Champions of Light - forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Momentalne uz guilda nie je aktivna.

DomovDomov  GalleryGallery  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  PrihláseniePrihlásenie  

Kocinka - balance/resto

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
Kocinka
Anonymný

Kocinka - balance/resto Empty
OdoslaťPredmet: Kocinka - balance/resto   Kocinka - balance/resto EmptyPo 25 júl 2011, 06:24

Nick: Kocinka
Class: Druid,Balance,Resto,Tank, Jwc,Ench
GS: 5600/5900/5700
Věk: 21
Fps: 60 stálejch 24/day
Dmg: 7k, ale měl jsem maina resto 2roky a fekala, takže stačí pár itemu a doladím to
Raid time/Ts: vyhovuje mi to nejsem omezenej časem jsem na univerzitě, ts3 24/day, micro. mám
Zkušenosti pve: začínal jsem před 6lety na classiiku, hrál jsem 2roky priesta na TBC jsem měl pauzu hrál jsem málo přešlo se na WOTKL a začal jsem hrát 2roky druida, myslím že tyhle dvě class znám dokonale, ostatní tak normálka, jinak pokud neznám taktiku kouknu se na youtube.com, vše co je open na anthorce jsem byl.
Info o classe: forka, nebo od kámoše z offiku, ale já jsem tam nikdy nehrál, a nejlepší je si vše vyzkoušet radši 2x na bugthorii

Predchazející Guilda duvod proc jsi ji opustil? Důvod proč chces join CHOL a co
od toho očekávaš? Znáš tu někoho kdo by sa za tebe mohl zaručit?:
Tak předchozí guilda pár jsem jich založil třeba incoming chtěl jsem udělat stálou partu 25man 30lidi v g nevyšlo to, protože na free to prostě moc nefunguje, a můj odchod z mojí dosavadní guildy LOCH MODAN je protože leavnul Andiron kterej se o guildu jedinej staral, a já chci mít stále party TOGC/ICC a ne sedět v DALU a jsem pve hráč :-P. Očekávám že ať už za balance nebo za resto mě vezmete do stabilní party a budem dávat firsty jako já dřív s OFFLINE, a prostě kopec srandy srazy hlavně raidování do noci atd.. Znám z Chol Choseho dřív jsem k vám chtěl jít, ale chodili jste raidy v pátek a soboty, a to jsem chodil chlastat!! Přihláška není dokonalá, ale snažil jsem se a už chci raidovat... :-D dikes all!
Návrat hore Goto down
zastaph
Champion of Light
Champion of Light
zastaph

Počet príspevkov : 1019

OdoslaťPredmet: Re: Kocinka - balance/resto   Kocinka - balance/resto EmptyPo 25 júl 2011, 06:33

Dal si si rovno prihlasku do "Prijati", nejak si veris:) Asi si sa pomylil, presunul som to.

Kedze aktualne skoncil Darkenus a hlasia sa nam 2ja novi balance druidi, mohol by si nahradit Darkenusa a chodit ako restak.
Návrat hore Goto down
Camelko
Veteran
Veteran
Camelko

Počet príspevkov : 159

OdoslaťPredmet: Re: Kocinka - balance/resto   Kocinka - balance/resto EmptyPo 25 júl 2011, 08:05

nikde tu nevidim link na talenty a link na UI mas 3 specy ale ktory je pre teba prioritny bez ohladu na G ? a celkom by ma zaujimalo ako mas poskladany eq aj na tom zalezi nejde len o GS
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Kocinka - balance/resto   Kocinka - balance/resto EmptyPo 25 júl 2011, 08:38

ak mi Zara dovoli sa k tomu vyjadrit, tak rad by som sa k tomu este vyjadril Very Happy
1) dopln talent stromy
2) nahrad ma ako restak
3) Camel ta zauci, on je dobry ucitel Wink
4) ked hravas od classic WoW na akom patchi si zacinal, resp. na akom serveri si zacinal? (Holy Land si pamatas? )
Inak ak by som mohol ZA

P.S. Prihlasku by som trocha stylisticky upravil Very Happy
Návrat hore Goto down
blinkme
Bažant
Bažant
blinkme

Počet príspevkov : 52

OdoslaťPredmet: .   Kocinka - balance/resto EmptyPo 25 júl 2011, 20:32

Ja som ZA este si pamatam z offline .. dobry hrac Smile
Návrat hore Goto down
DESMiANA
Champion of Light
Champion of Light
DESMiANA

Počet príspevkov : 767

OdoslaťPredmet: Re: Kocinka - balance/resto   Kocinka - balance/resto EmptySt 27 júl 2011, 05:41

Kocinka napísal:
dřív jsem k vám chtěl jít, ale chodili jste raidy v pátek a soboty

lenze raidy sa stale chodia cez vikend (sobota a nedela),bude ti tento raid time vyhovovat?
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Kocinka - balance/resto   Kocinka - balance/resto Empty

Návrat hore Goto down

Kocinka - balance/resto
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Champions of Light - forum :: Neprijatí-
Prejdi na: