Nick: Kocinka
Class: Druid,Balance,Resto,Tank, Jwc,Ench
GS: 5600/5900/5700
Věk: 21
Fps: 60 stálejch 24/day
Dmg: 7k, ale měl jsem maina resto 2roky a fekala, takže stačí pár itemu a doladím to
Raid time/Ts: vyhovuje mi to nejsem omezenej časem jsem na univerzitě, ts3 24/day, micro. mám
Zkušenosti pve: začínal jsem před 6lety na classiiku, hrál jsem 2roky priesta na TBC jsem měl pauzu hrál jsem málo přešlo se na WOTKL a začal jsem hrát 2roky druida, myslím že tyhle dvě class znám dokonale, ostatní tak normálka, jinak pokud neznám taktiku kouknu se na youtube.com, vše co je open na anthorce jsem byl.
Info o classe: forka, nebo od kámoše z offiku, ale já jsem tam nikdy nehrál, a nejlepší je si vše vyzkoušet radši 2x na bugthorii
Predchazející Guilda duvod proc jsi ji opustil? Důvod proč chces join CHOL a co
od toho očekávaš? Znáš tu někoho kdo by sa za tebe mohl zaručit?: Tak předchozí guilda pár jsem jich založil třeba incoming chtěl jsem udělat stálou partu 25man 30lidi v g nevyšlo to, protože na free to prostě moc nefunguje, a můj odchod z mojí dosavadní guildy LOCH MODAN je protože leavnul Andiron kterej se o guildu jedinej staral, a já chci mít stále party TOGC/ICC a ne sedět v DALU a jsem pve hráč :-P. Očekávám že ať už za balance nebo za resto mě vezmete do stabilní party a budem dávat firsty jako já dřív s OFFLINE, a prostě kopec srandy srazy hlavně raidování do noci atd.. Znám z Chol Choseho dřív jsem k vám chtěl jít, ale chodili jste raidy v pátek a soboty, a to jsem chodil chlastat!! Přihláška není dokonalá, ale snažil jsem se a už chci raidovat... :-D dikes all!