| Lieth-frostfirebolt spec | |
|
+6Lamer Pats Pikóó Thut Jarci DESMiANA 10 posters |
Autor | Správa |
---|
Anonymný Anonymný
| Predmet: Lieth-frostfirebolt spec Ne 10 júl 2011, 22:49 | |
| Lieth gnome mage, frostfire bolt spec, dual frost trans. alchemy + sh. tailor talentyuickoDalsi postavy: Queathel-demo lock Giannaa-unholy dk a spousta low lvl altu Dps jsem po 1 mil. dmg na heroic training dummy mel 4583, selfbuffed Gearscore je 5151, 4 casti t9, jinak PoS/emblem gear + crafty, proste co clovek ziska pred raidem. Lieth je 80tka 3 dny a ma na ni odehrano 27 hodin. Je mi 23, su Brnak S fps na raidu nemam problem vetsinou jsem nad 40, latence taky v pohode kolem 50 ms S raid casem nemam problem, jedine kdy nemuzu tak je utery vecer pac je ICC 25 s lockem a ctvrtek vecer to mam ICC 10 s lockem teamspeak mam a pouzivam, mikrak taky Jako guilda jsme progressovali ToC/ToGC 10 a ted ICC 10, ICC 25 chodim s alt raidem v utery to vse s lockem, maga jsem hraval kdysi na TBCcku na druhem serveru, tedka jsem jej znovu doexpil. Veci ohledne maga i locka cerpam primarne z elitistjerks, rawru, stream od lidi z manaflask na own3d a po diskuzi s magama, co vse jede a nejede na anthorce plus, co si vyzkousim na vlastni kuzi. Muj lock je guild master guildy Pekne velke ego, parta pratel z Brna a okoli, kteri jsme presli na anthorku. Duvod, proc chci jit s magem k Chol, je ten, ze znam nektere lidi z Chol a vim, ze je s nima sranda, tudiz ze nebude nuda, plus bude PvE na urovni i pro maga, jelikoz na nem tedka travim vetsinu casu, protoze jeste neni hotovej. Jinak RL znam Thuta, Des a ze hry Patse, Spyriho nejak vic, jinak vsechny, co chodi ICC 25 v ut To je ode me asi vse, pokud jsou nejake dotazy, tak rad zodpovim |
|
| |
DESMiANA Champion of Light
Počet príspevkov : 767 Join date : 28.09.2010 Age : 33 Bydlisko : Brno / Senica-Kunov
| Predmet: Re: Lieth-frostfirebolt spec Ne 10 júl 2011, 23:28 | |
| takze prve velke plus za prihlasku,konecne niekto kto ju neodflakol a dal tam vsetko co treba dalsie plus je urcite za to,ze maga potrebujeme. jedinu tvoju nevyhodu by soom videla v slabsom geare ale POZOR,toto je presne ten pripad kde plati moje oblubene porekadlo,ze aj s malym gasparkom sa da zahrat velke divadlo tohto chlapca poznam z RL a mozem sa za neho osobne zarucit ze to nie je ten typ ze len nabere eq a leavne alebo ze bude vyvolavat konflikty,naopak,ked treba da si poradit ci uz ohladom taktiky,gearu etc etc... za locka je skilled,za maga som ho este nevidela ale myslim ze nejaky mensi pokec s ogmosom by stacil ked uz niekoho,tak urcite jeho pretoze ma chut sa zlepsovat a podla mna skvelo zapadne, btw to ze je gum PVE by som nevidela ako prekazku pretoze osobne poznam takmer vsetkych ludi odtial a vsetci su normalni takze ako som uz povedala vyssie,to ze by len tak z prdele odisiel po nagearovani nehrozi... anyway,ved ti co chodia alt raid ho urco poznaju takze sa mozu vyjadrit + kedze raiduje aj 25ku v alt raide tak taktiky pozna cize to neni ziadna lama a ja som s nim zazila progress toc/togc 10 za alnuxa a nepamatam si ze by tam niekedy failol no davam ti jednoznacne ZA a ostatnym "posudzovatelom" odporucam neodsudzovat len po vzhliadnuti GS pretoze,ako vidno,snaha o venovanie sa tomu charu a zlepsovaniu sa tam je (4 casti t9,crafty etc za par dni) takze za par tyzdnov by ten eq dohnal | |
|
| |
Jarci Admin
Počet príspevkov : 492 Join date : 21.07.2010 Age : 32
| Predmet: Re: Lieth-frostfirebolt spec Ne 10 júl 2011, 23:49 | |
| - citácia :
- dalsie plus je urcite za to,ze maga potrebujeme. jedinu tvoju nevyhodu by soom videla v slabsom geare ale POZOR,toto je presne ten pripad kde plati moje oblubene porekadlo,ze aj s malym gasparkom sa da zahrat velke divadlo tohto chlapca poznam z RL a mozem sa za neho osobne zarucit...
Mame to chapat ze si videla ake divadlo vie zahrat zo svojim gasparkom :D:D | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| |
| |
Počet príspevkov : 767 Join date : 28.09.2010 Age : 33 Bydlisko : Brno / Senica-Kunov
| Predmet: Re: Lieth-frostfirebolt spec Ne 10 júl 2011, 23:58 | |
| paneboze jarci... to som este chodila s thutom takze som nemala co vidiet a to porekadlo plati na EQ nie na NIC INE a stop flame,vyjadrujte sa k veci a nespamujte kraviny | |
|
| |
Thut Hero
Počet príspevkov : 262 Join date : 07.08.2010 Age : 33 Bydlisko : staroBRNO
| Predmet: Re: Lieth-frostfirebolt spec Po 11 júl 2011, 00:01 | |
| | |
|
| |
Pikóó Hero
Počet príspevkov : 272 Join date : 23.07.2010
| Predmet: Re: Lieth-frostfirebolt spec Po 11 júl 2011, 00:24 | |
| si gnom/ka PRO, ikdyž nevýhoda je to slabé GS ale to se ňák pořeší eště ať se vyjádří ogmos. edit: ještě mě napadlo žeby jsme ti mohli sehnat lawamancera | |
|
| |
Pats Hero
Počet príspevkov : 294 Join date : 31.07.2010
| Predmet: Re: Lieth-frostfirebolt spec Po 11 júl 2011, 00:36 | |
| miko dzivy podpis :DD - qcko napísal:
- su Brnak
PROTI | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Lieth-frostfirebolt spec Po 11 júl 2011, 01:11 | |
| - Pats napísal:
- PROTI
Patsi zlomil si mi srdce :X :'( |
|
| |
Lamer Veteran
Počet príspevkov : 172 Join date : 14.09.2010 Bydlisko : Banská Bystrica
| Predmet: Re: Lieth-frostfirebolt spec Po 11 júl 2011, 02:12 | |
| - qcko napísal:
znam Thuta, Des Tiež proti ! xD a teraz vážne) myslím že sa uplatní,dneska som ho inspectol náhodou v if,zdá sa že vie čo a ako,ni jak 80% ludí čo sa nám sem hlási) eqip sa doberie,vyzerá pohoďák,takých ludí nám tu treba) | |
|
| |
| Predmet: Re: Lieth-frostfirebolt spec Po 11 júl 2011, 02:30 | |
| - Lamer napísal:
- qcko napísal:
znam Thuta, Des
Tiež proti ! xD
ty ma uz neser,ty maly hnusny human! | |
|
| |
Langi Hero
Počet príspevkov : 387 Join date : 21.03.2011
| Predmet: Re: Lieth-frostfirebolt spec Po 11 júl 2011, 03:34 | |
| Pats Desmiana smer manzelska poradna nechajte nech sa vyjadria Oficieri a CL vy ste len Křoví | |
|
| |
Pats Hero
| Predmet: Re: Lieth-frostfirebolt spec Po 11 júl 2011, 04:49 | |
| - qcko napísal:
- Pats napísal:
- PROTI
Patsi zlomil si mi srdce :X :'( sak vies ze som za lenze nehram taze je moj nazor kkt platny (sice to bol aj ked som hral ale..) :-* ono je vpodstate je jedno kto tu co napise staci ze par vyvolenym sadnes a si v g (/nesadnes-nesi) edit: ale tak keby predsa niekoho zaujimal tak : progresoval som s ich guildov za alta toc/togc 10 keby ich guilda chodila 25tky (nebolo ich dost na to) tak do chol ani nepridem a radsej sa hlasim k nim taze.. pohode cele PVE, failuje sem tam kazdy ale v porovnani s nasimi "skillermi" to boli zanedbatelne chybicky taze.. ZA a hlavne to bola sranda s vami a tutom chodit | |
|
| |
| Predmet: Re: Lieth-frostfirebolt spec Po 11 júl 2011, 05:10 | |
| - Langi napísal:
- Pats Desmiana smer manzelska poradna
nechajte nech sa vyjadria Oficieri a CL vy ste len Křoví aky pats? sak som sa k nemu ani neozvala. a musim sa vyjadrit ked ho poznam dokonca aj v realnom zivote,vies ako o malo ludoch z wow toto plati?? | |
|
| |
Pats Hero
| |
| |
| Predmet: Re: Lieth-frostfirebolt spec Po 11 júl 2011, 07:24 | |
| | |
|
| |
Jarci Admin
Počet príspevkov : 492 Join date : 21.07.2010 Age : 32
| Predmet: Re: Lieth-frostfirebolt spec Po 11 júl 2011, 08:28 | |
| nebudte hnusny na desmianu:) nehajte jej jej gašparka :D | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Lieth-frostfirebolt spec St 13 júl 2011, 04:57 | |
| trochu aktualiziju: talenty jsou tedka frostfire bolt a v dualu pve arcane gs je 5355 2xt9 a 3x t9,5
|
|
| |
zastaph Champion of Light
Počet príspevkov : 1019 Join date : 23.07.2010 Age : 40 Bydlisko : Levice
| Predmet: Re: Lieth-frostfirebolt spec St 13 júl 2011, 04:59 | |
| Podla situacie v raide c. 2 - nech sa vyjadri Spyri ci tam treba mage. Ja osobne si myslim, ze jedneho este treba doplnit.
A Pats nekydaj tolko na guildu. | |
|
| |
heector Veteran
Počet príspevkov : 166 Join date : 24.07.2010 Age : 32 Bydlisko : Trnava
| Predmet: Re: Lieth-frostfirebolt spec St 13 júl 2011, 05:44 | |
| tak ff maga mma fantagyra jedina arcane by sa zisiel na tich 3% dmg sice slabsi eq ale aj stim sa da nieco spravi ako povedala nemenovana osoba"aj z malim gasparkom sa da zahrat velke divadlo " ja som za | |
|
| |
Ogmos Veteran
Počet príspevkov : 145 Join date : 25.10.2010 Age : 26 Bydlisko : p.r.a.h.a.
| Predmet: Re: Lieth-frostfirebolt spec St 13 júl 2011, 10:21 | |
| ok prihlaska v pohode, mage -OPEN class + jelikoz jsou vsichni PRO, tak tomu nebudu branit --> TEST
ikdyz bych tu radsi videl nekoho zkusenejsiho, resp. hrat maga 1 tyden na wotlku neni moc a ty classy se nehrajou moc podobne, ale dohodli jsme se, ze budeme brat lidi se slabsim eq, navic te tu dopurucujou, chteji te tu, snaha je, na testu togc10 neutral, hlavne spatny champs, ale tak ted uz je to na tobe jak se predvedes v ICC
takze napis nejakymu oficirovi z G o inv, jelikoz se vyjadril i heector | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Lieth-frostfirebolt spec St 13 júl 2011, 12:05 | |
| dekuju mockrat udelam vse abych se osvedcil |
|
| |
Pats Hero
| Predmet: Re: Lieth-frostfirebolt spec St 13 júl 2011, 23:50 | |
| - zastaph napísal:
A Pats nekydaj tolko na guildu. ?? keby kydam tak idem na lfg a tam spamujem nadavky na guildu.. sak len pisem na chol fore jak sa veci v chol maju | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Lieth-frostfirebolt spec | |
| |
|
| |
| Lieth-frostfirebolt spec | |
|