01 august 2011, 19:18

Jeeej:D aj ja som tam este:D ,to je uz aka historia:D
Návrat hore Goto down
http://chol.omgforum.net
nwankwo
Hero
Hero

Počet príspevkov : 296

drakuss-protection Empty
OdoslaťPredmet: Re: drakuss-protection   drakuss-protection EmptyPo 01 august 2011, 20:50

zastaph napísal:
A ja to myslim vazne s tym warlokom! PRESVEDCI nas, ze tvoje dmg sa zlepsilo od cias, ktore vidno na obrazkoch, kedy si mal s rovakym eq a talentami presne podla mna o poznanie mensi dmg a nevedel si plne vyuzivat potencial warloka a mozno sa stane zazrak.

drakuss-protection Drako_dmg

A tu je strucne a jasne zhrnute vsetko o tebe:) Konverzacia prebehla po Brutallusovi 19.7.2009. Takze sa snaz dokazat, ze to uz nie je pravda:)

drakuss-protection Drako_whisp

Zara ale nenakladaj mu az tolko lebo to nezvladne to jeho mlade srdiecko a privodis mu infarkt alebo neaku dusevnu chrobu v tak mladom veku Razz
Návrat hore Goto down
Maho
Veteran
Veteran

drakuss-protection Empty
OdoslaťPredmet: Re: drakuss-protection   drakuss-protection EmptyPo 01 august 2011, 21:53

zarana wotafak? Very Happy ty mas vsetky dmg metre screenute aj vsetky whispi ci co?? sanka dolu šéfe Very Happy
Návrat hore Goto down
Reveal
Hero
Hero
Reveal

Počet príspevkov : 379

drakuss-protection Empty
OdoslaťPredmet: Re: drakuss-protection   drakuss-protection EmptyUt 02 august 2011, 00:05

Neviem prečo donho hustíte Draka ked jasne napísal že enni Drako. BTW Zara to maš screeny važne zo všetkých dungov čo si v živote bol. Very Happy
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

drakuss-protection Empty
OdoslaťPredmet: Re: drakuss-protection   drakuss-protection EmptyUt 02 august 2011, 00:24

jenže on je Drako Very Happy mám svý zdroje Smile
Návrat hore Goto down
zastaph
Champion of Light
Champion of Light
zastaph

drakuss-protection Empty
OdoslaťPredmet: Re: drakuss-protection   drakuss-protection EmptyUt 02 august 2011, 23:20

Mam dost screenov, sak to je dobre tak dozadu sa potom pozret, ake bolo zlozenie raidov a ako sa casom menili zostavy, je to zaujimave podla mna:) Najstarsie mam od jula 2009, kedy sa mi pokazil stary disk a kupil som novy.
Návrat hore Goto down
zastaph
Champion of Light
Champion of Light
zastaph

drakuss-protection Empty
OdoslaťPredmet: Re: drakuss-protection   drakuss-protection EmptyPi 05 august 2011, 05:47

Plati to iste co za warlocka, si neprijaty s tym, ze si precitaj co ti pisem v prihlaske za warlocka.
Návrat hore Goto down
Sponsored content

drakuss-protection Empty
OdoslaťPredmet: Re: drakuss-protection   drakuss-protection Empty

Návrat hore Goto down

drakuss-protection
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Alaryus-protection
» Humanwar - Protection
» Trinityelf - Protection paladin
» [PRIJATY] Jayling - protection paladin

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Champions of Light - forum :: Neprijatí-
Prejdi na: